Seuraa 
Viestejä10193

Tehdyssä kansalaismielipidemittauksessa [1 saimme yllättävän, mutta erittäin loogisen vastauksen kysymykseen – Onko presidentin Nato-kannalla suurta merkitystä itse kansakunnalle so. kansalaisille. Vastaus oli: Vain ~25 prosenttia piti presidentin Nato-kantaa tärkeänä.

[1 ~ https://demokraatti.fi/mtn-kysely-kansalaiset-odottavat-arvojohtajuutta-... -

Miksi kansa vastasi gallupissa presidentin Nato-kannasta näin?

Asia on selvä. Vastaukseen on kaksi selvää syytä:

1. Kansalaiset ovat kypsiä ja tietäviä päättämään asian, joka koskettaa koko maata, valtiota ja kansaa – kansalaiset tietävät jo historiastaan erinomaisesti, että he ovat eri miehet, jotka ruumiita tekevät, ja he jotka niitä pesevät.

2. Kansakuntamme vastustaa kirkkaan selvästi Natoa – kansalaiset ovat uskottavissa mielipidemittauksissa sanoneet jo 16 vuoden ajan täyden ei Natolle – yli 50 prosentin voimalla vastustamme lännen sotaliittoa [kuva 1].


Meneillään on presidentinvaalit 2018

Vain yksi ehdokas prosenttiliikkeenä kannattaa Natoa. Entinen kommunisti, Moskovan koulun käynyt nykyinen RKP' n Nils Torvalds kannattaa omin perusteluin Natoon liittymistä. Mainittakoon, että viimeisen 16 vuoden aikana kansalaistemme vastaava Naton kannatusprosentti on ollut 17-27 prosentin luokkaa.

Kansalaisten mielestä presidentin tulisi olla arvojohtaja
[ ~ http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.221155 - ]

Toistaiseksi istuva presidentti Sauli Niinistö ei halua olla arvojohtaja, sen sijasta hän haluaisi omalla esimerkillään osoittaa omaa arvomaailmaa viitteinä arvotekijöistään – muun muassa pidättäytyi presidentillisestä palkkiokorotuksesta – taisi jopa alentaa sitä (?) ---

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen saattaisi olla arvojohtaja

Paavo ei ole aiheesta mainintoja antanut, ainakaan tenteissä tai julkisissa tilaisuuksissa. Saattaisimme kuitenkin arvata Väyrysen olevan juuri arvojohtaja, sillä hänen kirkkaan selkeä ilmaus ajatusmaailmansa pysyvyydestä on arvo jo sinällään …

– tämä tarkoittaa, ettei Väyrystä ohjaa tuuli, vaan vakaa arvomaailma, jota hän edustaa systemaattisesti – vuodesta toiseen. Tämä luo turvallisuutta ja ennakoivuutta huomisesta. Kansakuntamme arvostaa juuri turvallisuutta.

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat