Seuraa 
Viestejä3

Maailmalla tapahtuvien ikävien asioiden seurauksena afrikasta ja lähi-idästä on suuntautunut eurooppaan pakolaisaaltoja. Samaan aikaan suomessa kantaväestön syntyvyys on noin 1,71 lasta/nainen eli yhtä heikkoa, kuin 1800-luvulla, jolloin suomen väkiluku oli 2 000 000 asukkaan kieppeillä. Ulkomaalaistaustaisten syntyvyys taas on korkeampaa. Esimerkiksi suomessa asuvilla somalialaisilla snytyvyys oli vuonna 2016 hieman yli 4 lasta/nainen. Matkaa on toki vielä, mutta jos kansainvaellus jatkuu samaan malliin niin eikös huonoillakin matematiikan taidoilla ymmärrä, että jossain kohtaa ulkomailta tullut väestö alkaa saavuttaa kantaväestön määrää?

Oletko huolestunut eurooppaan kohdistuvasta suuresta kansainvaelluksesta?
Kyllä
Kyllä
87.8%
En
En
12.1%
Ääniä yhteensä: 41

Kommentit (4)

MooM
Seuraa 
Viestejä11266

Aivan varmasti riittävän pitkä ajan päästä suomalaisia ei tunnista suomalaisiksi. Mikään ei ole pysyvää.

Kansainvaellus huolestuttaa eniten yhteiskuntarauhan kannalta. Isot muutokset tekevät aina turbulenssia, joka voi synnyttää levottomuuksia ja jopa sotia. Sillä ei ole niin väliä, kuka menee ja mihin.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Keijona
Seuraa 
Viestejä18766

Vaikuttaa myös siltä, että alkuperäisväestöstä ainoastaan alkoholinkäyttäjät enää pitävät suomea "hyvänä maana"

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
panterarosa
Seuraa 
Viestejä3226

Kukaan ei ihmettele, miksi musumaista ja Afrikasta valuu taukoamattomana virtana kehitysmaalaisia huippuja kuten kaarnaveneiden rakentajia ja muita "inssejä". Afrikassa on kyllä varallisuutta hoitaa oman maanosansa pakolaiset.

Germaanit ja arjalaiset ovat ehdottomasti maailman henkistä ja älyllistä eliittiä, huolimatta etnisen pnkkikabbalan ym. vallasta.

Barbara Lerner Specterin mukaan juutalaiset ovat "Euroopan muodonmuutoksen" keskus ja moottori.

Kannattaisi siis kohdistaa katseet syyhyn eikä seurauksiin.

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

seija.hl
Seuraa 
Viestejä1510

Ei suomalaisuudessa ole mielestäni mitään erikoista sen enempää kuin muissakaan valtioitten asukkaissa.

Tai mahtaako avauksen aloittaja katsoa asian niin, että suomalaiset on erikoisia jollaki tavalla, eroavia kaikista muista? :)

"Tehokkain saarnaaja ihmiselle on hän itse. Ihminen ei koskaan luovu himoistaan, ennen kuin nuhteet tulevat hänelle hänen omalta itseltään."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat