Seuraa 
Viestejä376

Seitsenpäinen peto, joka mainitaan ensimmäisen kerran Ilmestyksen 13:1:ssä, edustaa maailmanlaajuista poliittista järjestelmää. Sillä on valta, voima ja valtaistuin, mikä osoittaa sen olevan poliittinen kokonaisuus (Ilmestys 13:2).

"Antikristus (m.kreik. ἀντίχριστος, antíkhristos, "vastakristus" tai "sijaiskristus") on kristinuskon mukaan Saatanan lähettämä Kristuksen vastustaja, joka Kristuksen jälleentulemisen edellä on nostava taisteluun kaikki jumalanvastaiset voimat, mutta jonka Kristus on voittava. Nimitys itsessään esiintyy Raamatussa vain Johanneksen kirjeissä.[1] Jotkut yhdistävät Antikristuksen myös petoon, joka mainitaan Ilmestyskirjassa"

Jos tehdään lyhyt yhteenveto, antikristus on toimintaa, joka on vastoin Raamatun opetusta. Noin 75% ihmiskunnasta ei ole raamattu-uskovaisia, joten koko asia on / tulee olemaan lähinnä historiaa, kuten Rooman kulttuuri, Viikingit ym. Tosi Rooman kulttuurin perintö on ikävä kyllä vielä johtava kulttuuri.

Raamatun kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, sillä katolinen kirkko otti Rooman imperiumin valtaansa, ja laajentuessaan orjuutti kansat ihan samalla tavalla kuin Rooman keisari.

Katolinen kirkko halusi laajentua samoista syistä kuin Rooman keisarikunta, rahan piti virrata Roomaan. Rooma käytti legioonia ja katolinen kirkko uskontoa. Nyt nähdään, että uskonto on voimakkaampi ja se voi käydä sotaa ilman armeijaa, mutta papaisto on kirkon armeija ja se sai katolisen kirkon äärimmäisen rikkaaksi, joten voidaa kai todeta, että katolinen kirkko oli voimakkaampi kuin Rooman legioonat.

Katolinen kirkko käytti hyväkseen yksilön heikkoutta, armeijat alistivat kansoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat