Seuraa 
Viestejä408

Kun jatkuvasti esiintyy käsitys että ilmaston muutoksen tutkimuksessa on jonkinlainen pienen klikin salaliitto, kannattaa havainnoida myös asiaa ammatikseen selvittävien tutkijoiden määrää.

Esimerkiksi parhaillaan pidettävässä kokouksessa Saksassa on mukana 10 000 alan tutkijaa ja poliittista vaikuttajaa 189 maasta. http://www.terradaily.com/2006/06051515 ... f6vun.html

Puhtaasti teknillisissä kokouksissa kuten USA:n American Meteorological Society vuosikokous on tyypillisesti noin 5 000 osanottajaa. Ilmastoasia on tämän kokousryppään eräs merkittävimmistä osista, vaikkakin mukana on kaikkea muutakin ilmakehään ja meriin liittyvää.
http://www.ametsoc.org/
http://ams.confex.com/ams/Annual2006/oasys.epl

Hieman suurempi on viime aikoina Wienissä kokoontunut European Geophysical Societyn vuosikokous. Muutama vuosi sitten laskin että siellä pidettiin noin 6 000 esitystä, joista ylivoimaisesti suurin osa oli jotenkin ilmaston tutkimukseen liittyviä.
http://www.copernicus.org/
http://meetings.copernicus.org/egu2006/ ... ction.html

Voimme luottaa siihen, että tämä joukko pystyy asian selvittämään parhaalla mahdollisella tavalla, käyttämiensä yleisesti hyväksyttyjen tieteellisten metodien avulla.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Afriikassa on nälänhädän-asiantuntioita 500 000 000 ihmistä. He eivät silti ole keksineet ratkaisua nälänhätään, vaikka kaikki ruoka kasvaa ja juoksentelee heidän ympärillään. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Ottaisitko sinä todesta konferenssin, jossa asiaa sopertaa tuhat tasapäätä toistensa tutkimuksiin vedoten. Kunnon sukurutsaa touhua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat