Seuraa 
Viestejä8047

No nyt on maailmanloppu tulossa. Toivotaan että tästä ehditään tekemään katasrofielokuva ennenkuin rytisee :

https://www.is.fi/tiede/art-2000005562432.html

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihmiskunta saattaa hyvinkin elellä viimeisiä vuosikymmeniään, uutisoi Independent. Ilmastonmuutos on ajamassa planeettamme kaoottiseen tilaan. Ihmiskunta ei ole reagoinut siihen riittävän nopeasti ja tällä toimettomuudellamme voi olla vakavat seuraukset.

Breakthrough -niminen tutkimusryhmä on tehnyt ihmiskuntaa pahimmin uhkaavista asioista julkaisun, joka on karua luettavaa.

– Ihmiskunta on matkalla kohti sukupuuttoa ja tulee myös kohtaamaan oman hävityksensä karmeimmalla mahdollisella tavalla, sanovat tutkijat David Spratt ja Ian Dunlopp raportissaan.

David Spratt on johtava tutkija Breakthrough -tutkimusryhmässä ja Ian Dunlop on toiminut fossiilisten polttoaineiden teollisuuden alalla johtavassa asemassa esimerkiksi Royal Dutch Shellissä.

Maapallon elinolot vaarassa muuttua täysin sietämättömiksi

Tutkijoiden mukaan ihmiskunta on epäonnistunut yrityksissään vähentää ilmastonmuutosta aiheuttavia kaasuja.

Julkaisussa esitetyn arvion mukaan maapallon keskilämpötila saattaa nousta esiteollisesta ajasta laskien jopa kolme celsius -astetta vuoteen 2050 mennessä.

Näin roima keskilämpötilan nousu aiheuttaisi ”pannuhuone” -ilmiön, jossa maapallon elinolot muuttuisivat sietämättömiksi.

Sulavat jäätiköt nostaisivat merenpintaa hyvin radikaalisti ja nopeasti.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1313

Se on ihan sama minkälainen "katastrofi" kohtaa, koska me kuollaan ihan varmasti jossain vaiheessa tavalla tai toisella. Asteroidi, ydinsota, Andromeda, tukehtuminen omaan paskaan tai liikenneonnettomuus... Viimeinen on todennäköisin kaikista jos ei oteta huomioon että jokainen kuolee vanhuuteen jossain vaiheessa jos nyt onnistuu kaikki tippuvat kivet ja muut onnettomuudet välttämään. Ainoastaan tänään on mahdollisuus vielä tehdä asioille jotain, itse olen sen kohdallani aloittanut jo aikaa sitten. Mitä SINÄ teet? Toivot, vai odotat että muut tekee sen sinun puolestasi että lapsillamme ja heidän jälkikasvullaan on luonto jonka me joskus näimme?

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Vierailija

Me voidaan mennä 10 vuodeksi avaruuteen jos maapalloa kohtaa tuho...siihenkin pitää varautua jos tapahtuu joku WW 4 tms...tai 3 ennen sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat