Seuraa 
Viestejä376

Meitä on moneksi, ja yksi ihmisryhmä on sellainen, joka tuntee olonsa epämukavaksi ihmisjoukossa. Samoin hän ei osaa nauttia ns kollektiivisesta juhlista, tapahtumista. Hän ei ole yksinäinen, mutta voi elää yksinään.

Hänen diagnoosi on masennus, anhedonia. Anhedoniasta kärsivien aivotoiminta on ylikierroksilla, sillä sairaus pakottaa ihmisen toimimaan normaalissa elämässä vaikka ovatkin samaan aikaan lähes turta, tai ei tunne kuin laimeita tunteita.

Työelämässä tilanne voi johtaa ongelmiin, jos ei ole työssä vaaditaan sosiaalisia taitoja. Avioliitossa on yleensä vaimon vietävissä, koska anhedoniaan sairastunut ei ymmärrä ympärillään olevia sosiaalisia viestejä.

Jos kuulut tähän ryhmään, kärsit masennuksesta. Yhteys vaimoon voi olla kiihkeä, mutta oma orgasmisi on pinnallinen (putkien tyhjennys), eikä toivottava syvä koko kropan lävistävä ograsmi, jonka kuvailemisen jätän lukijalle.

Noin 7% väestöstä kärsii tästä masennuksesta.

Kommentit (2)

Käyttäjä4499
Seuraa 
Viestejä8962

Näin eilen vanhan naisen, joka kohteli muutaman kuukauden ikäistä vauvaa itsekkäästi. (Vauva oli nuoremman naisen, jolla 2 vanhempaa lasta vahdittavana.) Ko. nainen piti vauvaa pystyasennossa ja seurusteli vauvan kanssa kasvotusten, mikä näytti sinänsä harmittomalta; mutta  lähes puolen tunnin ajan  nainen tyydytti vain omaa tarvettaan seurustella. Vauva käänsi toistuvasti päätään sivulle, mutta nainen vain tunki iloista naamansa väkisin vauvan naamalle. Vauva näytti  lopulta aika veltolta. Koko touhu näytti "henkiseltä sarja-raiskaukselta".  Mamma oli tyytyväinen, kun oli hauskuuttanut vauvaa. Mutta veikkaan, että jos sellaista saa päivittäin kestää, innokkuus sosiaalisuuteen voi kärsiä inflaation.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat