Seuraa 
Viestejä6962

http://people.com/movies/angelina-jolie-urges-nato-to-target-sexual-violence-in-conflict-zones/

" Angelina Jolie Urges NATO to Target Sexual Violence in Conflict Zones

Angelina Jolie is joining forces with the North Atlantic Treaty Organization (NATO) to target sexual violence against women.

The actress and human rights campaigner, 42, visited NATO headquarters in Brussels, Belgium on Wednesday to discuss how the alliance can step up its efforts to prevent sexual violence in conflict zones, during a meeting with NATO Secretary General, Jens Stoltenberg.

“There can be no lasting peace and security without equal rights and participation for women in all societies,” Jolie told reporters in a press conference after her discussions with Stoltenburg — who penned a joint op-ed with Jolie for The Guardian, titled “Why NATO Must Defend Women’s Rights.” “Those rights cannot be achieved in an environment where there is impunity for mass crimes against women and girls.”

https://imagesvc.timeincapp.com/v3/mm/image?url=https%3A%2F%2Fpeopledotcom.files.wordpress.com%2F2018%2F01%2Fvisit-to-nato-by-angelina-jolie-special-envoy-for-the-united-nations-high-commissioner-for-refugees_25130218207_o.jpg&w=1100&q=85

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Saiskohan naisten oikeuksien puolesta muutaman sodan ja vallankumouksen aikaseksi?
Tulevat natohyödyt?

Olishan se sisäinen uhka monelle islamistiselle valtiolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hal9000
Seuraa 
Viestejä3329

Ehkä niitä droneja voisi käyttää jos ne jonkun ahdistelutilanteen sattuisivat äkkäämään. Siinä voisi tosin se nainenkin räjähtää, mikä tietysti olisi valitettavaa mutta väistämätöntä. Ainahan sitä collateral damagee tulee.

Käyttäjä5105
Seuraa 
Viestejä146

On eräskin uskonto, jossa puolet kaikista ihmisistä on muka lähtökohtaisesti huonompia eli naiset.
Jos ne kunnioittaisivat naisia, ne saisivat itse samanlaista tervettä, ei-pelkopohjaista kunnioitusta takaisin, eikä silloin tarvisi kansojen sotia.
Vielä kun syntyvyyttä säännöstellään, ei tarvisi sotia energiantarpeenkaan takia.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Raspu kirjoitti:
Metoo - uskonsota?

Mitä Kaljakori-Joe, jonka pitäisi ainakin isommissa sodissa myös tapella, ajattelee uus-hirohitoistisesta NATOsta?

" Kun edistyksellisimmät demokraatit vahtivat muiden ajattelua, he vieroittavat puolueesta muitakin kuin punaniskoja, Lilla sanoo. Demokraattipuolueen imagoksi on tullut ”Joogamatto-Jessica”, kun republikaanien imagona pysyy ”Kaljakori-Joe”. Jälkimmäiseen on tavallisen kansan helpompi samastua, kuten vaalituloksesta nähtiin. "

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Tämä on totta puhuen paistanut alun perin kampanjasta läpi: NATOn "uusi ase" myös sisäisissä asioissa:

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/aaliomainen-halonperkelistinen-ahdisteluskandaaliko-kaatoi-englannin-puolustusministerin/

Julkaistu 3.11.2017 kirjoittanut Risto Koivula

Ääliömäinen, halonperkelistinen ”ahdisteluskandaaliko” kaatoi Englannin puolustusministerin?

Tämähän on suomalaisille lopulta kovin tuttua, kun esimerkiksi Halon- perkeleen pressakauden alkajaisiksi Suomen Akatemian taantumuspu- heenjohtaja vaihdettiin Halosen juoppohulluun haistapaskantieteilijään – ja ahdistelijaan – NATO-haukka Raikka Väyryseen, ja ”Akatemian” lopullinen (?) alasajo tieteellisen instituution ominaisuudessa alkoi.

Tuolloinen ”oikea käsi”, opetusministeri, ON MUUTEN TAAS JUMALAUTA SAATANA PERKELE WITTU pressaehdokkaana!!!!

(PS: Murjaisi kampanjan parhaan NATO- ja naisvitsin: "EI HELMAT HAMPAISSA NATOON!".)

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Jotain hyvääkin sontasodasta. Itsekin olen valkoritaroinut femman kuukaudessa joskus tyttöjen kouluttamiseen ja heidän ympärileikkauksen kitkemiseen, mutta olisi jäänyt nekin ropot antamatta, jos järjestö ei olis sanonu kuusivuotiaan Mahmedin koulutuksen olevan merkittävämpi osa ongelmaa kuin Ingridin katkeransuloiset päiväkirjamerkinnät.

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Onko se maskuliinisuus nyt niin paha asia. Videolla esimerkiksi Tarzan joka taklaa ongelmia agressiivisella otteella, sukupuolesta riippumatta. Ammuskellaan haulikolla ja teurastetaan makroskooppisia elukoita koulussa, big fucking deal - oikeasti.

Headteacher Mike Fairclough sends viewers into a frenzy - BBC TV News

https://www.youtube.com/watch?v=hEqmsCt4soQ

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Tossa vielä esitelmä koulun aktiviteeteista. Jos vois valita, niin mielummin tonne kuin johonkin eliittikouluun koodaamaan. Sitä ehtii myöhemmin ja vaikka sitten kerhossa jos haluaa.

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Äh. Tulokset kovempia kuin monilla alueen eliittikouluista. Suomalaista osaamista on vähän vaikeaa yrityksistä huolimatta kopioida, koska suomalaiset ovat keskimääräistä älykkäämpää kansaa. Se antaa paljon tilaa virheille, kuten vaikka aktiivimallin vaihtoehdolle. Jääkarhuja sillä erotuksella ei kuitenkaan pelasteta. Ehkä norpat, jos ihmiset vaan päättää niin.

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Käyttäjä2436 kirjoitti:
Jos kerrotaan totuus jostain irstaasta paskiaisesta vuosikymmenten irstailun jälkeen, niin mitä pahaa siinä on.  Eikö noissa NATO-armeijoissakin ole naissotilaita. Mitähän hekin ovat joutuneet kokemaan?

Minä kun luulin, että kysymys olsi vihollispuolen siviilien ahdistelusta!

Semmosena sitä ensi alkuun markkinoitiin:

http://tyynekuusela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100932-tarja-halosen-uudesta-yk-seksiteht%C3%A4v%C3%A4st%C3%A4-ei-tule-seuraamaan-suomelle-ainakaan-mit%C3%A4%C3%A4n-hyv%C3%A4%C3%A4

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Huomaako kukaan mitään perin kummallista täsää kuvassa, alaoikealla?

Ruotsin akatemian pysyvä sihteeri Sara Danius kertoi erostaan torstai-iltana.

Ruotsin akatemiassa Metoo#!!!

https://yle.fi/uutiset/3-10159047

Ruotsalaiset pöyristyivät Nobel-akatemian Sara Daniuksen erosta – "Nyt riittää", "Kauhea akatemia"

Ruotsin akatemia on jakautunut kahteen leiriin, ja jäsenten enemmistö on nyt vanhoillisia. Akatemiasta on viikon sisällä eronnut viisi jäsentä.

13.4.2018 klo 15:11

Lukuisat ruotsalaiset poliitikot ja lähes kaikki tärkeimmät sanomalehdet ovat perjantaina osoittaneet tukeaan Sara Daniukselle, joka ilmoitti torstaina eroavansa Ruotsin akatemian pysyvän sihteerin tehtävästä.

Ero on nähty Ruotsin akatemian vanhoillisten jäsenten voittona ja osoituksena siitä, että Akatemia ei suhtaudu riittävällä vakavuudella seksuaaliseen ahdisteluun.

Ruotsin akatemiassa on kuohunut viime syksystä lähtien. Kymmenet naiset kertoivat #metoo-kampanjan yhteydessä Akatemian jäsenen Katarina Frostensonin puolison Jean-Claude Arnault'n häirinneen työntekijöitään, taiteilijoita ja jopa Ruotsin akatemian jäsenten puolisoita ja tyttäriä seksuaalisesti.

Häirinnästä epäiltyä Arnault'ta on kutsuttu ruotsalaismediassa Kulttuuriprofiiliksi.

Torstai-illan kokouksessaan Ruotsin akatemia päätyi kompromissiin, jossa Danius eroaa ja Kulttuuriprofiilin puoliso Frostenson pidättäytyy jatkossa osallistumasta Akatemian työhön. Ruotsin akatemian tunnetuin tehtävä on Nobelin kirjallisuuspalkinnon saajan valitseminen.

"Kieltäydymme perääntymästä"

Danius on ensimmäinen nainen, joka on toiminut Akatemian pysyvänä sihteerinä.

Hän ilmoitti torstai-iltana erostaan yllään paitapusero, jonka kauluksen nauhat oli solmittu rusetille. Perjantaina lukuisat ruotsalaispoliitikot ja tunnetut kulttuurielämän edustajat – niin naiset kuin miehetkin – julkaisivat tuen osoituksena itsestään kuvia rusettipaitoihin pukeutuneina..

–Nyt riittää. Kieltäydymme perääntymästä, Ruotsin kulttuuriministeri Alice Bah Kuhnke kommentoi perjantaina

uutistoimisto TT:lle.

Myös suurimpien ruotsalaisten sanomalehtien kulttuuritoimitusten päälliköt olivat lähes yksimielisesti Daniuksen puolella.

Iltapäivälehti Aftonbladet otsikoi kannanottonsa "Näin Ruotsin akatemiasta tulee kauhea akatemia" ja Dagens Nyheterin kulttuuritoimituksen päällikkö arvioi, että "Ruotsin akatemia ei ole enää muun yhteiskunnan tasolla tai sen yläpuolella. Se on ehdottomasti alimmalla tasolla, kaukana sen alapuolella."

Göteborspostenin kulttuurisopimuksen päällikkö sen sijaan oli sitä mieltä, että Daniuksen ero oli oikeutettu ja Kulttuuriprofiilin puolison Frostensonin ero valitettava.

Lue myös:

Ruotsin akatemian salamyhkäinen skandaali sai jatkoa – Nobelin kirjallisuuspalkinnon julistaja joutui eroamaan

Ruotsin Nobel-akatemiasta tehty rikosilmoitus – Kriisit nakertavat Akatemian uskottavuutta

Metoo-kampanjan laineet lyövät Nobelista päättävässä akatemiassa: Peter Englund ja kaksi muuta jäsentä eroavat Ruotsin Akatemiasta

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Tarkasti ottaen metä tavallisia kansaisia Ruotsin Akatemian PERSEASIAT EIVÄT KIINNOSTA PASKAN VERTAA!

https://yle.fi/uutiset/3-10190334

Nobelin kirjallisuuspalkintoa ei jaeta tänä vuonna – #metoo-kohun surkea hoito pakotti Akatemian päätökseen

Kyseessä on ensimmäinen kerta toisen maailmansodan jälkeen, kun kirjallisuuspalkinto jää jakamatta.

4.5.2018 klo 09:51päivitetty 4.5.2018 klo 16:00

Ruotsin akatemia on ilmoittanut, että se ei jaa Nobelin kirjallisuuspalkintoa tänä vuonna. Päätös on seurausta kuukausia jatkuneesta kriisistä, joka on saanut useat Akatemian jäsenet jättämään tuolinsa.

– Olemme pitkien ja tiiviiden keskustelujen jälkeen päättäneet, ettemme jaa palkintoa. Ulkopuolisen maailman luottamus meitä kohtaan on niin heikkoa, että luovumme palkinnonsaajan valinnasta tänä vuonna, kertoo väliaikaisesti pysyvän sihteerin tehtävää hoitava Anders Olsson uutistoimisto TT:lle.

Akatemia kertoi päätöksensä lehdistötiedotteessaan kotisivuillaan. Koska kirjallisuuspalkintoa ei jaeta tänä vuonna, se aikoo jakaa ensi vuonna kaksi kirjallisuuspalkintoa – sekä tämän että ensi vuoden.

Poikkeustilanteita aiemminkin

Kyseessä on ensimmäinen kerta toisen maailmansodan jälkeen, kun kirjallisuuspalkinto jää jakamatta.

Kokonaan palkinto on jätetty jakamatta seitsemän kertaa: vuosina 1914, 1918, 1935 ja 1940–43. Lisäksi palkinnon jako on viidesti siirretty seuraavalle vuodelle, kuten tälläkin kertaa.

Akatemian jäsenen puoliso aiheutti kriisin

Akatemian kriisi alkoi #metoo-kampanjan kuohuissa marraskuussa, kun 18 naista syytti Akatemian jäsenen puolisoa, Jean-Claude Arnault'ta, seksuaalisesta ahdistelusta. Myöhemmin häntä on epäilty myös kirjallisuuspalkinnon saajien nimien vuotamisesta julkisuuteen ja talousepäselvyyksistä kulttuuriklubillaan, jota Akatemia on tukenut rahallisesti.

Kuusi Akatemian jäsentä on jättänyt tehtävänsä, koska kriisiä on heidän mielestään hoidettu liian huonosti. Kaksi jäsentä on luopunut tehtäviensä hoidosta jo aiemmin.

– Ruotsin akatemian aktiiviset jäsenet ovat täysin tietoisia siitä, että nykyisen luottamuspulan ratkaisu vaatii pitkäaikaista ja voimakasta muutostyötä. On välttämätöntä antaa ajan kulua, jotta yleisön luottamus Akatemiaan voidaan palauttaa, ennen kuin seuraava Nobelin palkinnonsaaja julkaistaan, sanoo Anders Olsson lehdistötiedotteessa. "

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Hyvin sanottu:

https://yle.fi/uutiset/3-10190720

" Suomen kirjailijaliiton vetäjä on tyytyväinen siihen, että kirjallisuuden Nobel jää jakamatta –

"Nyt ei tarvitse epäillä, miten palkinnon saaja on valittu"

Sirpa Kähkönen muistuttaa, että kirjailijat itse eivät kirjoita palkintoja varten vaan motivaation antaa luova työ.

4.5.2018 klo 12:01päivitetty 4.5.2018 klo 12:28

Ohhoh! huudahtaa Suomen kirjailijaliiton puheenjohtaja Sirpa Kähkönen puhelimeen. Kodin remontti on pitänyt kirjailijan pois uutisten ääreltä.

Kirjallisuuden Nobel-palkinto jää jakamatta Ruotsin akatemian sekavan tilanteen vuoksi.

– Välivuosi lienee hyvä päätös. Itsekin olisin kannattanut juuri tällaista ratkaisua. Nyt ei pääse herättämään ihmetystä tai epäilyksiä se, kuka on palkittavaksi valittu ja miten.

Kähkösen mielestä palkinnon jakamatta jättäminen ei kaada kenenkään elämää, mutta se jää hienoksi historialliseksi merkiksi. Itse kirjailijathan jatkavat työtään normaalisti.

Ei tässä palkintojen takia kirjoiteta

Kirjallisuusala pitää suuria palkintoja tärkeinä, koska ne pitävät yleisön mielenkiintoa yllä taiteenlajiin. Nobel on myös suunnannut lukijoiden huomiota eri maanosien kirjallisuuteen.

– Kirjailijuus ei ole palkintojen havittelua. Tekijöille se palkinto syntyy luovasta toiminnasta ja suhteesta lukijoihin, Sirpa Kähkönen sanoo.

Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtaja toivookin Nobel-perinteen jatkuvan tauon jälkeen.

– Uskon tieteen ja taiteen traditioiden säilyttämiseen, koska ne kannattelevat sivistystä. Ruotsin akatemia on tavattoman vanha mutta myös läpinäkymätön. Tässä kriisissä on on törmännyt erittäin hieno perinne ja käytännöt, jotka eivät kerrassaan ole nykypäivää. Välillä instituutioiden on aika muuttua.

Siltala: Miten huomioidaan välivuoden huippukirjat?

Tässä ei ole mitään hyvää, kustantaja Aleksi Siltala huokaa.

– Toki tätä on spekuloitu viikkoja, mutta kuitenkin ajattelin, että akatemia saisi rivinsä koottua ja saisi palkinnon jaettua. Nyt jo pohdin, miten Ruotsin akatemia aikoo huomioida maailmalla tänä vuonna ilmestyneen kirjallisuuden syksyllä 2019. Vai huomioidaanko sitä mitenkään?

Siltala-kustantamon toinen perustaja arvioi, ettei kirjallisuuden Nobelin kaupallinen merkitys ole Suomessa järin dramaattinen. Ravistelevaa on menetetty huomio. Kaikki vähän kärsivät.

Aleksi Siltala pitää itse Nobel-perinnettä säilyttämisen arvoisena.

– En usko tradition uusimiseen. Ei kai siitä ole löytynyt mitään vikaa. Tämä palkinto saattaa nostaa esiin kirjailijoita tuntemattomuudesta tai jopa hieman historian hämäristä. Ja onhan se eräänlainen rauhanpalkinto.

https://yle.fi/uutiset/3-10158325 "

Ettei ole esimerkiksi jaettu perseellä...

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Asia Argento Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa 2018. (KUVA: Valery Hache / AFP)

PATA KATTILAA SOIMAA - MUSTA KYLKI KUMMALLAKIN!

#METOO-ALOITTAJA"SANKARI"TÄTI MAKSOI AHDISTELEMANSA ALAIKÄISEN HILJAISEKSI 380000 €:LLA!
Poika oli alaikäinen...

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005796893.html?share=edc08d0fbf19ec4676c500e0b6f5f148

New York Times: #metoo-johto­hahmo Asia Argento maksoi satoja­tuhansia dollareita häntä seksuaalisesta ahdistelusta syyttäneelle miehelle

Argento kertoi viime lokakuussa, että elokuvatuottaja Harvey Weinstein raiskasi häne

Jussi Salmela HS

Julkaistu: 20.8. 8:59 , Päivitetty: 20.8. 10:07

Italialainen näyttelijä ja ohjaaja Asia Argento maksoi viime syksynä sanomalehti The New York Timesin (NYT) mukaan 380 000 dollaria eli noin 330 000 euroa nuorelle näyttelijä-muusikolle Jimmy Bennettille, jotta tämä ei haastaisi näyttelijää oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta.

Lehden tietojen mukaan hyväksikäyttö tapahtui vuonna 2013. Argenton kerrotaan käyttäneen Bennettiä seksuaalisesti hyväkseen hotellihuoneessa Kaliforniassa, kun Bennett oli 17-vuotias. Argento oli tuolloin 37-vuotias. Kalifornian suojaikäraja on 18 vuotta.

New York Times sai sähköpostitse haltuunsa dokumentteja, joiden mukana on valokuva, jossa kaksikko näkyy makaamassa sängyllä. Argenton ja Bennettin tekemän sopimuksen mukaan Bennett luovutti kuvan ja sen tekijänoikeudet Argentolle.

Lehden mukaan kolme tapauksen tuntevaa henkilöä on vahvistanut dokumentit aidoiksi.

Sen mukaan maksusopimus saatiin valmiiksi viime keväänä. Argenton asianajaja Carrie Goldberg luonnehti rahoja ”avuksi Bennettille”.

Bennettin asianajajien mukaan tapaus on aiheuttanut hänelle traumoja ja haitannut hänen uraansa. New York Times ei tavoittanut kumpaakaan osapuolta kommentoimaan tapausta ennen juttunsa julkaisua.

Argento oli ensimmäisiä, jotka syyttivät tuottaja Harvey Weinsteinia seksuaalisesta ahdistelusta. Sen myötä Argentosta on tullut yksi #metoo-liikkeen näkyvimmistä hahmoista. Hän kertoi viime lokakuussa, että Harvey Weinstein raiskasi hänet vuonna 1997.

Myös Argenton puoliso, kesäkuussa kuollut huippukokki Anthony Bourdain, on ollut näkyvä #metoo-kampanjan puolestapuhuja. Hän otti asiaan kantaa useaan otteeseen Weinsteinin tapausten tultua julki.

”Tämä Weinstein-juttu on minulle erittäin henkilökohtainen – ja erittäin erittäin erittäin paljon henkilökohtaisempi ja tuskallisempi ihmisille joita rakastan ja joista välitän”, Bourdain twiittasi viime lokakuussa.

Sen jälkeen hän on muun muassa tuonut julki väitettyjä hyväksikäyttötapauksia ravintola-alalta.

Oikaisu 20.8. kello 10.00: Jutussa kirjoitettiin aiemmin virheellisesti, että sopimus estäisi Bennetiä puhumasta tapahtuneesta. Todellisuudessa sopimus estää Bennetiä haastamasta Argentoa oikeuteen ja julkaisemasta yhteiskuvaa. t vuonna 1997.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat