Seuraa 
Viestejä15307

Vihdoinkin USA on herännyt siihen ketkä ovat heidän ja koko sivistyneen läntisen maailman pahimpia vihollisia tällä hetkellä. Kaiken lisäksi kaksi edellä mainittua roistovaltiota tekevät yhteistyötä keskenään luodakseen uhkaa koko muulle maailmalle. Kiina on nyt puolensa valinnut, eikä aio puolustaa Venäjää, eikä Pohjois-Koreaa. Tämä on erittäin hyvä uutinen koko muulle maailmalle ja varsinkin kyseisten roistovaltioiden omille kansalaisille. Kumpaakin maata johtaa diktaattori, joka on nyhtänyt kansansa selkänahasta kaiken mitä nyhdettävissä on. Nyt jäljellä on enää ydinaseet ja kurimus, joka tulee kohtaamaan kumpaakin diktaattoria jo lähivuosina.

USA:n pinna katkeamassa? Pentagon haluaa antaa Kim Jong-unille kunnon opetuksen.
https://www.verkkouutiset.fi/usan-pinna-katkeamassa-pentagon-haluaa-anta...

USA:n merijalkaväki haluaa torjua Venäjän uhkaa – ”painopiste siirtyy”
https://www.verkkouutiset.fi/usan-merijalkavaki-haluaa-torjua-venajan-uh...

Pohjois-Korea varoitti kansalaisiaan: Älkää luottako kiinalaisiin, varautukaa sotaan
https://www.verkkouutiset.fi/pohjois-korea-varoitti-kansalaisiaan-alkaa-...

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Kommentit (4)

Jakob
Seuraa 
Viestejä2172

John Carter kirjoitti:
Vihdoinkin USA on herännyt siihen ketkä ovat heidän ja koko sivistyneen läntisen maailman pahimpia vihollisia tällä hetkellä

Muuten en ole eri mieltä mistään mutta USAn sisällyttäminen sivistyneeseen maailmaan tuntuu nykyään jo vanhentuneelta ajatukselta. Toista oli joskus ennen 2000-lukua kun siellä oli vielä presidentitkin pääosin järjissään olevia. Nykyään edes ehdokkaaksi ei meinaa päästä ellei ole täysin sekaisin.

Makuasia tietysti. Omasta mielestäni vaikkapa Kanada, Ruotsi ja Suomi ovat hyviä esimerkkeja läntisistä sivistysvaltioista.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Jakob kirjoitti:

Makuasia tietysti. Omasta mielestäni vaikkapa Kanada, Ruotsi ja Suomi ovat hyviä esimerkkeja läntisistä sivistysvaltioista.

Niinpä. Itäisiä sivistysvaltioita saakin etsiä aika kaukaa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä14164

Pohjois Korea on ihan hyvä olla olemassa, ihan vain sen takia että olisi jotakin referenssimateriaalia johonka verraten voisimme pitää itseämme ylivertaisina.
Venäjä on siitä paha pala, että se ei ole vitsi.

ekavekara
Seuraa 
Viestejä14161

Kieliopillinen huomautus. Otsikkosi viittaa, että on olemassa roistovaltioita, Venäjä ja Pohjois-Korea (kolme entiteettiä). Jatkossa käytä kaksoispistettä, niin tulee otsikkokin loogisesti oikein. ;)

"Roistovaltiot: Venäjä ja Pohjois-Korea"

Itse asiaan sen verran, että Kiina menee omia polkujaan. Ei alistu sen enempää Venäjän kuin lännenkään vaatimuksiin. Kiina tunnistaa jo tulevan maailmanherruutensa. iso kysymys on, kestää sen poliitinen järjestelmä?
 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat