Seuraa 
Viestejä1809

"Suuret viisaat ovat aina innokkaita toimimaan ihmisten parhaaksi, ja siksi Saunakan johtamat tietäjät olivatkin kokoontuneet Naimisaranyan pyhään paikkaan toimittamaan suuria PERÄKKÄISIÄ UHRIMENOJA VISNULLE"
- Bhagavatam s. 50, Ensimmäinen laulu, ensimmäinen runo selitystä

Mieleeni johtui ajatus mitä tarkoittaa PERÄKKÄINEN UHRIMENO ja kuva Stonehengen ympyrämuodosta, jossa on ikään kuin peräkkäiset karsinat ympyrän muodossa niin, että voidaan uhrata peräkkäin jokaisen karsinan kohdalla yksi eläin ilman että ne näkevät toisiaan uhrattavan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stonehenge
https://en.wikipedia.org/wiki/Naimisha_Forest
https://en.wikipedia.org/wiki/Naimisaranya

Tuo Naimisaranya on paikka Intiassa, mutta entä jos se ei olekkaan alkuperäinen paikka, vaan alkuperäinen paikka olisi Britannian saaren Stonehenge.

Legenda:
Sage Narada is believed to have searched for the best theertha (water body) in three worlds. He went to Kailasa, the abode of Shiva, then to Parkadal, the abode of Vishnu and finally landed in the water body in the Naimisha Forest.

Entä jos tuo water body sana merkitsee samaa kuin SAARI. Vaihtoehtona oli silloin kolme saarta, joista valittiin Englanti.

Intialaiset teokset ovat hyvin vähän paikkaan ja aikaan sidottuja. Ne kertovat enemmän tulevaisuudesta kuin menneisyydestä mielestäni. Ja aivan hyvin tämä teoria Stonehengen merkityksestä voi olla lähellä totuutta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat