Seuraa 
Viestejä376

Nykyään ns tasa-arvo on monen keskustelua keskiössä. Mutta mitä ihmettä tuo käsite tarkoittaa, tasa-arvoisuus? Koskyma ei ole olemassa kahta samanlaista ihmistä, mitä siis tasarvo tarkoittaa, ei voi olla pituu, paino, ikä ..

Siis kyse on jostain muusta, jossa pitäisimme olla tasa- eli samanarvosia. Tai pitääkö meillä olla totalitäärisen yhteisön yhteinen arvomaailma.

Mutta kun ei ole samanlaista ihmistä, on älykkäitä, laiskoja, nahjuksia, narsisteja , kouluja käyneitä jne.

Kun ihmiset saadaan liikkeelle poliittisin perustein, ja vaaditaan tasa-arvoa ym, niin mitä oikein vaaditaan. Porukkaa ohjaan polittinen eliitti, joka siis halua valtaa.

Esimerkki "aktiivimallin" vastustus oli vasemmistoliikkeen masinoima "tasa-arvo"-liike. Jos todella olisi kyse tasa-arvosta tai solidaalisuudesta, työssäkäyvä ay-väki antaisi pienen prosenttiosuuden palkastaan työttömän hyväksi, eikä huutaisi torilla pööttämuuksiä.

Kannattaa muistaa, että eduskunta päättää, ja jos hallitus toimeenpanee, niin mistä tuo "polittinen lakko" on saanut oikeutuksensa. Jokainen saa äänestää ja siihen on tyytyminen.

AY-poliittinen eliitti saa 100.000€ vuodessa ja he eivät ole valmiita laskemaan palkkaansa "tasa-arvon" nimissä, mikä kertoo jo aika paljon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat