Seuraa 
Viestejä926
Liittynyt19.3.2005

Minulta kysyttiin ihan vakavissaan tällaista. Nainen haluaisi ostaa mahdollisimman kestävät sukkahousut. Kaupoissa sukkahousut ovat paketissa, mutta niissä on kai joku pieni läpinäkyvä kalvo, josta näkee vähän sukkahousujen materiaalia. Tästä voi ottaa kännykällä kuvan.

Miten paljon pystyy hyödyntämään konenäköä sen arvioimiseen, kuinka kestävät sukkahousut ovat? Esimerkiksi voiko kuvat lähettäää kotikoneen Matlabille joka estimoisi kestävyyttä ja lähettäisi tulokset takaisin kännykkään? Vai näkeekö viivakoodista mitä materiaalia sukkahousuissa on käytetty?

Kommentit (5)

mdmx
Seuraa 
Viestejä5716
Liittynyt23.11.2009

Jossei siitä reijästä näe silmällä sukkahousun kestävyyttä, niin pirun paha se on konenäölläkään nähdä normi kamerakuvasta mikä on vaihtelevassa valaistuksessa yms.

Jos netistä löytyy kestävyystieto viivakoodin perusteella niin jo vain. :)

nimmarix
Seuraa 
Viestejä612
Liittynyt2.12.2017

pöhl kirjoitti:
Vai näkeekö viivakoodista mitä materiaalia sukkahousuissa on käytetty?

Viivakoodista tuskin näkee tuotteessa käytettyä materiaalia, vaikka tuijottaisi koodia useita minuutteja.

Paketissa varmaankin lukee valmistusmateriaali, normaalisti ne tehdään nailonista. Demin tms.  kertoo kai langan paksuudesta.

Lyde19
Seuraa 
Viestejä3865
Liittynyt7.7.2013

Täällä on keskuysteltu viivakoodeista ja niidern tiuetokannasta :

https://murobbs.muropaketti.com/threads/viivakoodin-luku-ja-hintaseurant...

Kuluttajille olisi hyödyllinen palvelu jos netistä saisi viivakoodin tai tuotteen sarjanumeron perusteella kaikki tuotteen dokumentit ja käyttöohjeet. Esim jos kännykällä scannaisi liimatölkin kyljestä tuotekoodin niin sovellus etsisi liiman käyttöohjeet.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat