Seuraa 
Viestejä45973

Mitä tarkoittaa "neljäs maailmansota"

Neljäs maailmansota ei ole vain poliittinen ja historiallinen tapahtuma. Viimekädessä(varsinkin omassa maailmassamme)se on tekninen.

Kuvasin tuossa vähän alempana( http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=7448 ) kuvitteellista maailmansotaa, joka sijoittuu vuoden 1983 lopulle. Niin sanottu neljäs maailmansota on kuitenkin erillainen kuin kolmas.

(Kuvitteellisessa)kolmannessa maailmansodassa Neuvostoliitto ja Yhdysvallat tuhosivat toisensa johtuen kasvavista eturistiridoista, kommunikaation puuttesta sekä mystisen "kolmannen osapuolen" manipuloinnista. Tätä seurasivat lisäksi useat kehitysmaissa käydyt, kolmatta maailmansotaa seuraavat niin sanotut "proksisodat" Tätä maailmaa hallitsevat pääosin ERA(European Recovery Agency=Euroopan jälleenrakennus ja yhteistyö yhteisö)sekä Australia.

Mutta mikä on niin sanottu "neljäs maailmansota"

Neljäs maailmansota on ilmiö, jossa sodan tuhot eivät enää ole rajallisia, niinkuin esim kolmannessa maailmansodassa. Kyse on aseista, jotka kirjaimellisesti tuhoavat maailman, tai ainakin tekevät siitä asumiskelvottoman ihmisille.

Itse kehittämässäni fiktiossa Australia alkaa rakentamaan itselleen imperiumia kolmannen maailmansodan jälkeen, ja päätyykin liittämään Indonesian omaan etupiiriinsä vuoteen 1993 mennessä. Indonesialaiset(kiihko)vapaustaistelijat kuitenkin kieltäytyvät hyväksymästä tätä, ja alkavatkin hautoa kostoa. He onnistuvat(osittain Aasiata ja Latinalaisesta Amerikasta saamansa avun turvin)rakentamaan uusia "superbioaseita" Tässä vaihtoehtoisessa maailmassa biologisia aseita on jo käytetty ihmisiä vastaan mm Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton käymän niin sanotun "24-tuntisen sodan" yhteydessä, minkä lisäksi myöhemmin niin sanotuissa "proksisodissa" Lähi-Idässä, Aasiassa, Afrikassa ja Amerikassa.

Niin sanotussa "neljännessä maailmansodassa" käytetyt bioaseet ovat kuitenkin poikkeuksellisen tehokkaita, ja saavat aikaan miljoonia kuolonuhreja Australiassa. Seurauksena on lopulta globaali maailmansota, jonka yhteydessä mm otsonikerrosta ja maan magneetikenttää vahingoitetaan, jonka seurauksena elämä käy ihmisille kestämättömäksi, ja vuoteen 2023 mennessä koko ihmiskunta on käytännössä kuollut sukupuuttoon pääosin avaruudesta aiheutuvan kosmisen säteilyn seurauksena. Eli mitä olette mieltä, olisiko tämä periaatteessa mahdollista?(siis aseiden kehittäminen, jotka kirjaimellisesti voisi tuhota koko ihmiskunnan)

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat