Seuraa 
Viestejä10332

Itseasiassa ruotsalaiset kansana eivät halua Natoon [1, eikä vahvin puolue sosiaalidemokraatit Natoa halua. Ruotsin porvarit ja lähinnä Kokoomuksen veljespuolue Moderata samlingspartiet runnoo kovin sanoin ja itsevarmoin liikkein ruotsalaisia Natoon [2 – houkutellen kiihkeästi myös meitä suomalaisia.

Tunnetusti Kokoomuksen tiukan linjan koppalakkiset runnovat meitä Natoon [3, jopa ohi kansanäänestyksen – todeten, ettei kansa voi tietää omaa parastaan, ollen yli 10 vuotta yli 50 prosentin voimalla Natoa vastaan.

Kansakuntamme ohitusta Kokoomuksesta perustellaan myös, että Nato on puolustusliitto ja rauhantahtoinen auttaja [4 … kuten Afganistanissa, jonka raskaat rynnäkköpommitukset USA, Naton ainaisena sotilasjohtajana - aloitti jo vuonna 2001 – sodan jatkuen yhä edelleen ja meidän suomalaisten sotilaiden ollessa jo sodan osapuoli! [5

...
Liimaamme tähän joitain kiintoisia medialinkkejä, miten meidän kansakuntaa Natoon jenkaavat tiedotusvälineet sotarumpujaan pärisyttävät - Helsingin Sanomien johdolla.

HS kuten muutkin aviisit ja mediatorvet tietävät, ettei kansalaisemme halua olla Naton taistelualusta [6, eikä ponnahduslauta Nato/US -sota- ja rynnäkkökoneille Lappimme kautta Venäjän Kuolan niemimaalle [7.

Linkki 1 ---
Oppositiojohtaja uhoaa Ruotsista – Natoon, demaritkin kääntävät takin!
~ https://yle.fi/uutiset/3-10023463 -

Ote:
”Ruotsin kokoomusjohtaja Ulf Kristersson Ylelle: On vain ajan kysymys, ennen kuin sosiaalidemokraatit muuttavat Nato-kantansa … ”

Allekirjoittaneen kommentti:
”... Natohaukka-poliitikot unohtavat yhden tärkeän seikan, ainakin Suomen osalta - kansakunta päättää tämän tyyppiset erittäin merkitykselliset siirrot. Suomessa yli kymmenen vuoden ajan kansa on sanonut yli 50 prosentin voimalla: "Kiitos ei – Nato"! [* Ruotsalaiset samoin enemmistönä ei Natolle [8.

Suomalaiset kansana ei halua Natoon edes siinäkään tilanteessa, että ruotsalaiset sinne menisivät [9. Suomi ei halua olla Naton taistelualusta eikä ponnahduslauta Nato/ US ilmarynnäköille itään, Lappimme läpi Kuolan niemimaalle”

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat