Seuraa 
Viestejä108
Liittynyt9.2.2016

Arvostettu elokuvakriitikko, vihapuhepoliisinakin tunnettu Keijo Kaarisade kirjoitti Twitterissä: "Keijon arvio uudesta Tuntemattomasta: Ei mustaa Mannerheimia, ei naisia rintamalla, Rokkakin hetero. Sanalla sanoen turha elokuva. 0/5."
Luotan täysin Keijon arvioon niin kuin varmaan kaikki muutkin.

Kommentit (7)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28030
Liittynyt13.5.2005

Pitäisi tuo joskus varmaan katsoakin mutta en kyllä ole saanut itseäni motivoitua siihen. Olen kuullut pääsääntöisesti ihan hyvää palautetta elokuvasta.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Keijona
Seuraa 
Viestejä10302
Liittynyt13.3.2015

Kyllä se kannattaa katsoa, ihan vaikka  Suomi 100 lasissa hengessä. Hiukan  läpinäkyvää kaupallisuus ja nykyarvojen peesaus, mutta niin aina. Ok nationalismiviihdettä.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

jaho
Seuraa 
Viestejä622
Liittynyt19.3.2012

Joku toimittajakin kyseli ohjaajalta miksei rintamalla nähty naisia. Kun se kerran nykyaikaisesti olisi pitänyt olla tasa-arvoinen taistelukenttä.

Kaiketi jos nykyään tehtäisiin elokuva etelävaltioiden mustien miesten orjuudesta niin sielläkin pitäisi olla puolet vaaleahiuksisia naisia että elokuva olisi todentuntuinen.

James Randi
Seuraa 
Viestejä338
Liittynyt27.2.2015

Paska on, ei tarvitse edes katsoa. Aku Louhimies saa vain paskaa aikaiseksi. En edes mene varmuuteen, oliko ohjaaja Aku Louhimies, mutta jokatapauksessa neljä tuntia pelkkää paskaa. Kannattaa katsoa.

---Mielestäni seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole kysymys vaan Randin taustasta.Toisen maailmansodan aikana Randi tuli persraiskatuksi natsien toimesta jonka seurauksen Randi traumatisoitui ja lähti myöhemmin siitä selvittyään omalle "kostoretkelle" harjoittamalla samanlaista toimintaa alaisiinsa ja lähipiiriin. Randi miljoonan taalan "kostoretki"

---Paljastan matemaattiset valheesi!

wisti
Seuraa 
Viestejä12866
Liittynyt12.2.2013

Kriitikot antoivat turhapuroille huonot arvostelut, silti katsojia piisasi. Tällaista asetelmaa on turha nyt viritellä. Hesarin kriitikko ei ole kriitikot.

offmind
Seuraa 
Viestejä16188
Liittynyt19.8.2008

-:)lauri kirjoitti:
Pitäisi tuo joskus varmaan katsoakin mutta en kyllä ole saanut itseäni motivoitua siihen. Olen kuullut pääsääntöisesti ihan hyvää palautetta elokuvasta.

Tuo tulee viisiosaisena tv-sarjana joskus ensi vuonna. Ehkä parempi sellaisessa muodossa.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat