Seuraa 
Viestejä45973

Taisin löytää lähteen kukkakärpäsongelmaani: Huomasin traakkipuun lehdissä puolen sentin välein sellaisia valkoisia 1mmx0,3mm pituisia valkoisia pötkylöitä (tosi pieniä) lehden pinnalla. Näyttivät kuivilta, eivät liikkuneet. Voiko ne olla jotain "kärpäsenituja"?

Ja jos löydös osuu oikeaan, millä eroon. Hirveä homma juuriharjalla pestä joka lehti erikseen ja saattais rehu häiriintyä

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Voisi olla kilpikirva. Joskus oli omassa traakkipuussa vuosia sitten ja ainoa ohje puutarhurilta oli: leikkaa kaikki pois! No leikkasin sitten kaikki pois ja siitä se kumminkin uudet lehdet teki ja haaroikin samalla. Lopputuloksena oli entistä upeampi reunustraakkipuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sumutettu on. Ans kattoo, auttaako.

Fairytilkat sumutuspullossa on muuten "hieman" halvempi yleispuhdistukseen, kuin erikseen myytävät sikahintaiset tökötit. Vuosia olen moista käyttänyt ja naureskellut nyt uusille "Fairy spray" mainoksille.

Tolukin kelpaa sumutukseen. Meillä ainakin toimi. Pistä kukka muuten arestiin, ettei se levitä tautiaan muihin kasveihin. Meillä oli koko kukkapöydän kaikissa kasveissa sama pöpö.

Meillä oli kanssa keittiössä lupaava hedelmäkärpäsyhdyskunta mutta päästiin niistä kerralla eroon kun tiskasin kunnolla roskikset. Niissä ne pesi, hävisivät kaikki.

Juu, tiedän kyllä mitä te noilla "hedelmäkärpäsillä" ja "kukkakärpäsillä" tarkoitatte, mutta alkoi vaan häiritsemään. Ne eivät ole kumpiakaan ja lisäksi kukkakärpäset on ihan oma lajiryhmänsä. Kukkakärpäset ovat niitä ampiaisen näköisiä, harmittomia paikallaan lentäviä jutskia. Ne mustat pienet hyönteiset mitkä melkein jokaisessa asunnossa pörräävät ovat yleensä harsokärpäsiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat