Seuraa 
Viestejä10302

Tänään uutinen toi odotetun viestin, mahdollisen toisinnon 1980 -luvun lopun monille vimmaiselämän velkakriisin – yksilöllisen kansalaista koskettavan velkaelämän. Luottojen otto, varsinkin korkeakorkoisten kulutusluottojen kasvu voi yllättää odotetusti tuhannet ja tuhannet – käräjöinti on lisääntynyt [1 ---

Miten tämä velka on kosketuksissa identiteettiimme [2 – yksilölliseen ja kansalliseen itsetuntoon [3, jota nyt ravitaan maallisella kulutuskasvuhokemalla [4 – pitää saada lisää, nopeammin ja enemmän. Onko tämä meidän identiteetti – rahalla itsetuntoa?

[1 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10005455 -

...
Entä nyt 2018 alussa meidän näkemys Natosta, ulkomaalaisista, pakolaisista – itsestämme ja osaamisestamme … menetimme Nokian, vain verkko ja nimi taskuun jäivät. Saimme myös vahvat oluet ja lonkeron ruokakauppoihin. Lisääntyykö kännääminen, entä riippuvuudet muista aivokamikaaleista? Entä identiteettimme ja itsetuntomme?

[2 ~ http://verneri.net/yleis/identiteetti-minakuva-ja-itsetunto -
[3 ~ http://www.porttivapauteen.fi/ammattilaiset/oppaat_ja_kasikirjat/oppimis... -

...
Pohdiskelimme tuota hienoa sanaa – identiteetti – jo vuosi sitten. Nyt on aika palata vuoteen 2010 ja katsoa miten maailma on muuttunut, vai onko se perusteiltaan muuttunut lainkaan. Edelleen haluamme lisää, enemmän ja nopeammin. Turvaamme kasvuun. Identiteettimme on kiinni rahassa ja kulutuksessa, jolla näytämme ja vertailemme …

Lähestyykö identiteetti ja itsetunto henkistä kestävyyttä huomata ja ymmärtää ne mahdottomuudet, mitä tämän hetkinen elämäntyyli kasvattaa meitä elättävään ympäristöön?


[2010 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/01/u-uuden-vuoden-kunniaksi-tiedostet... - ]
(Poliittiset aatteettomat brändipoliitikot päättivät, että identiteettimme on kadoksissa - perustettiin komitea*/ miettimään meille brändia **/)

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (34)

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä6626

ei nyt voida oikein puhua "kulutusjuhlasta", koska Suomen krooninen työttömyys johtuu siitä, etteivät ihmiset kuluta tarpeeksi. Joten sitten ei riitä työpaikkoja kaikille ja tuloerot kasvavat.

Näin ollen ei riitä että lisätään ihmisten ostovoimaa eli kavennetaan tuloeroja, vaan pitäisi myös kannustaa ihmisiä kuluttamaan tai investoimaan.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10302

[2]

[ … kulmakuppiloissa tuoppien ääressä pohditaan seuraavaa kansallista urotekoa, kun samaan aikaan kotona pohditaan asennetta lähinaapuriin. Vallan kammareissa poliitikot haikailevat sellaisesta, mitä heillä ei ole, mutta mikä taas kansalaisilla on itsestään selvyytenä … ]

Mikä on identiteetti ***/ ja mikä on kansakunnan yhtenäisyys?

Huolestuneet poliitikot innostuivat määrittämään, että kansa kulkee osatonta tietä tietämättä minne. Ehkä poliitikot ovat itse kadottaneet päämääränsä - kansan päämäärä on sitä vastoin selvä - se on tie siihen omaehtoiseen suomalaisen elämännäkemyksen värittömyyteen tai kummallisuuteen, miksi meitä suomalaisia ihmetellään ja Brysselin EU-käytävillä arvuutellaan.

Jos mietit Sibeliuksen 1/ Finlandiaa 2/, pohdit veljes- eli kansalaissotaa ja katsot sitä yhteenkuuluvuutta, minkä kansakunta koki marraskuussa 1939 - et kysy historiallisen identiteetin tai brandin perään.

Mikäli taas luet ja huomaat itsepäiset kansalaisemme jatkuvasti äänestämässä 70 prosentin kiellon Natolle 3/, kiukuttelun Venäjälle ja vähentyvän puolikateuden ruotsalaisille, et ihmettele ihmistemme omaehtoisuutta ja reippaan tervettä asennetta kokoomme nähden.

Lentävät suomalaiset herättävät ihmetystä maailmalla

Tilastot paljastavat omapäisiä mäkihyppääjiä, jotka ovat miltei ikuisesti maailman parhaita. Samat tilastot kertovat meille syntyneen enemmän autourheilumenestystä kuin millekkään muulle kansakunnalle. Kun kurkkaat karttaa näet meidän olevan vedenjakajalla - idän ja lännen välimaastossa, josta kumpuaa se omanlaisemme identiteetti ja kansallistunto, joka on lennättänyt suomalaisia voitoista häviöiden kautta voittoihin.

Huomaame Nokian menestyksen

Näet myös maailman suurimman ja kauneimman loistoristeilijän, pienimmät tulensammutuspisarat 4/ ja esimerkiksi Ilmatieteen laitoksen 5/ tekniikan mukana olon laskeuduttaessa Saturnus planeetan Titan kuulle - huomaat, ettei kansalta puutu mitään sellaista, mitä tarvitsisimme.

Suomalainen rakensi maailman parhaat ja suurimmat paperikoneet 6/ ja jäänmurtajat. Suomi menestyi koululaisvertailussa, vaikka nuorisomme on tietämättömämpää kuin koskaan ennen.

Suomalainen YK-johteisten rauhanturvaamisoperaatioiden sotilas on maailmalla arvostettu ja olemme olleet monissa liemissä Kyproksen vuorilta Balkanin ruutitynnyreihin. Omissa koitoksissaan Suomi säilyi itsenäisenä 1940 ja 1944 - huomataan, että kansasta on löytynyt se väkevyys, mikä taas poliitikoiltamme näyttää tänään osaksi puuttuvan.

Suomalainen kuningas

Suomi oli saamassa saksalaisen kuninkaan, emme sitä sitten viime kädessä ottaneet, mutta suhteet Saksaan ovat aina olleet hyvät - jopa Lapin 1944-1945 sodasta huolimatta, jossa tavallaan pakon edessä teimme ainoan petoksemme kesän 1944 lisäksi.

Identiteettiimme kuuluu myös muukalaisepäluuloisuus,

... koska Suomi on tarkoitettu suomalaisille - siksi vahvoja ovat tuntemukset annetusta uhrauksesta itsenäisyytemme eteen yhdessä aseveljien kanssa. Innostuimme jopa 1930-luvulla rotuoppien opiskeluun silloisessa Saksan Kolmannessa valtakunnassa 7/. Saksalaiset eivät olekkaan meille muukalaisia, vaan monien viimeisten ’selkä-seinää-vasten’ tilanteiden pelastajia.

Viimeisellä tiellä turvaudumme herkästi oman käden oikeuteen

Suomalaiset ovat melankoliassaan itsemurhaherkkää kansaa, joka sekin on merkki jostain ainutlaatuisesta. Väkivalta ei ole meille vierasta - ja se tapahtuu astaloin, puukoin ja puntarein, ja lähes aina humalassa.

Olemme tunnetuimpia humalaherkkäkansoja Euroopassa. Osaamme kännissä itkeä, vääntää kättä ja kirota naapurin ja lähisukulaisen kuin pomonkin alimpaan helvettiin - katuaksemme sitä häpeissämme aamun koittaessa.

Kansan brändi on itse kansa

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä61531

Ilkka Luoma kirjoitti:
Entä identiteettimme ja itsetuntomme?
Ihan hyvällä tolalla.

"Suomi maailman kärjessä

Suomi on maailmassa pieni maa. Suomen väestö on vain 0,07 prosenttia maailman väestöstä ja pinta-ala saman verran maailman pinta-alasta. Mutta pienikin voi ponnistaa maailman kärkeen, ja niin Suomi on tehnyt: kansainvälisissä hyvien asioiden maavertailuissa Suomi on usein kärkijoukossa muiden Pohjoismaiden kanssa.

Suomi maailman kärjessä -listalta löydät vertailuja, joissa Suomi on maailman kärjessä."

http://www.stat.fi/ajk/satavuotiassuomi/suomiennenjanyt.html ,

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61531

Se tässä ihmetyttää miten hyvin olemme pystynee pitämään oman linjamme emmekä ole sortuneet samanlaisiin ongelmiin mitä Venäjän valtio on itselleen rakentanut.

"Maria Markuksen kolumni: Itärajan takaa palattua oma koti antaa lämpöä ja turvaa

Kun suomalainen ylittää itärajan, joutuu uuteen ja outoon rempallaan olevaan ympäristöön. Kuoppaiset tiet ja valtava elintasokuilu ovat kuin aikahyppy talvisotaa edeltävään aikaan, kirjoittaa Maria Markus."

https://yle.fi/uutiset/3-9814293 .

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10302

[3]

Keksimällä keksitty markkina- ja näyttötalouden termi brändi ei suurta kansaa kiinnosta - eikä sellainen voi olla hukassa, mitä kansa ei tarvitse. Suomi ja suomalaiset sen sijaan tarvitsevat ja haluavat ”kekkosta” - kansa pitää vahvasta presidentistä 8/, kun taas identiteettinsä kadottaneet poliitikot estävät sellaisen valiintumisen - vastoin heitä äänestäneiden kansalaisten mielipidettä.

Suomalainen omistaa usein aseen, hiihtää ja kalastaa

Suuri identiteetti löytyy tuhansilta järvenrantamökeiltä saunan lämmittäjistä ja mökkitontin vaalijoista. Suurta perussuomalaisuutta löytyy paluusta viikonloppuisin maalle 9/, varsinkin kesäisin, jolloin ikävä rannalle ja mullan tuoksuun on kova. Juuremme ovat brändikkäästi ja tukevasti kotoisessa maaperässä.

Vain väkevällä kansalla on varaa pitää kahta kansallislaulua

Maamme laulu saksalaisen Fredrik Paciuksen säveltämänä kirvoittaa kyyneleet silmiimme, kun palkintopallille - sille ylimmälle nousee vähäpuheinen suomalainen, joka ei juuri sanaa saa suusta, mutta lentää lumisateen keskeltä pisimmälle ja voittoon.

Jääkiekko onnistuessaan saa kansan hurmiosta hulluksi, koska siinä esittäytyy joukkuepeli, jolla talvisotakin puolustuksellisesti voitettiin. Suomalainen ei häpeä kokoaan, vaan osaa yleensä pitää sen sanan, jonka toiselle on luvannut.

Suomalainen ei pelkää käytännössä mitään - ei edes venäläisiä,

... paitsi vihaista vaimoa ja kännissä väkivaltaista miestä. Nyrkki heilahtaa helposti, mutta yhtä helposti osataan anteeksi pyytää yhdellä sanalla. Jean Sibeliuksen Finlandialla aloitimme irtaantumisen Venäjästäkin - tappelu järjestyi sitten myöhemmin.

Suomi ylläpitää yhtä Euroopan suurinta armeijaa - tiedämme pitkät rajamme
Kansallinen identiteetti on suomalaisille itsestään selvyys, se näkyy tahtona omaan armeijaan 10/ ja yleiseen asevelvollisuuteen, se näkyy toiveena vahvasta presidentistä ja liittymättömyydestä Natoon.

Suomi osasi ja osaa elää velivenäläisen kanssa 11/ - sillä sehän se haasteiden suunta on - kansa on sen aina tiennyt, eikä sitä ole sille kolmesti tarvinnut kertoa.

MMM - Mitä Missä Milloin - vuosittainen ja kansallinen tietosisältö

Kansa on niin viisas kuin se itsessään tuntee. Suomalainen tieto näkyy Mitä Missä Milloin kirjoissa - ne luetaan tarkoin ja loppuvuodesta joka vuosi runsain määrin ostetaan - tuo identiteetti seisoon useammassa kirjahyllyssä kuin arvaammekaan, sen perheraamatun, anopin ja lasten kuvien vieressä.

Suomalainen tietää paljon enemmän kuin tiedetään - suomalainen ei vain hölise turhasta 12/. Suu avataan, kun on asiaa - ei ole tarvetta itsekohotukseen ja -kehuun. Työt ja saavutukset ovat usein paremmin kertoneet, mitä olemme todellisuudessa.

Suomi marssii aina mannerheimien ja kekkosien perässä

Suurin suomalainen identiteetti kohtaa arvostuksessa karismaa kohtaan. Ei jää sanan sijaa, mikä arvo on suomalaiselle kansallistunteelle herroilla C.G.E. Mannerheim ja Urho Kekkonen. Keulakuvia suomalaiset rakastavat, jos he ovat suoraan kansan asialla, pitäen virkamies- ja poliitikkokunnan aisoissa.

Identiteettimme kohtaa kansanjohtajissa,

... ja arvoissa osata käyttää valtaa ja luoda vakautta. Tavallinen ihminen mielellään antaa nuo hankalat asiat luotettaviin käsiin, joita on tosin tänään vähän saatavilla. Kansa antaa suuren vallan luotetulleen.

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10302

jussipussi kirjoitti:
Se tässä ihmetyttää miten hyvin olemme pystynee pitämään oman linjamme emmekä ole sortuneet samanlaisiin ongelmiin mitä Venäjän valtio on itselleen rakentanut.

"Maria Markuksen kolumni: Itärajan takaa palattua oma koti antaa lämpöä ja turvaa

Kun suomalainen ylittää itärajan, joutuu uuteen ja outoon rempallaan olevaan ympäristöön. Kuoppaiset tiet ja valtava elintasokuilu ovat kuin aikahyppy talvisotaa edeltävään aikaan, kirjoittaa Maria Markus."

https://yle.fi/uutiset/3-9814293 .

...
[4]

Suomalaiset eivät ole rasisteja, haluamme hoitaa vain omamme omalla maallamme

Suurin identiteettimme on kansallinen ykseys, vieraita emme suvaitse 13/, ehkä puheissa ja yllättäen kahdenkeskisen tutustumisen jälkeen. Olemme rehellisiä ilmaisussamme, ettei meille muiden tarvitsisi tulla - huolehdimme ensin omamme, ja hyvin mennessä annamme apumme suoraan sinne, missä kullakin on oma kotinsa.

On suurta rohkeutta olla oma itsensä. Ruotsalaisiksi emme tule - julistamaan maailman hätää. Hoidamme omat asiamme ja muiden juttuihin emme puutu - tämän kun vielä eräät valitsemamme poliitikotkin ymmärtäväisivät.

Suomalainen kunnioittaa poliisia, armeijaa ja on keskimäärin kiltti tottelevainen ihminen

Lopulta emme barrikaadeillekkaan lähde, siinä istuu suurin identiteettimme ja brandimme - vain viimeiselle rintamalle nousemme, kun koti ja oma maa on todella uhattuna, osaamme nousta sitä puolustamaan tunnetuin seurauksin. Tiukimmissa tilanteissa olemme vain Saksaa pyytäneet apuun - jo vuosikymmenien aikana, ja apua olemme saaneet - 1918, 1940, 1941, 1944 ja 1993.

Suomenniemellä elää katajainen kansa, joka taipuu, muttei koskaan katkea - sen ovat monet huomanneet ja omakohtaisesti kokeneet 14/. Aito suomalainen on itsessään oma identiteettinsä, siksi se ei ole kadoksissa ja brandia me emme tarvitse, koska työ ja sen laatu ratkaisevat - tätä me suomalaiset olemme 15/.

.
The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61531

Ilkka Luoma kirjoitti:
On suurta rohkeutta olla oma itsensä. Ruotsalaisiksi emme tule - julistamaan maailman hätää.
Ja Venäläisiä emme ole, tämä jäi sinulta tarkoituksella pois. 

Olemme osa länttä ja EU.ta. Terveesti ylpeä osa.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10302

jussipussi kirjoitti:
Ilkka Luoma kirjoitti:
On suurta rohkeutta olla oma itsensä. Ruotsalaisiksi emme tule - julistamaan maailman hätää.
Ja Venäläisiä emme ole, tämä jäi sinulta tarkoituksella pois. 

Olemme osa länttä ja EU.ta. Terveesti ylpeä osa.

...
Olemme idän ja lännen vedenjakajalla, emmekä pelkää venäläisiä ---

.
Suomessa ei Venäjää pelätä
[ … emme pelkää, ehkä epäluuloa havaittavissa? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2005/10/suomalainen-ei-pelk-venj-jnteen-vo... - ]

Ilta-Sanomat järjesti puolitotuudellisen ”kansalaiskallupin” kysymällä netissä lukijoilta – Pelkäätkö Venäjää? Ja kansa vastasi noin 40.000 ruksauksen voimalla – 60% sanoi 'en'. Loppu 40% tunnusti pelkäävänsä Venäjää - 'kyllä', mutta miksi?

Tiedämme senkin, että EU-pakotteet ja niiden vastatoimet ovat iskeneet rajusti maahamme 0] – me pelkäämme taloudellisia seurauksia, muun muassa satoja valiolaisia on menettänyt toistaiseksi työnsä, kun jogurtit eivät enää juustojen kera virtaa Venäjälle. Muistamme senkin, etä nykyinen valtiovarainiminsteri Alex Stubb kertoi, että Venäjä pakotteet tuskin 'kosmetiikkaa enempää varjostavat maatamme' (ei sanatarkka lainaus).

...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10302

jussipussi kirjoitti:
Emme myöskään äänestä Paavo Väyrystä emmekä kannata Putinia.

Miten me näin olemmekin?

...
Täältä voit hakea tietoutta mistä me olemmekaan ...

Suomalaisuuden juurien etsijät ---

~ https://www.facebook.com/groups/5749603299/ -

...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Vierailija

Eikös Ilikan olis helpompi muuttaa Venäjälle ja etsiä juuriaan sieltä, eikä vouhkata ja trollata kymmenillä viesteillä/ vrk. Onnelaasi pääset pakkaamalla kimpsusi ja kampsusi ja talsimalla idän suuntaan. Trollauspalkkiot tietysti jäänee pois, mutta keksit varmaan jotain muuta ottamalla esimerkkiä vaikkapa Johan Bäckmanista.

Keijona
Seuraa 
Viestejä19300

Kristillisyyden päälle rakentuneissa kulttuureisse paradoksit, ristiriidat ja kärsimys on monesti elämän sisältö ja  tarkoitus.. Esim Suomessa  kärsimys ja työ on pyhää, sille täytyy kaikkien omistautua. Jos työtä ei tee,   ei ole hyvä vaan  synnitön. Työnteolla usein myös ylpeillään,  mitä enemmän ja raskaampaa sitä parempi ihminen kuvitelee olevansa. Täysin järjetöntä: Onhan laiskottelu nyt paljon mukavampaa ja rennompaa, sama juttu säästämisen kanssa, onhan tuhlaminen nyt paljon kivempaa kuin kerääminen. Idiootit. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä19300

Edit

Keijona kirjoitti:
Kristillisyyden päälle rakentuneissa kulttuureisse paradoksit, ristiriidat ja kärsimys on monesti elämän sisältö ja  tarkoitus.. Esim Suomessa  kärsimys ja työ on pyhää, sille täytyy kaikkien omistautua. Jos työtä ei tee,   ei ole hyvä ihminen  vaan  syntinen ja huono. Työnteolla usein myös ylpeillään,  mitä enemmän ja raskaampaa, mitä  enemmän kärsii  sitä parempi ihminen kuvitelee olevansa. Täysin järjetöntä: Onhan laiskottelu nyt paljon mukavampaa ja rennompaa, sama juttu säästämisen kanssa, onhan tuhlaminen nyt paljon kivempaa kuin kerääminen. Idiootit. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

user5638
Seuraa 
Viestejä362

Puuhevonen kirjoitti:
ei nyt voida oikein puhua "kulutusjuhlasta", koska Suomen krooninen työttömyys johtuu siitä, etteivät ihmiset kuluta tarpeeksi. Joten sitten ei riitä työpaikkoja kaikille ja tuloerot kasvavat.

Näin ollen ei riitä että lisätään ihmisten ostovoimaa eli kavennetaan tuloeroja, vaan pitäisi myös kannustaa ihmisiä kuluttamaan tai investoimaan.

Työttömyys johtuu tasan tarkkaan siitä, että Suomesta on valunut Kiinaan ym. kaukoitään kymmenessä vuodessa 100 000 työpaikkaa. Työttömyys johtuu siitä, että ihmiset ostavat globalistien Kiinassa pilkkahintaan valmistamia tuotteita.

Esimerkiksi jos katsoo erään lifestyle/astia/sisustusputiikkifirman tuotteita, niin heidän "antiikki" kaapit maksaa kaupassa jopa 2100 euroa (alessa oli -50% tosin). Alibaba.com sivuilta katsomalla selviää, että ko. "antiikki" kaapin voi ostaa kaukoidästä 50-60 eurolla. Aikamoinen kate.

Ostamalla lähiruokaa ja Suomessa valmistettuja tuotteita tuet suomalaisen työn säilymistä. Samalla taataan se, että tuotteet valmistetaan eettisen tarkastelun kestävissä pajoissa.

Kiinassa tuotetut tuotteet eivät läheskään aina täytä eettisiä kriteereitä (lapsityövoima, ei tietoa työajoista. Kiinassa ja muualla maaperä on mennyt pilalle, Kiina saastuttaa 20% ilmakehästä.

Ymmärrättehän että ei ole olikein, että elitistit käärii miljardit ja kuluttajille myydän heti rikkimenevää kamaa !
 

OSTOBOIKOTTI on paras tapa vaikuttaa.

Keijona
Seuraa 
Viestejä19300

Viisi päivää töitä ja känttyä, kaksi lepoa ja lihaa. Senvaraan on rakentunut suomalaisten identiteetti, ego, tuo mielikuvituksen tuote.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Keijona
Seuraa 
Viestejä19300

Keijona kirjoitti:
Viisi päivää töitä ja känttyä, kaksi lepoa ja lihaa. Senvaraan on rakentunut suomalaisten identiteetti, ego, tuo mielikuvituksen tuote.

Itseensä uskovaiset uskovat itseensä, eivätkä  itseään todellisuudessa  tunne  ja tiedosta. Itseensä Usko vs. ymmärrys

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61531

Keijona kirjoitti:
Keijona kirjoitti:
Viisi päivää töitä ja känttyä, kaksi lepoa ja lihaa. Senvaraan on rakentunut suomalaisten identiteetti, ego, tuo mielikuvituksen tuote.

Itseensä uskovaiset uskovat itseensä, eivätkä  itseään todellisuudessa  tunne  ja tiedosta. Itseensä Usko vs. ymmärrys

Miksi itsesi kanssa juttelet?

Keijona
Seuraa 
Viestejä19300

Voihan sen jokainen korvillaan todeta. Kumpi sukupuoli ja minkä ikäinen puhuu eniten itsestään:  "minä sitä ja minä tätä" nehän on ne  nuoret tytöt. Joten onahn  itsekeskeisyys kypsymättömyyttä ja feminiinistä.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat