Seuraa 
Viestejä12337

Avaanpa tällaisen positiivisen seurantaketjun. Kyllä täällä idiootteja listataan ja kaikesta aina valitetaan, mutta ihan liian vähän huomiota kiinnitetään isoihin ja pieniin asteittaisiin parannuksiin, joiden kumulatiivisen vaikutuksen myötä maailma on nyt verrattomasti parempi paikka elää kuin ikinä ennen, ja joidenka myötä se tulee vastaisuudessa olemaan alati parempi paikka kuin nyt. Tähän ketjuun voi siis liittää tuoreita tai ajankohtaisia uutisia ja havaintoja maailman paranemisesta.

Aloitan itse järisyttävällä mullistuksella, eli F1-sarjan grid girl:it viimeinkin poistuvat. Kun kääkkä Ecclestone viimein on saatu hilattua diktaattorin pallilta johonkin mausoleumiin jäähdyttelemään, niin formulatkin voivat vähitellen löytää itsensä uudelleen ja loikata suoraan 50-luvulta nykyaikaan.

http://www.iltalehti.fi/formulat/201801312200710155_fo.shtml?ref=juuriny...

Tämä muutos oli nyt jo vähintäänkin ajankohtainen, kun formuloissa nyt kuitenkin on totuttu siihen, että esim. kilpatallienkin insinöörit ja johtajat ovat kumpaakin (tai mitä tahansa) sukupuolta, joten naisille ei enää erikseen varsinaisesti tarvitse järjestää tällaisia palkintopysti-pestejä rasvanäppi-äijien silmäniloksi, toisin kuin aikanaan, kun mikään tekniikkaan tai johtamiseen liittyvä ei olisi tullut kuuloonkaan naisille hameineen.

I see...

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Katselimme vaimon ja pojan kanssa "veristä kuuta" ja kuunpimennystä, joka sai "timanttisormuksen". Maailma ei parantunut, mutta kiva pieni yhteinen hyvä hetki jossa sain selittää pojalle mistä ilmiö johtuu.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12337

Minäkin virittelin pojan vastikään lahjaksi saaman tähtikaukoputken superkuuta varten pihalle, mutta ei se oikein onnistunut. Jotain häikkää käytetyssä putkessa tai ei vain osattu, ei saatu tarkentumaan. Kuu oli silti hieno ja näpit paleltuivat minulta.

I see...

Vierailija

Tuli mieleen, että voisko siihen kaukoputken epätarkkuuteen olla syynä linssien sumentuminen, kun tuo putken sisätiloista kylmään ulkoilmaan.

Olli S.
Seuraa 
Viestejä9600

Nettifoorumit. Ihan uusi kirjallisuuden ja kirjailijoiden laji. Maatilallaankaan tai erämaassa ei tarvitse olla yksinäisenä Havukka-ahon ajattelijana vaan voi heittää ajatuksensa laajempaan syyniin. Suorastaan sen parjatun eliitin ja sen vihapuheisten vastustajien syyniin. Ei tarvi muuttaa Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle ja päästä piireihin.

Vapaus on koittanut. Ja taas tieteen ja tekniikan ansiosta. Synnistä tämä netti ei totta tosiaan vapauta ollenkaan. Siihen tarvitaan oikea usko niinkuin aina ennenkin. Siitäkin saa vapaasti vängätä ilman inkvisiition ja valtauskontojen kahleita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat