Seuraa 
Viestejä376

Tässä ikävanha tarina yrutetty saada tåhån aikaa, juttu on päätön, mutta siina on aikahyvin tuhansienvuosien ongelma . tarina on huono väännös ,koska kulttuurri on ero

minulla on outo oireyhtymä, joskus kun istun kiikkustuolilla, näen itseni kahtena. Siis olen kiikkus ja siinä kaksi seisoo edessäni. alkaapi ihmetellä onko siinä piru jumala. Koska en ole olut kummonen ihminen ajattelin, että todella piru ja pääpipiru siihähän ne sietustani kauppaa kävivät., se pitää.

Kysyin, että voisinko lyhentää sitä tulta, ja pääpirun virkaatekevänä ihmistyypinedustja sanoi,että Kysyin että mitä prokolla määrää, jos on 30d lappu. ja sain tavata rakkaani, jolloin annoin hänelle siivet `lentää. Hmm ... mietti herra ja sanoi, että eihän sinulla ole siipiä.

Teksti on erään itä-flisiofian perus kertomuksia. käännös kärsii sanaliitoista ja on ok triviaali, mutta kuka kääntää tekstin netiin,

ei järjen hiventäkää
-5
-5
75.0%
+4
+4
25.0%
-2
-2
0%
Ääniä yhteensä: 4

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
-PP74-
Seuraa 
Viestejä342

Mi-8 tuli armeija ajoista mieleen. Eikö tuossa jäälohkareen nostossa ollu "vähän" viritetty kopteri. Eli tehty muutoksia kuljetusta varten. On jotenkin sellainen muistikuva.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat