Seuraa 
Viestejä10310

Suomi saa uuden presidentin ensi vuonna 2018 – vaikka mielipidetiedustelut sanoisivat mitä tahansa. Nykyisessä ei ole mitään vikaa, on hoitanut asiansa paremmin EU-näkökulmasta kuin toiset EU-valtiojohtajat. Istuva presidentti Sauli Niinistö nauttii suurta suosiota – se on varmaa.

Huomenna (6.12.) Suomi tasavaltana täyttää 100 vuotta |1, tuolloin tulee täyteen ensimmäinen vuosisata valtiona, joka luovutti osan itsenäisyydestään harhauttavan kansanäänestyksen |2 jälkeen EU-Brysselille, jossa edustamme noin reilu kahden prosentin voimalla suomalaisuutta ja omaamme täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

Presidentti Niinistö on vaalinut suhteita myös itään, toisin kuin ruotsalaiset, joiden ”sotaisasta ikeestä” Venäjän tsaari meidät vapautti 1809 – liittäen niememme |3 suureen hallitsemaansa sekayhteiskuntaan. Tsaari jätti itselleen hallinnan suomalaisista – emme olleet Venäjän valtiokoneiston osa, vaan tsaarin autonominen suuriruhtinaskunta.

|1 ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005463372.html – Suomi 100/HS
|1 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246624-suomi-100-vuotta-itsen... – 100 lukijakommenttia


Tammikuussa Suomi valitsee uutta presidenttiä – valinta mennee toiselle kierrokselle!

Itsenäisyysmies |4 ja europarlamentaarikko Paavo Väyrynen käy huomenna kättelemässä istuvan presidentin; tuolloin Saulin mielessä saattaa välähtää huoli joutumisesta toisen kierroksen asiaväittelyiden osalta juuri Paavon kanssa.

Sauli tietää, että Paavo kantaa presidentti Urho Kekkosen manttelia ja henkistä ulkopolitiikan perintöä – sen modernilla tavalla. Muistamme Kekkosen luotsanneen valtiomme puolueettomuuden ja itsenäisyyden huipulle jo vuonna 1975 – kun Urhon kokousnuija kopsahti ETYK-juhlakokouksen päätteeksi – olimme tuolloin saaneet puolueettomuustunnustukset niin idästä kuin lännestä!
...
|4 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/244716-paavo-vayrynen-tasapai... – 233 lukijakommenttia

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (44)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12337

Ilkka Luoma kirjoitti:
Suomi saa uuden presidentin ensi vuonna 2018 – vaikka mielipidetiedustelut sanoisivat mitä tahansa.... Paavo Väyrynen käy huomenna kättelemässä istuvan presidentin

Tämä ennuste vaiko sisäpiiritieto? 

Pitänee informoida linnan turvallisuusvastaavia, että Paavolla saattaa kämmenessään olla muutakin kuin hikeä. Jumalan sanelema tehtävä johtaa Suomi takaisin äidin (Äiti-Venäjän) huomaan, kun ei tunnu kepulikonsteitta onnistuvan, äärimmäisen epätoivoisessa tilanteessaan, itse itsensä poliittiseen nurkkaan ajaneena. Eikös siitä ollut jo joku asiantuntijaryhmä tehnyt luonnostelmiakin, että jopa salamurhat saattavat olla Vneäjän hybridikeinojen pakissa Suomen pressanvaalien osalta?

I see...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä61796

Ilkka Luoma kirjoitti:
Suomi saa
Nyt kun sotakiimaisen Venäjän mahdolliset ilmatilaloukkaustoivotukset on saatu niin tässä muita aktiviteetteja.

”Maailmasta tulee hetkeksi sinivalkoinen” – Nämä 50 tunnettua maamerkkiä valaistaan tällä viikolla sinivalkoisiksi"

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005475462.html

Miten 5 miljoonainen kansa saa maailman eri kolkat hetkeksi sinivalkoisiksi, sitä sopii pohtia. 

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10310

[2]

Ensin Paavolle 23 000 kannatuskorttia – tuo määrä tarvitaan!

Paavon kansalaisliike on aito tavallisten ihmisten liike. Nykypresidentti ja ehdokas Niinistökin halusi saman kansalaisliikeleiman. Tosin Niinistön ”kansalaisliike” oli paljolti Kokoomuksen junailema, ilmeisimmin myös rahoittama hyvin kurinlainen keräyskoneisto, jossa Kokoomusta muutoinkin kannattavat operoituivat antamaan nimensä kansalaiskeräykseen.

Paavo Väyrysen koneisto on aito ja vapaaehtoinen pienkoneisto, joka on kyennyt hämmästyttäviin suorituksiin – pienestä aktiivihenkilömäärästä huolimatta. Paavo kerää kannatuskortteja laidasta laitaan – vasemmalta oikealle, erityisesti itsenäisyyttä, natokielteisyyttä ja eurokriittisyyttä vastustavien joukoista –

… perussuomalaiset ovat nimien antajina kunnostautuneet, kuten myös Sinisten aaveryhmä, joka on todellisuudessa suurempi kuin mielipidemittaukset antavat ymmärtää. Kerrotaan myös Keskustan alkiolaiskannattajien antaneen varmuuden vuoksi kortin Paavolle, jos usko menee omaan, sinällään moitteettomaan ja asiakeskeiseen Matti Vanhaseen. Paavo saa kannatuskortteja monilta, jotka haluavat todellisen presidenttikisan!

Monet ovat sitä mieltä, että Paavo pitää saada presidenttikilpailuun mukaan!

Nyt kisaa valtiolaivan johtoon ei ole. Tähän mennessä kisaan ilmoittautuneet ovat de facto luovuttaneet ja hyväksyneet median suurpommituksen Niinistön ylivoimaisuudesta, jota tosin mielipidemittaukset tukevat.

Yhä useampi kysyy missä ovat Paavon kannatuskortit. Paavo pitää saada kisaan mukaan – on kysymys uuden vuosisadan itsenäisyysjulistuksesta, ja vain Paavo on rehdisti kansakuntamme itsenäisen päätöskyvyn kannattaja – ilman arvoituksellisia sivulauseita.

Paavo ei halua Suomea Natoon – kuten ei kansamme enemmistökään!

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/245563-kansakunta-jyrahti-jal... - ]

Väyrynen on tasapainottaja – herkällä idän ja lännen vedenjakaja-akselilla, missä sijaitsemme maantieteellisesti. Paavo kävi keskusteluja jo aikanaan Kekkosen kanssa, eli Väyrynen tietää paljon sellaista, joka toi Suomelle sen toiseksi pisimmän rauhan jakson – elämme täydessä rauhantilassa, vaikka media yrittää kaikin keinoin lietsoa Venäjän uhkaa, jopa vihaa.

Toki kansakuntamme ei enää nosta Venäjää eturintamaan pelon ja uhan nimikkein, vaan huoli on jo muualla; miten pärjäämme reviirimme kanssa, oman suomalaisuuden identiteetin nimissä – ja miten ylläpidämme ilman rasismin leimaa oman suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen ---

… EU-Brysselin paineessa, joka määrittää meille ulkopolitiikan, kauppapolitiikan ja kohta turvallisuuspolitiikkammekin, sillä nykyinen istuva presidentti Sauli Niinistö on viemässä maatamme EU-sotakoneistoon, joka on vain verhottu Nato-taisteluyksikkö – suuren ydinasesuurvalta Yhdysvaltain varjossa – näin se todellisuus me(n)nee!

.

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Käyttäjä4369 kirjoitti:
Ympäri maailmaa valaistaan kohteita sinivalkoisin värein

Valaistaanko myös Pietarissa ja Moskovassa joitain kohteita.

Onko Venäjä onnitellut Suomea tänään?

Kyllä niitä kohteita Venäjälläkin oli pari, ainakin jokin museo Pietarissa. 

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10310

[2]

Kunnianosoitus sotiemme menehtyneille, sotaveteraaneille ja sotainvalideille – Lottia unohtamatta!

” … Aivan ensimmäiseksi kansalaisonnittelut kohta tulevalle 100 vuoden juhlalle hetkestä, jolloin rohkeasti otimme tsaarin valtapiirin kadotessa ohjat käsiimme ja julistimme Suomen kansan ja valtion itsenäiseksi 6.12.1917.

Toisekseen, valitettavasti emme ole enää itsenäisiä, mutta juhlaan on silti ainesta.
Keskimäärin meillä menee hyvin, paremmin kuin 90 prosentilla maailman ihmisistä. Siitä kun itsenäisyys julistettiin 100 vuotta sitten Neuvosto-Venäjästä, olemme edelleen kansa, lähinnä suomea puhuva kansa, joka on sitkeä ja kyennyt pitämään rajanaapurisuhteet sellaisina, ettei meitä nykyään uhkaa mikään sodan vaara -

… olemmehan muutoinkin kyenneet jo toiseksi pisimpään rauhanajan jaksoon, suomalaisina. Suurin hienous kansakuntamme juhlan yhteydessä on kansalaistemme vakaa käsitys pysyä sotilasliittojen ulkopuolella.

Sotilaallisesta liittoutumattomuudesta on hyvä luoda uusi paluu uudelle itsenäistymisen 100-vuotiselle tielle, erityisesti lapsillemme ja heidän lapsilleen, jotta heille avautuisi turvallinen elämäntie, täällä idän ja lännen vedenjakajalla - Suomessa, jossa ja josta välitetään – ei vain meistä itsestämme vaan myös naapureistamme! … ” [25112017 – Facebook/IL].

...

Kauan Eläköön kaipuu uuden vuosisadan itsenäisyydestä – kunnia heille, jotka epäröimättä astuivat juoksuhautoihin puolustamaan kallista itsenäisyyttä – jota ei enää kaikin osin ole – kunnia rintamasotilaille ja niille upseereille, jotka edestä johtivat itsensä uhraten miestensä kanssa – kun ylivoimainen vihollinen hyökkäsi 1939.

Loppuun voimme todeta, että he, jotka ruumiita pesevät on liki aina eri kuin he, jotka niitä tekevät … uusimpien arkistoavauksien myötä Talvisota oli turha [?], ja se olisi voitu välttää taitavalla ulkopolitiikalla.

Nyt emme halua samaa ulkopolitiikan virhettä tehtäväksi, emme halua ”uus-erkkolaisuutta” viemään meitä EU-sotakoneistoon, eikä Naton taistelukentäksi täällä sen toisen ydinasesuurvallan rajalla!

Kansa on puhunut niin monissa tutkimuksissa – ja aina yli 50 prosentin voimalla – vastustaen Naton sotakoneistoa, jonka sotilaallinen johtaja on aina yhdysvaltalainen komentaja. Emme halua olla USA' n vasalli, emmekä heidän asevarikko |*.

Rauhaisee ja tulevaisuuteen katsovaa Itsenäisyysjulistuksen 100 vuotista juhlapäivää!

.

The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

wisti
Seuraa 
Viestejä17624

Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Kunnianosoitus sotiemme menehtyneille, sotaveteraaneille ja sotainvalideille – Lottia unohtamatta!

” … Aivan ensimmäiseksi kansalaisonnittelut kohta tulevalle 100 vuoden juhlalle hetkestä, jolloin rohkeasti otimme tsaarin valtapiirin kadotessa ohjat käsiimme ja julistimme Suomen kansan ja valtion itsenäiseksi 6.12.1917.

Toisekseen, valitettavasti emme ole enää itsenäisiä, mutta juhlaan on silti ainesta.
Keskimäärin meillä menee hyvin, paremmin kuin 90 prosentilla maailman ihmisistä. Siitä kun itsenäisyys julistettiin 100 vuotta sitten Neuvosto-Venäjästä, olemme edelleen kansa, lähinnä suomea puhuva kansa, joka on sitkeä ja kyennyt pitämään rajanaapurisuhteet sellaisina, ettei meitä nykyään uhkaa mikään sodan vaara -

… olemmehan muutoinkin kyenneet jo toiseksi pisimpään rauhanajan jaksoon, suomalaisina. Suurin hienous kansakuntamme juhlan yhteydessä on kansalaistemme vakaa käsitys pysyä sotilasliittojen ulkopuolella.

Sotilaallisesta liittoutumattomuudesta on hyvä luoda uusi paluu uudelle itsenäistymisen 100-vuotiselle tielle, erityisesti lapsillemme ja heidän lapsilleen, jotta heille avautuisi turvallinen elämäntie, täällä idän ja lännen vedenjakajalla - Suomessa, jossa ja josta välitetään – ei vain meistä itsestämme vaan myös naapureistamme! … ” [25112017 – Facebook/IL].

Loppuun voimme todeta, että he, jotka ruumiita pesevät on liki aina eri kuin he, jotka niitä tekevät … uusimpien arkistoavauksien myötä Talvisota oli turha [?], ja se olisi voitu välttää taitavalla ulkopolitiikalla.

The End

Minkä arkiston avasit....löytyikö piirongin laatikosta Tiedonantaja -lehti 70-luvulta? ;)

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61796

Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]…

Kunnianosoitus sotiemme menehtyneille, sotaveteraaneille ja sotainvalideille – Lottia unohtamatta!

Jälleen kerran, kovasti on sekavaa kirjoittelusi , humalassa kirjoitat?

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

jussipussi kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]…

Kunnianosoitus sotiemme menehtyneille, sotaveteraaneille ja sotainvalideille – Lottia unohtamatta!

Jälleen kerran, kovasti on sekavaa kirjoittelusi , humalassa kirjoitat?

Sinityvikuupikka (Conocybe cyanopus) - sienipiirakkaa iltapalaksi...?

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

wisti
Seuraa 
Viestejä17624

Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Suomesta julkaistaan muutama juttu vuosittain maailman lehdistössä. Se, että ministeri on kiivennyt patsaan selkään, tuskin maailmanlaajuista huomiota herätti.

wisti
Seuraa 
Viestejä17624

Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Googlettaen totesin, että asiasta tosiaan puhutaan. Sinäkin olit pistänyt saman letkauksen myös Suomi 24-sivulle.

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Suomesta julkaistaan muutama juttu vuosittain maailman lehdistössä. Se, että ministeri on kiivennyt patsaan selkään, tuskin maailmanlaajuista huomiota herätti.

Niinpä - vain kiinalaiset muistavat Paavon haudanhäpäisyn eikä heitä ole kuin 1½ miljardia ja Kiina on se toinen suurvalta Jenkkilän kanssa.

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

Tommi Turmiola
Seuraa 
Viestejä1516

wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Googlettaen totesin, että asiasta tosiaan puhutaan. Sinäkin olit pistänyt saman letkauksen myös Suomi 24-sivulle.

Höpö höpö - Paavo on itse ton jutun lähde. Hän sillä Ming -dynastian aikaisen pyhäkön kivihevosella ratsasti rippikoulupuku päällä ja Adidas -lenkkarit jalassa.

"Persaukisuus on itseaiheutettu olotila" - T. Turmiola 2017

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12337

Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Suomesta julkaistaan muutama juttu vuosittain maailman lehdistössä. Se, että ministeri on kiivennyt patsaan selkään, tuskin maailmanlaajuista huomiota herätti.

Niinpä - vain kiinalaiset muistavat Paavon haudanhäpäisyn eikä heitä ole kuin 1½ miljardia ja Kiina on se toinen suurvalta Jenkkilän kanssa.

Nää on näitä. Vain suomalaiset muistavat, että Kekkonen kiipesi palmuun. Vain suomalaiset muistavat että Berlusconi haukkui suomalaisen ruoan. Vain suomalaiset muistavat, että Gorba soitti ensimmäisen kännykkäpuhelun. Vain suomalaiset muistavat, että Mietaa hävisi sadasosalla ja Viren voitti kaaduttuaan. Mutta kaikki tämä on tapahtunut ja niistä on jäänyt väkevä jälki kansalliseen muistiin. Ei välttämättä kannata vähätellä tällaisia sattumuksia ja niiden merkitystä. Kiinalaiset eivät ole mitään vedätettävää höpöhöpökansaa kuitenkaan.

I see...

wisti
Seuraa 
Viestejä17624

Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
wisti kirjoitti:
Tommi Turmiola kirjoitti:
Ulkoministerinä ollessaan virallisella valtiovierailulla Kiinassa Paavo kiipesi ratsastamaan patsaan päälle tummassa puvussa ja siihen sopivissa valkeissa lenkkareissa. Kuvat tästäkin oudosta kohkaamisesta levisi ympäri maailmaa. Selvää presidenttiainesta.

Väyrysen vierailun jälkeen noiden kivihevosten ympärille rakennettiin sellaiset aidat, ettei suomalaiset ministerit enää tee samaa temppua toistamiseen.


Meitä on kaksi. Myöskään minä en tiennyt, että kommunistisessa Kiinassa palvotaan pyhiä eläimiä.

PS Älä ala läksyttää minua Väyrysen tekemisistä.

Heh heh, olisit edes vähän googlettanut niin sulle olisi selvinnut, että Väyrynen häpäisi keisarin haudan Ming -dynastian ajalta. Nuo kivipollet ovat osa pyhäkköä. Kiina ei ole ateistinen valtio eikä siellä pyhäkköjä häpäistä.

Asia konkretisoituu jos menisit Pietari-Paavalin katedraaliin Pietarissa ja alat kiikkua ikonostaasissa - kuvihan ne vaan on! Hyvää matkaa!

Paavon seikkailut ja selitykset ovat parasta viihdettä - oikea perusjuntti!


Suomesta julkaistaan muutama juttu vuosittain maailman lehdistössä. Se, että ministeri on kiivennyt patsaan selkään, tuskin maailmanlaajuista huomiota herätti.

Niinpä - vain kiinalaiset muistavat Paavon haudanhäpäisyn eikä heitä ole kuin 1½ miljardia ja Kiina on se toinen suurvalta Jenkkilän kanssa.


Lukevatko kiinalaiset suomalaisia lehtiä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat