Seuraa 
Viestejä10193

Meillä käydään nyt presidentinvaaleja – kamppailuasetelma on kiintoisa. On istuva presidentti, joka on osallinen niin EMU-kiemuroissa |1 kuin myös otsikon Nato-Isäntämaassa |2.

Toisaalta presidenttikamppailussa on istuvan vastustajana ja ainoana todellisena vaihtoehtona, muutokselle – Suomen kokenein ulkopolitiikan ammattilainen – europarlamentaarikko Paavo Väyrynen |3.

Paavo on nostanut kissan kuumalle pöydälle ja nyt tassuja polttelee. Nykyinen presidentti Sauli Niinistö ¤ pyrkii toiselle kaudelleen ”mielipidetiedustelujen kuninkaana” |4 ja tietäen, että Paavo on säätänyt pöydän niin kuumalle, että presidentinkin tassuja polttelee – oikeasti.

Nato – Isäntämaa [MoU] pöytäkirja on myös kuuma peruna,

… sillä Suomi vietiin siihen ohittaen eduskunnan käsittely – toisin kuin Ruotsissa |5, jossa valtiopäivät otti allekirjoituksen jälkeen aikalisän ja siirsi kyseisen sopimuksen myöhempään ratifiointiin, jota siis meillä ei tehty.

|5 ~ https://yle.fi/uutiset/3-8709498 -
|5 ~ http://natoutredningen.se/ -

Salattiinko eduskunnaltamme jotain, salattiinko kansakunnaltamme jotain – on nyt ajankohtaista, sillä tuo pöytäkirja on vaarallinen mahdollisuus täällä idän ja lännen vedenjakajalla |6.

Kansakunnallemme ei ole kerrottu kaikkea ja nyt on aika saada totuus kaikille tiedoksi!

Ruotsi oli puuhaamassa aktiivina maailmalle YK:n kautta ICAN – ydinaseiden täyskieltoa |7. Suomi ei ollut valmistelussa mukana, miksi – kysytään. Syy saattaa olla yksinkertainen, sillä Suomen Puolustusvoimien komentajan – kenraali Jarmo Lindbergin allekirjoittamassa Nato – Isäntämaa pöytäkirjassa* ei ole mainintaa ydinaseiden tuontikiellosta Suomeen. Suomi ei halunnut näin riskeerata Naton kanssa tekemäänsä sopimusta!

|7 ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/ican-finlandin-kati-juva-os... -

Ruotsalaiset ottaessaan aikalisän kyseisen, suunnilleen vastaavan pöytäkirjan ratifioinnille – nostivat pohdittavaksi juuri tuon ydinaseettomuuden, siispä ruotsalaiset lisäsivät sopimukseensa, joksi he kutsuvat omaa pöytäkirjaansa, kaksi selvää varaumaa – paperille ja ehdoksi ratifioinnille.

Varaumat, jotka ruotsalaiset asettivat ratifioinnin ehdoksi

Lopullinen ratifioitu sopimus pitää sisällään selvän tiedon kuka ja mikä kutsuu Nato/US -sotajoukot Ruotsiin – maan hallitus (?), lopulta. Toinen selvä varauma oli ydinaseiden tuontikielto Ruotsiin – koska se on säädetty ruotsalaisten lakiin.

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (33)

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

[2]

Suomessa kumpaakaan varaumaa ei ole määritetty Nato – isäntämaa pöytäkirjaan, kukaan vastuupoliitikko ei ole ainakaan vielä kertonut tuota kutsumenettelyä – tai sitten nyt sellainen voi ilmoittautua, joka kokee tietävänsä.

Samalla poliitikot, jotka tietävät, voisivat kertoa kansalle millainen yhdiste on pöytäkirjan ja ICAN sopimuksen allekirjoittamattomuuden välillä. Oliko niin, että allekirjoitettu Nato MoU sopimuspaperi esti liittymisen YK:n ICAN ydinkieltosopimukseen?

Ruotsalaiset ottivat ICAN lopulliseen allekirjoittamiseen taas aikalisän – he halusivat selvityttää miten amerikkalaiset suhtautuvat, jos allkekirjoitetaan ja toisaalta miten se peilautuu Ruotsin lakiin, joka estää ydinaseiden tuonnin Ruotsin valtion alueelle. Amerikkalaiset ovat puoliuhkailleet haitallisilla seurauksilla, jos Ruotsi allekirjoittaa ICAN-sopimuksen!

Entä me suomalaiset?

Käyttikö Yhdysvallat hyväkseen Nato – Isäntämaa pöytäkirjaa, kun tulivat itsensä kutsuen Kuopion Rissalaan F-15C ilmataistelusotaharjoituksiin |8 – lennoille jopa kohti itää – yhdessä suomalaisten rynnäköintiinkin kelvollisten Hornettien kanssa – aivan kuin ärsyttääkseen idän karhua – Venäjää.

Miten oli muun muassa amerikkalaisten maihinnousuharjoitukset Hankoon |9, ollen ensimmäiset sitten saksalaisten 1918 todellisen maihinnousun jälkeen – näinkö tässäkin jo hyödynnettiin Nato – Isäntämaa pöytäkirjan klausuuleja.

Paavo Väyrynen – kohti uutta suomi-vuosisataa!

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247534-paavo-vayrynen-avasi-u... - ] [US_P 107]

Olisiko mahdollista, että kansalaistoiminta ja -aktiivisuus selvittäisivät nyt tarkasti mitä merkitsivät/ merkitsevät niin suomalaisille kuin ruotsalaisille nämä Nato – Isäntämaa sopimukset?

Voimmeko löytää alkuperäiset ruotsalaiset, ennen ja jälkeen, ratifioinnin sopimuspaperit? Voisimmeko löytää tarkat selvitykset kutsumenettelyistä – niin Ruotsin kuin Suomenkin osalta.

Entä vielä ydinaseet, jotka Nato/US mahdollisesti haluaisi tuoda niin Ruotsiin kuin Suomeen – matkalla itään. Mitä muuta noilla ydinaseilla tehtäisiinkään, onhan Kuolan niemimaa aivan suomalaisten vieressä – vai olisiko toisinto Kuuban ohjuskriisille – jo tiedossa?

|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

...

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

nimmarix kirjoitti:
Kuinka monta keskustelua ajattelit avata tästä samasta aiheesta?

Voisitko lopettaa foorumin häiriköimisen, saatanan idiootti.

...

Eikö topicin sisältö kiinnosta - siinä on aivan uudet ulottuvuudet. Oli uuden avauksen arvoinen - luitko osan [2]

...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

nimmarix
Seuraa 
Viestejä612

Nämä "ulottuvuudet" voi kertoa aiheeseen liittyvissä avaamissasi "keskusteluissa".

Ongelmana on se että avaat liikaa vain itseäsi kiinnostavia monologeja suhteessa muihin keskusteluihin ja usein samasta aiheesta, jotka otsikosta riippumatta liittyy paavo väyryseen.

Tämä ei ole sinun poliittinen blogisi vaan tiedefoorumi, jonne juttusi sopii erittäin huonosti.

Blogillasi ei ilmeisesti ole juurikaan lukijoita, kun pitää kirjoitella juttuja ympäri nettiä, joista erittäin harva on kiinnostunut.

Alkaa olemaan mitta täynnä sekoiluasi.

John Carter
Seuraa 
Viestejä15330

Ilkka Luoma kirjoitti:

Oletteko huomanneet, että Ilkalla ei ole koskaan itsellään mitään sanottavaa? Ilkka pelkästään copypastaa ryssän disinformaatiota aiheuttaakseen sekaannusta. Ilkka myös jättää lähes aina vastaamatta hänelle esitettyihin kysymyksiin, mistäköhän se johtuu? Ei kai vaan rakkaudesta Venäjään?

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12313

John Carter kirjoitti:

Oletteko huomanneet, että Ilkalla ei ole koskaan itsellään mitään sanottavaa? Ilkka pelkästään copypastaa ryssän disinformaatiota aiheuttaakseen sekaannusta. Ilkka myös jättää lähes aina vastaamatta hänelle esitettyihin kysymyksiin, mistäköhän se johtuu? Ei kai vaan rakkaudesta Venäjään?

Varmastikaan ei ainakaan siitä. Monella on lämpöisiä suhteita Venäjään, luonnollisista ja ymmärrettävistä syistä. Venäläinen ruoka, sivistys, kulttuuri, kieli, mentaliteetti, ystävälliset ihmiset, luontokin, onhan siellä mistä ammentaa. Monilla näin rajanaapureina on luontevia siteitä bisneksen tai sukulaisuuden tai entisten kotiseutujen muodossa. Rajan tuntumassa varsinkin muukin luonteva kanssakäyminen matkailun, ostosreissujen ja sen sellaisen suhteen luo siteitä. Suomessa on paljon venäläisiä ja Venäjälläkin jonkin verran suomalaisia. Pääsääntöisesti kyllä sekä muuttoliike että matkailuliikenne poislukien halpaostosturismi suuntautuu länteen päin, toisen kerran poislukein lähinnä Pietarin kasvava suurkaupunkiseutu, jonne moni suomalainenkin esim. työasioissa päätyy. 

Olkoonpa syynä Venäjän ystävyyteen tai suorastaan rakkauteen mikä tahansa, niin kyllä henkilö sen itse muistaa selkosanallisesti ilmaista puhuessaan lämpimään sävyyn Venäjästä. Jos rakastaa ruokakulttuuria ja kirjalisuutta, niin sen tervepäinen ihminen sanoo myös suoraan, eikä vätkytä jotain NATO-foobista mutkujenkismi -paskaa. 

Suurin osa venäläisistä ja suomalaisista pitää kyllä monista venäläisistä asioista, mutta kovin harva suhtautuu niin varauksettoman kriittisesti Putinin hallintohirviöön kuin palstamme informaatio-operaattorit. Moni venäläinen toki on vahvasti nationalistinen ja ajattelee jotakuinkin sen suuntaisesti, että parempien vaihtoehtojen puutteessa Putin ainakin on riittävän vahva pitääkseen huteran korttitalon pystyssä. Mutta harva häntä pitää oikeasti sellaisena henkilökulttien supersankarina ja maan isänä, jota ilman ei olisi parempi olla. Venäläiset nyt vain ovat historiallisesti aika ymmärrettävistä syistä kohtalaisen kyynisiä ja pessimistisiä koko oman maansa poliittista johtojärjestelmää ja sen kehittymistä koksien. Sukupolvi toisensa jälkeen saa pettyä siihen, että kun hatara korttitalo lopuksi romahtaa, sieltä raunioiden tuhkista ei nousekaan feeniks-lintua viemään maata uuteen loistoon vaan jonkinlainen uusi peeniks-diktaattori kahmimaan uusjaetun omaisuuden taas eri eliitin taskuihin. 

Mutta edes nationalistiset ja kyynisyydessään rationaalisesti Putinia kannattavat venäläiset eivät yleensä ihan tuollaiseen pässinpäisyyteen lähde. Kuten eivät suomalaiset Venäjän-ystävätkään. Toki aina on se tietty äärimarginaali, jossa kovuus, aggressio ja fasismi resonoi, mutta näistä netin datasotureista veikkaisin valtaosalla kyse olevan puhtaasti ansiotuloista.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ilkan luettelosta unohtui tämä:

10. evvk:/ilkka.luoma.silkkaa.paskaa. ja.ryssän.trollausta.Pietarin.trollitalosta.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

molaine
Seuraa 
Viestejä3023

Ilkka Luoma kirjoitti:
nimmarix kirjoitti:
Kuinka monta keskustelua ajattelit avata tästä samasta aiheesta?

Voisitko lopettaa foorumin häiriköimisen, saatanan idiootti.

...

Eikö topicin sisältö kiinnosta - siinä on aivan uudet ulottuvuudet. Oli uuden avauksen arvoinen - luitko osan [2]

...

Kukapa lukisi edes osan 1?

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

***

Elämmekö nyt uudelleen Talvisodan aattoa?

ORIG ~ http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/toistuuko-t-n-n-1939-vak... -  

[ID_C]

Olemmeko nyt samanlaisessa hallitsemattomassa tilanteessa kuin 1938 - 39?

Talvisodassa yhdistimme voimamme – sisällissota 1918 oli pois pyyhkäisty

[ Sisällissodan uhrit ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/214689-valkoiset-ja-punaiset-... - ]

Jokaisen uuden historiajulkistuksen jälkeen todetaan, että viimein on saatu viimeisin tieto todellisuudesta. Talvisota oli kansallinen yhtenäisyyden liike, jossa punaisimmat kommunistit jätettiin kotirintamalle. Kansalaisenemmistö yhdisti itsensä, kävi puolustukseen ja saavutti historiallisen torjuntavoiton. Aiemmin ei niin pieni ollut pärjännyt niin suurelle – näin me kohotamme omaa kansallistuntoa - oikeutetusti.

Sen sijaan ennen Talvisotaa olisi voitu tehdä jotain – puhuttiin huhun mukaan tulevan presidentti J.K. Paasikivenkin tuhisseen: ”Tämä oli sitten Erkon sota”. Eljas Erkko oli ulkoministerinä ennen Talvisotaa ja ei uskonut Neuvostoliiton hyökkäävän eli piti itsepintaisesti kiinni ettei maanvaihtoja suoriteta, kuten Stalin oli toivonut jo 1938 mystisen lähettiläänsä Boris Jartsevin (Boris Rybkin) kautta.

Pureeko tänään kansallinen haukkahenkisyys ”uuserkkolaisuutena”?

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/talvisodan-viimeisella-rannalla-jo... - 

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/milta-taman-paivan-erkkolaisuus-na... -

Mikäli haluaa lukea lisää aiheesta: Suhteita suomalaisiin venäläisittäin, löytyy linkin

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/12/stalin-ja-suomi-1917-1944.html -

alta paljon sellaista, joka ei niin paljon ole ollut julkisessa käsittelyssä; se kuuluisa toinen näkemys.

Vastaus otsikkoon

Emme ole, jos kansalaisemme saavat ylläpitää tahtonsa ja sitkeän pintansa. Meille on luontumassa kuin itsestään idän ja lännen vedenjakajalle sovittelijan ja rauhanvälittäjän rooli 1] sotilaallisesti puolueettomana valtiona ratkomaan lännen ja idän keskinäisiä ongelmia – unohtamatta niitä yhä kasvavia etelän ja pohjoisen konflikteja, jotka nyt sikiävät Irakin sodan perintönä myös tänne Eurooppaamme 2] "

...

http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/elammeko-nyt-uudelleen-talvisodan-...  - 

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

o_turunen kirjoitti:
Ilkan luettelosta unohtui tämä:

10. evvk:/ilkka.luoma.silkkaa.paskaa. ja.ryssän.trollausta.Pietarin.trollitalosta.

...

Kirjoittajansa "o_turunen" suurimpia hengentuotteita - näin Uuden Vuoden  odottajaisiksi! ;-) 

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
nimmarix kirjoitti:
Kuinka monta keskustelua ajattelit avata tästä samasta aiheesta?

Voisitko lopettaa foorumin häiriköimisen, saatanan idiootti.

...

Eikö topicin sisältö kiinnosta - siinä on aivan uudet ulottuvuudet. Oli uuden avauksen arvoinen - luitko osan [2]

...

Kukapa lukisi edes osan 1?

...

Ennen tiede.fi palstalla oli lukuavauslaskuri - nyt ei, keskimäärin 1 kirjoittaa - 5-10 kommentoi ja 50-100 lukee - ehkä jokin Google työkalu voisi kertoa onko tällä lukuavauksia? 

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12313

Lukuavauslaskurin myötä palstasoftasta poistettiin melkein kaikki muutkin ominaisuudet sekä mm. käytettävyys, jonka myötä suuri osa käyttäjistäkin. Me jälkeen jääneet olemme reliikki, koko palsta on kulttuuriantropologinen suojelualue joka on jätetty säilyttämään 00-luvun kummallinen keskustelupalstakulttuuri jälkipolvien ihmeteltäväksi. Vanhat nyrkkisääntösi siis tuskin pätevät, kun ei täällä enää muita ole toisin kuin aikana, jolloin keskustelupalstan olivat muotia ja Tiedettäpalsta niiden joukossa varteenotettava vaihtoehto. Huhuilet tyhjille seinille, eikä ihme, että oletkin omien aiheidesi innokkain kommentoija ja epäilemättä tippa linssissä lukijakin - poislukien me kourallinen hulluja jotka jaksamme aivoripulissasi kahlata pahimpia järjettömyyksiäsi oikoen.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10065

Ilkka Luoma kirjoitti:
[2]

Suomessa kumpaakaan varaumaa ei ole määritetty Nato – isäntämaa pöytäkirjaan, kukaan vastuupoliitikko ei ole ainakaan vielä kertonut tuota kutsumenettelyä – tai sitten nyt sellainen voi ilmoittautua, joka kokee tietävänsä.

Samalla poliitikot, jotka tietävät, voisivat kertoa kansalle millainen yhdiste on pöytäkirjan ja ICAN sopimuksen allekirjoittamattomuuden välillä. Oliko niin, että allekirjoitettu Nato MoU sopimuspaperi esti liittymisen YK:n ICAN ydinkieltosopimukseen?

Ruotsalaiset ottivat ICAN lopulliseen allekirjoittamiseen taas aikalisän – he halusivat selvityttää miten amerikkalaiset suhtautuvat, jos allkekirjoitetaan ja toisaalta miten se peilautuu Ruotsin lakiin, joka estää ydinaseiden tuonnin Ruotsin valtion alueelle. Amerikkalaiset ovat puoliuhkailleet haitallisilla seurauksilla, jos Ruotsi allekirjoittaa ICAN-sopimuksen!

Entä me suomalaiset?

Käyttikö Yhdysvallat hyväkseen Nato – Isäntämaa pöytäkirjaa, kun tulivat itsensä kutsuen Kuopion Rissalaan F-15C ilmataistelusotaharjoituksiin |8 – lennoille jopa kohti itää – yhdessä suomalaisten rynnäköintiinkin kelvollisten Hornettien kanssa – aivan kuin ärsyttääkseen idän karhua – Venäjää.

Miten oli muun muassa amerikkalaisten maihinnousuharjoitukset Hankoon |9, ollen ensimmäiset sitten saksalaisten 1918 todellisen maihinnousun jälkeen – näinkö tässäkin jo hyödynnettiin Nato – Isäntämaa pöytäkirjan klausuuleja.

Paavo Väyrynen – kohti uutta suomi-vuosisataa!

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247534-paavo-vayrynen-avasi-u... - ] [US_P 107]

Olisiko mahdollista, että kansalaistoiminta ja -aktiivisuus selvittäisivät nyt tarkasti mitä merkitsivät/ merkitsevät niin suomalaisille kuin ruotsalaisille nämä Nato – Isäntämaa sopimukset?

Voimmeko löytää alkuperäiset ruotsalaiset, ennen ja jälkeen, ratifioinnin sopimuspaperit? Voisimmeko löytää tarkat selvitykset kutsumenettelyistä – niin Ruotsin kuin Suomenkin osalta.

Entä vielä ydinaseet, jotka Nato/US mahdollisesti haluaisi tuoda niin Ruotsiin kuin Suomeen – matkalla itään. Mitä muuta noilla ydinaseilla tehtäisiinkään, onhan Kuolan niemimaa aivan suomalaisten vieressä – vai olisiko toisinto Kuuban ohjuskriisille – jo tiedossa?

|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -

...

Jatkuu

Jaa vai niin haluaa USA tehdä. Typerä otsikko Ilta-Sanomilta - olisi voinut mainita, että niin haluaa Venäjäkin kriisissä käyttää Suomen aluetta. Venäjän käyttöyrityksistä on jopa näyttöä viimeisen tuhannen vuoden ajalta.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ilkka Luoma kirjoitti:
molaine kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
nimmarix kirjoitti:
Kuinka monta keskustelua ajattelit avata tästä samasta aiheesta?

Voisitko lopettaa foorumin häiriköimisen, saatanan idiootti.

...

Eikö topicin sisältö kiinnosta - siinä on aivan uudet ulottuvuudet. Oli uuden avauksen arvoinen - luitko osan [2]

...

Kukapa lukisi edes osan 1?

...

Ennen tiede.fi palstalla oli lukuavauslaskuri - nyt ei, keskimäärin 1 kirjoittaa - 5-10 kommentoi ja 50-100 lukee - ehkä jokin Google työkalu voisi kertoa onko tällä lukuavauksia? 

Vitunko väliä sillä on, kuinka moni erehtyy vilkaisemaan jonkun ryssäntrollin paskajaarituksia?

.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ilkka Luoma kirjoitti:

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Näköjään on telkkarissa menossa Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe tekstitettynä ryssänkielellä. Eipä tarvittu  tuommoista Urho Kekkosen aikaan, kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Näköjään on telkkarissa menossa Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe tekstitettynä ryssänkielellä. Eipä tarvittu  tuommoista Urho Kekkosen aikaan, kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa.

...

Tuohon terävään ja oivallustäyteiseen kommenttiisi - oikeastaan väitteeseesi - sinulla lienee asianmukainen ja luotettava todiste - vaikkapa linkkinä tänne lukijoille, jotta voivat tunnustaa älykkään tietämyksesi ...

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12313

Tämä aihe on hävytönstä spämmäystä, ollen saman asian toistoa. Vain päiviä aikaisemmin Luoma avasi ihan samansisältöisen propagandaketjun samasta asiasta:

https://www.tiede.fi/keskustelu/74430/eduskunnan-ohi-nato-isantamaa-sopi...

Eikä ole edes ainut kerta, vaan tämä spämmäystoiminta ja omiin blogeihin linkittely ilmeisestikin urkkimis- ja mainostarkoiutuksissa on säännöllinen toimintamalli. Tietoliikenteen häirintänä ja käyttösääntöjen rikkomisena tällainen on todella törkeää sikailua ja kenties rikollista tietomurtopuuhaakin. Mielestäni on hyvä ilmoittaa asiasta, jos se mahdollinen lukija sattuu tämän ketjun avaamaan. Osaa sitten suhtautua Luoman juttuihin asianmukaisella arvostelukyvyllä.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ilkka Luoma kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Näköjään on telkkarissa menossa Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe tekstitettynä ryssänkielellä. Eipä tarvittu  tuommoista Urho Kekkosen aikaan, kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa.

...

Tuohon terävään ja oivallustäyteiseen kommenttiisi - oikeastaan väitteeseesi - sinulla lienee asianmukainen ja luotettava todiste - vaikkapa linkkinä tänne lukijoille, jotta voivat tunnustaa älykkään tietämyksesi ...

.

Tarvitsetko linkin johonkin UKK:n uudenvuodenpuheeseen, jossa ei ollut ryssänkielistä tekstitystä, vai Sauli Niinistön uudenvuodenpuheeseen jossa on ryssänkielinen tekstitys?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10193

o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Näköjään on telkkarissa menossa Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe tekstitettynä ryssänkielellä. Eipä tarvittu  tuommoista Urho Kekkosen aikaan, kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa.

...

Tuohon terävään ja oivallustäyteiseen kommenttiisi - oikeastaan väitteeseesi - sinulla lienee asianmukainen ja luotettava todiste - vaikkapa linkkinä tänne lukijoille, jotta voivat tunnustaa älykkään tietämyksesi ...

.

Tarvitsetko linkin johonkin UKK:n uudenvuodenpuheeseen, jossa ei ollut ryssänkielistä tekstitystä, vai Sauli Niinistön uudenvuodenpuheeseen jossa on ryssänkielinen tekstitys?

...

Unohditko veitsenterävästä  kommentistasi tämän: " ... kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa ... "?

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ilkka Luoma kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
o_turunen kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:

.

Entä itse topic, mitä mieltä olisit siitä? 

Näköjään on telkkarissa menossa Sauli Niinistön Uudenvuodenpuhe tekstitettynä ryssänkielellä. Eipä tarvittu  tuommoista Urho Kekkosen aikaan, kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa.

...

Tuohon terävään ja oivallustäyteiseen kommenttiisi - oikeastaan väitteeseesi - sinulla lienee asianmukainen ja luotettava todiste - vaikkapa linkkinä tänne lukijoille, jotta voivat tunnustaa älykkään tietämyksesi ...

.

Tarvitsetko linkin johonkin UKK:n uudenvuodenpuheeseen, jossa ei ollut ryssänkielistä tekstitystä, vai Sauli Niinistön uudenvuodenpuheeseen jossa on ryssänkielinen tekstitys?

...

Unohditko veitsenterävästä  kommentistasi tämän: " ... kun valmiit tekstit tuli Kremlistä ja ne käännettiin Suomessa niin, että Kekkonen saattoi ne sujuvasti radiossa ja telkkarissa julistaa ... "?

.

Mitä sekoilet? Etkö ymmärrä viestien tekstiä?

No eipä sillä ole väliä. Eivät Pietarin trollitalon ryssäntrollit ole ennenkään mitään välittäneet muusta kuin Putlerin  kaikille kansoille julistamasta ilosanomasta.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat