Seuraa 
Viestejä321
Liittynyt9.3.2016

Tässä ikävanha tarina yrutetty saada tåhån aikaa, juttu on päätön, mutta siina on aikahyvin tuhansienvuosien ongelma . tarina on huono väännös ,koska kulttuurri on ero

minulla on outo oireyhtymä, joskus kun istun kiikkustuolilla, näen itseni kahtena. Siis olen kiikkus ja siinä kaksi seisoo edessäni. alkaapi ihmetellä onko siinä piru jumala. Koska en ole olut kummonen ihminen ajattelin, että todella piru ja pääpipiru siihähän ne sietustani kauppaa kävivät., se pitää.

Kysyin, että voisinko lyhentää sitä tulta, ja pääpirun virkaatekevänä ihmistyypinedustja sanoi,että Kysyin että mitä prokolla määrää, jos on 30d lappu. ja sain tavata rakkaani, jolloin annoin hänelle siivet `lentää. Hmm ... mietti herra ja sanoi, että eihän sinulla ole siipiä.

Teksti on erään itä-flisiofian perus kertomuksia. käännös kärsii sanaliitoista ja on ok triviaali, mutta kuka kääntää tekstin netiin,

ei järjen hiventäkää
-5
-5
75.0%
+4
+4
25.0%
-2
-2
0%
Ääniä yhteensä: 4

Kommentit (3)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6878
Liittynyt8.11.2007

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mil_Mi-26

"Mi-26:n suurin lentoonlähtöpaino on 56 000 kg. Suurimpia julkisuuteen tulleita nostoja on vuonna 1999 Siperian tundralla 25 tonnin painoisen jäälohkareen nostaminen. Jäälohkare sisälsi kokonaisen jäätyneen villamammutin, ja se kuljetettiin kopterilla suoraan tutkimuslaitokseen."

-PP74-
Seuraa 
Viestejä342
Liittynyt6.1.2010

Mi-8 tuli armeija ajoista mieleen. Eikö tuossa jäälohkareen nostossa ollu "vähän" viritetty kopteri. Eli tehty muutoksia kuljetusta varten. On jotenkin sellainen muistikuva.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat