Seuraa 
Viestejä94

Katselin tri Darold Treffertin filmiä, jossa hän kertoi autismiin liittyvästä savant -ilmiöstä. Treffert on ehkä tunnetuin alan tutkijoista. Hän on tutkinut savant- ilmiötä jo vuodesta 1962 alkaen.

Koska olen itse seurannut henkistä kanavaa runsaat 20 vuotta, lähetin Darold Treffertille filmin jälkeen oman, henkiseen tietoon perustuvan poikkeavan, näkemykseni. Darold vastasi hyvin nopeasti: "Olet täysin oikeassa".

Maailman johtavien arkeologien kertoessa Wikipediassa Bosnian pyramidien olevan harrastelija-arkeologien mielikuvitusta, totesin johtavien arkeologien olevan ajatuksineen täysin metsässä. Tällaisia tapauksia riittää.
Yleensä tiedeuskovaiset "Tosi tiedemiehet" vaikenevat, koska he pitävät henkistä tietoa huu-haana.

Mm. fysiikka, arkeologia, tähtitiede, lääketiede ja matematiikka ovat sellaisia alueita, joilta saatava henkinen tieto nopeuttaisi hirmuisesti ihmiskunnan kehitystä.

Sivut

Kommentit (33)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

merkillistä kirjoitti:
Aloita tästä vuodelta 1997 ja lue lisäksi muutamia Kryon kirjoja, jos kiinnostusta riitää.

http://www.kryon.com/k_25.html[/quote]

Kiitos vaan mutta en tietenkään ala kahlaamaan läpi koko alan kirjallisuutta, jotta ymmärtäisin mitä sinä täällä käyttämilläsi käsitteillä tarkoitat.

Tämä on keskustelupalsta ja täällä olisi kaiketi tarkoitus vaihtaa ajatuksia. Jos ainoa ajatuksesi oli tuon linkin jakaminen, niin onnea vain valitsemallasi tiellä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä47487

merkillistä kirjoitti:

Mm. fysiikka, arkeologia, tähtitiede, lääketiede ja matematiikka ovat sellaisia alueita, joilta saatava henkinen tieto nopeuttaisi hirmuisesti ihmiskunnan kehitystä.

Mitä se hirmuinen kehitys tarkottaisi tarkalleen ja onko tämä sinun näkemys/toive?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä47487

Gene expression patterns in the brains of people with autism are similar to those of people who have schizophrenia or bipolar disorder, according to a large study of postmortem brain tissue. The findings appear today in Science.

All three conditions show an activation of genes in star-shaped brain cells called astrocytes, and suppression of genes that function at synapses, the junctions between neurons. The autism brains also show a unique increase in the expression of genes specific to immune cells called microglia.

This study demonstrates for the first time that [gene expression] can be used to robustly define cross-disorder phenotypes that are shared and distinct,” says lead investigator Daniel Geschwind, professor of neurology, psychiatry and human genetics at the University of California, Los Angeles. “And these phenotypes are related to the molecular and cellular pathways that likely have gone awry.”

People who have one of these conditions may have features in common, such as language problems, irritability and aggression. They also share certain genetic variants that raise the risk of the conditions.

https://www.scientificamerican.com/article/autism-shares-brain-signature... .

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31650

-:)lauri kirjoitti:
Mitä on henkinen huu-haa -tieto ja mikä on "henkinen kanava", jota olet seuraillut 20 vuotta?

Pelkään vähän, että laitostiede on turmelut aivojesi kyvyn ymmärtää sitä.

Siitä kuitenkin kiitos aloittajalle, että käyttää omista ajatuksistaan kuvaavaa nimeä, eikä esimerksi "logiikkaa" tai "filosofiaa", niin kuin monilla hänen hengenheimolaisillaan on tapana.

Merlin
Seuraa 
Viestejä4095

Aa, joo. Mietinki miksi tossa on jotain tuttua.

Mitä polarisaatiota muuten käytät? Ihan vain että tulee posti oikeaan osoitteeseen.

Uusimpien tutkimusten mukaan uusimmat tutkimukset ovat keskimäärin yhdentekeviä.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

merkillistä kirjoitti:
En aio ruveta täällä luennoimaan. Senkin voisi toki tehdä. Vertaa sen sijaan oheisia  linkkejä ja kuvaa, jonka olen piirtänyt henkisen kanavan antaman tiedon pohjalta.  Mieti mitä tämä voisi merkitä historian ja erityisesti arkeologian osalta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramidit

http://www.ancient-origins.net/unexplained-phenomena/ancient-nanostructu...

Netistä löytyy niin paljon paikkansapitämättömiä väittämiä, että ihan pelkästään se, että joku ilman historian taikka arkeologian tutkintotodistusta kyselee, mitä merkitystä niillä olisi historian taikka arkeologian kannalta ei ihan vielä tarkoita, että niillä olisi merkitystä historian taikka arkeologian kannalta.  Minä en tosin ole historioitsija taikka arkeologi, joten en tokikaan voi sitä tietää, mutta jos osun edes etäisesti oikeaan, pääsemmekin siihen, että jonkun historioitsijan taikka arkeologin pitäisi varmaankin ensiksi kiinnostua ajatuksistasi sen verran, että ryhtyisi asiaa tutkimaan ja julkaisemaan johtopäätöksensä asiasta, ennen kuin voisimme tietää, onko niillä merkitystä historian taikka arkeologian kannalta. Samaan aikaan kuitenkin osoitat, ettei sinulla ole vähäisintäkään kiinnostusta käydä läpi ajatuksiasi. Sen sijaan laitat tänne käsitteitä, joiden merkitystä et suostu avaamaan, jonkun käsittämättömän piirustuksen ja linkkejä kuvitellen, että kukaan muukaan jutuistasi kiinnostuisi.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

merkillistä kirjoitti:
Ei mene perille. Ymmärtäminen vaatii aina sitä, että itsekin näkee hieman vaivaa. Esikoululaiselle ei voi opettaa yliopistotason matematiikkaa.

Ei tosiaan mene perille ei. Sen enempää esikoululaiselle kuin yliopistolaisellakaan ei opeteta matematiikkaa pelkkiä linkkejä jakamalla. Jos moista kuitenkin väität, on sinulla todennäköisesti jäänyt sekä esikoulu että yliopisto käymättä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat