Seuraa 
Viestejä256

Tällainen keskustelu käytiin suomalaisten filosohvien välillä, joskus ennen ajanlaskujen aamua, joita oli useita, joten voipa olla että vasta tänä talvi-iltana?

Järjestäjä määritteli keskustelun aiheen paneelissa: Mikä on vaikein ja pahin ja suurin kirotuin ongelmanne, ihmiskunnan etsikkoaikoja tai tietoisuustasoanne koskien, nykyaikana:

Pastori aloitti, ja hieman hermostuneesti totesi: Kyllä se on, Paholaisen, sen Saatanan Perkeleen ylivalta, maallisissa asioissa, ja Luciferinsa kapinoiva luonne?

Tiedemies hymähti: Ei nuo mokomat evoluutio-oliot ole meitä kummempia, mikäli edes elivät massallisena, vaikka Saatana oli yksi kolmesta ensimmäisestä maalla olevista suurista dinomaisesta lentoliskoista. Minun pahin kirosanani on: YEC! Se on kiusallinen oppi, koska se väittäisi, että ihmiskunnan kaikki luonnonlain selittelyt olisivat kaikki vääriä. Sitä en edes epäile silti, etteikö joku alkupelitodellisuusksia triljoonia vuosia tutkinut olento, olisi voinut 7 päivässä pistää kaikkeen materiaaliseen ja tilavuusluontoon siementä ja laitetta, tekemään kaikki luotuen kehittyneet objektit maailmankaikkeuteen, ja kierrellyt sitten kaikkialla Galaksissamme sitä tekemässä, noin 4 miljardia vuotta. Näitä GALAKSTISIA vuosiviikoja on silti ärsyttävästi mennyt juurikin 3-4 kpl nykyisessä universiumissame vasta. Mutta kirosana se on siksi, että 6000 vuotta riittäisi, edes alun vetypilvestä tai vesipallosta tiivistämään edes pientä jalkapallon kokoista kohdetta, ei riitä, nykytieteen mukaan! Miten Pastori tämän 6000 vuoden luomisen käsittää?

Pastori hieman vaivautuneena: Se on varhainen käsitys, ihmiskunnan Aadamin jälkeisen langeneen ajan helppo ja lapsellinen, tai vastasyntyneen uskovaisen käsitys, että tietoisuusnopeudet olisivat kaikki ollet miljardeja kertoja suurempia, koska Jumalat olisivat taivaassa olleet vielä olleet lähettämättä ainuttakaan Luojapersoonaa ihmisyyteen tai muiden galaktisten kansojen eläimellisyyteenkään. Kuitenkaan ei ole todisteita siitäkään tietenkään, että meidän luotujen kehojen olemassaolo hidastaisi luomisprosesseja paljoakaan. Tämän vuoksi itsekin kalibroisin luomistapahtumamme nooin 7 päivää x 200 miljardia tähteä = 4 mrd vuoteen, ellei vanha mummoni alkaisi suuresti aina voida pahoin tuon kuullessaan...Se lienee mahdollista että 6000 vuotta sitten joku Paratiisiinsa kuolemansa jälkeen palautettu kuollut ihmisapinapari esim. Aadam ja Eeva, olisivat kuoleman jälkeisessä elämässään "langenneet", ja ruvenneet pitämään omaa syntymäänsä kaiken maailmankaikkeuden alkuna, mutta se ei ole viisas käsitys tietenkään.

Kommentit (3)

Auqino
Seuraa 
Viestejä256

Jatkoa...

Tiedemiehelle tuli hikka: YEC YEC, kuului kurkustaan mutta vesilasi auttoi asiaa. Tiedemies kuitenkin kesti sen kuin mies, ja jäi ihmettelemään vain fundiskreationistien tarmoa väittää nykyisiä ihmissukuja vain kolmesta Nooan pojasta periytyväksi. "Missä Hiidet, Örkit, Kääpiöt, Hobitit, Ihmiset ja Haltijat ovat nykyään mielestäsi?" - kysyi tiedemies?

Pastori: No ne todella tuhoutuivat vedenpaisumuksessa, ja onneksi TE annoitte minulle alun tietämättömyyteni anteeksi, siitä asiasta, että suurin osa kaikista löydetyistä ihmislajien kantamuodoista, oli todella jotenkin evolutatiivisesti kehittyneet 7-8 miljardin vuoden, siis kahden luomisviikon ajan, ja niitä ei siis enää ole maan päällä elävinä rotuina paljoakaan, vaikka toki tulee joskus omituisia suuria muutoksia sikiövaiheessa, jolloin tavallisesti keskikokoisille ihmisille syntyy paljon itseäänkin pienempiä vauvoja tai paljon itseään pitempiä  koripalloililjoita lapsikseen. Se voi todella silti tapahtua todella tavallisemmin silti pitemmän aikajatkumon takia, monen sukupolven avulla todennäköisemmin.

Sitten pastorille tuli kiire jo kälppiä pois paikalta, koska eräs kukkahattutädeistään oli lähtenyt sekopäisenä pois paneelia kuulemasta, koska Pastori oli aloittanut puheensa Saatanan ja Perkeleen, eikä Jeesuksen tai edes Allahin nimeen.

Tiedemies jäi tutkimaan pöytäkirjoja, ja miettimään, montako kirjoitusvirhettä hammaslääkäri tästäkin tekstistä löytää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Auqino
Seuraa 
Viestejä256

Joillakin alkoi? Juutalaiset näet laskevat, että 5800 vuotta on mennyt luomisesta, mutta katolinen pappi joskus vuonna 100-1000 veikkasi että harvinaisen karvaton Aadam tippui paratiisistaan tänne noin 6012-6022 vuotta sitten, joten pitäisi jewssien mielestä odottaa vielä aamun valkenemista 200 vuotta, ja sitten koneet pistävät meidät kaikki 1000 vuodeksi lepäämään. Baibölistä pastorit lukee, että Jumala on levossa tuolloin ja Saatanakin sidottu, tuhat vuotta. Peto sitten kyllä haluaa adventistien mukaan siirtää SE 1000-vuoden lepopäivä vaikkapa 5000 vuoden päähän tästä, samapa tuo milloin lepopäivänsä kukin viettännöö... Sotien murtumista 1000 -vuodeksi tosin eivät sotilaat rakasta, mutta siksihän on Islam uskonto, että voivat silloin kääntyä siihen uskontoon ja ruveta terroristeiksi esim. Isis-taistelijoiksi, ongelma siinä touhussa on vain, että milloin räjäytetään omat muiden seassa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat