Seuraa 
Viestejä7801

Suomeen ollaan kiiren vilkkaa perustuslakiamme muuttaen väsäämässä uutukaista tiedustelulakia. Lain väsäämisessä autuaasti auttaneet yrittäjätahot ovatkin jo aloittaneet tuotteidensa myymisen. Ensikohteena (tiettävästi) oli Uganda, johon kaupattiin:
"industries of defense, military training, cyber security, including monitoring systems, media control and cover, tracking systems controlled by government, dark web solutions, surveillance software"

Oppostion edustajille on jo ennen tätä äärimmäistä pahuutta ilmentävää tiedustelulakia vaikeuksia Suomessa, koska hallintomme yrittää kaikin keinoin estää ja vaikeuttaa opposition toimintaa Suomessa. Tilanne on nopeasti eskalloitumassa ja pahenemassa hallintomme korruptoituneisuuden takia.

Voimme kotosuomessa näin helposti samaistua, ainakin hieman, siihen valtavaan tuskaan mitä Ugandan oppositiolla on kun kaverin pää räjähtää vieressä, kun Suomen henkilöseurantaa, mediakontrollia ja nettiseurantaa harjoittavat ohjelmistot ovat taas löytäneet yhden väärinajattelijan, jolla on myös diktaattoria vastustavia mielipiteitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat