Seuraa 
Viestejä376

Syyriassa kuolee 200 sotilasta, ja heivät olekaan sotilaita vaan kuuluvat palkka-armeijaan.

Sanoilla luodaan muunneltua totuutta, vaikka 200 sotilasta kuoli. Siis jos on 200 ruumista, he eivät olekaan kuolleet, vaan ovat ns palkkasotureita. Johtopäätös lienee, että palkkasotilas ei kuole.

Jos on 200 ruumista, ei ole enää kyse kuolemasta vaan politiikasta. Kaikki kieltävät että ei meidän sotilaista, joten kukaan ei kuollut?

Ehkä pitää olla vain kyyninen, ja todeta, että kaikki uutiset ovat poliittisa, ja niilä ei ole mitään tekemistä todellisten tapahtumien kanssa.

Nykyinen uutisvirta on joka täysin tehdenssimäistä, tai täyttä puppua. Uusisvirrasta ei ole enää mahdollisuutta kertoa lukijalle ns mitä tapahtui, koska sitä ei tapahtunut tai se e itapahtut noin vaan meidän silminnäkijät(jotka ovat 1000km päässä todistavat että vain oli.

Minua huvittaa, kun uutiset ovat "kerro miltä tuntuu"-kertomuksia, ja uutiset eivät enää kerro uutisia, vaan luovat kertomuksilla mielikuvia.

Rva yksi kertoo mitähänestä TUNTUU ja herra kaksi kertoo MILTÄ hänestä TUNTUU.

Ei tuo ole uutinen, vaan toimittajan kysymyksiin vastaamista, jolla kai yritetään luoda yleistyksiä.

Nykyinen tiedonvältitys ei ole enää kiinnostun muusta kuin ns "tarinasta",

Totuus ja fakta ei ole uutinen (Mies puukotti vaimonsa =facta ja uutinen) se tulee uutistoimituksesta ulos tarinana, jossa kerrotaan miehestä, perheestä ja yleensä haastatellaan yhdentekeviä naapurita.

Itse tapahtuma ja totuus ei ole enää uutinen, jos siihen ei voi kutoa tarinaa.

Kommentit (5)

Keijona
Seuraa 
Viestejä19304

Koska massamedia on aina tuotesijoittelulla kyllästettyä vastuutonta mielikuvamainontaa, Kaikenlaiset oppien  oppikirjat mukaanlukien. Pieni on totuus ja todennäköisyys että  viranhaltija , tutkija, toimittaja tai opettaja joutuu vastuuseen valheesta.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35095

Palkkasotilaat eivät ole laillisia taistelijoita, joita koskevat kansainväliset sodankäynnin säännöt.

Mitä tulee valehteluun, voit olla varma, että se ei todellakaan ole tämän päivän hallitsijoiden keksintö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä19304

Ei kilpailuyhteiskunnan tavoitteisiin kuulu totuus tai rehellisyys, vaan voitto. Onhan se nyt kristinuskosta opittu, että  markkinoidessa mielikuvat ja valheet on valttia, ei kvarttaalitaloudessa vastuuta tunneta.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat