Seuraa 
Viestejä13878

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005542229.html

Sairaan siisti misu. Nätti hymy ja hyvä pilde....eiku...
Kyllähän siinä jo 81 vuotiaan papan kaali sekoo.

Pepun voimaa ei ikinä kannata aliarvoida.
Siksi pressaksikin paras peppu.

Kommentit (6)

Vierailija

Jos on lastentarhassa duunissa niin ei kannata esitellä peppua somessa. Enää ei pääse iskä viemää muksua tarhaan ja moinen ällötys pitää savustaa duunista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11516

Raspu kirjoitti:
http://www.reckontalk.com/hottest-female-politicians-beautiful-photos-bi...

Tossa muutama kaunis politiikko.
Oliskohan saaneet saman rumana aikaan?

Tietysti miellyttävä ulkonäkö auttaa. Ihmiset asioivat mielellään kauniiden ihmisten kanssa ja luottavat heihin enemmän (tämä on tutkittu juttu). Toisaalta pornahtavat poseeraukset vievät uskottavuutta, varsinkin, jos ei ole kyse mistän teininä tehdyistä jutuista. Kateuden en usko olevan iso tekijä pelkän kauneuden vuoksi, mutta tyylin ja tekojen paheksunta (esim tuota pornosti poseerannutta tarhatätiä kohtaan) kyllä voi vaikuttaa.

Mutta pelkällä kauneudella ei yleensä pääse kovin pitkälle, osaamisen ja sisällön puute tulee kyllä näkyviin ja syö suosiota. Jotkut kyllä pystyvät hankkimaan osaamista uransa aikana, vaikka olisivat tulleet mukaan julkkiksena tms. ulkoisilla avuilla.

Se on sitten eri asia, jos tissitähti saa taakseen jonkun mahtimiehen, joka nostaa kertaheitolla korkeaan asemaan, tuossa linkin jutussa oli varmaan osa näitä.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Toi Orly oli ihan nätti, mutta nimi se vasta onkin jotain. Varsinkin politiikassa. Oon vähän kade.

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

ID10T
Seuraa 
Viestejä10630

Raspu kirjoitti:
http://www.reckontalk.com/hottest-female-politicians-beautiful-photos-bi...

Tossa muutama kaunis politiikko.
Oliskohan saaneet saman rumana aikaan?

'

Sarah Palin oli listalta ehkä tunnetuin, mutta samalla myös tyhmin. Jonkun Alaskalaisen tuppukylän pormestarina hän on asunut Venäjän "naapurissa", joten se pätevöittää hänet ulkopolitiikassa. Joopa joo...

Oliko muuten Carla Bruni jotenkin ansioitunut? Hänhän on entinen malli, joka avioitui Ranskan presidentin kanssa. EI se tee hänestä itsestään poliitikkoa. Entä kuningatar Rania? Hänkin on saanut asemansa ilman omaa ansiota.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat