Seuraa 
Viestejä1

Olen otsikon omaisen aiheen kimpussa häärivä tubettaja. Käsikirjoitus on tehty aiheeseen liittyen, mutta olisi kiva saada jonkinlaista vastakaikua/mielipiteitä asiasta. Kaiken maailman professorit soiteltu läpi, ja kysymys on osoittautunut näemmä haastavaksi... Oma arvioni on n. 65 min ennen tajunnan menetystä, joskin saatan olla hakoteillä.
Videolla tulee lisäksi olemaan taustatarina, jossa alaston ihminen joutuu taittamaan 5km matkan lähimmälle rakennukselle. Oletan, että mikäli ihminen tuossa tilanteessa juoksisi, on se aika +/-/0, tuulenvastuksen ja omasta kehosta säteilevän "lämpökilven" menetyksen johdosta. Kysymys kuuluukin, selviääkö alaston ihminen ko. matkan mökille?

Alex Kivelä

Kommentit (3)

MooM
Seuraa 
Viestejä11554

Jos pitäisi arvata, ainakin lihava, suht. hyväkuntoinen karvainen mies selviäisi. Laiha vanhus ei, samoin pikkulapselle kävisi huonosti. Muut siltä väliltä. Paleltumavammoja tulisi kaikille, varsinkin jalkoihin, kasvoihin ja esim. käsivarsien ulkopinnoille.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat