Seuraa 
Viestejä45973

Iltasanomat:

Kauko Juhantalon velkataakka 10 miljoonaa!

Kansanedustaja Kauko Juhantalon (kesk) velkahelvetti syvenee ja syvenee. Ulosottoviraston tietojen mukaan velkojen kokonaissumma lähenee kovaa vauhtia kymmentä miljoonaa euroa. Toukokuun alussa tarkka määrä oli 9783254 euroa. Suurin osa veloista on siirtynyt perintätoimistojen hoidettaviksi.

Entinen kauppa- ja teollisuusministeri ei ole enää vuosikausiin yrittänyt sovitella asiaa velkojiensa kanssa. Syy passiivisuuteen on ollut turhautuneisuus.

- Silloin 1990-luvun puolivälin jälkeen ei löytynyt ymmärrystä. Minulle sanottiin suoraan, että Ulf Sundqvistin tapaus on niin tuoreessa muistissa, Juhantalo kommentoi.

- Jos olisin ollut tavallinen mattimeikäläinen, enkä mikään julkisuuden henkilö, niin tilanne voisi olla tällä hetkellä täysin toinen, Juhantalo tuhahtaa hieman katkerana.

Kuka on Teille puhunut, ettei sovittelu onnistu Sundqvistin tapauksen vuoksi?

- Sitä en halua julkisesti sanoa. Merkittävä taho kuitenkin.

Juhantalo lie hyväntekijä!?
Ulosottaja vie kuitenkin suurimman osan hänen kansanedustajan palkastaan, joten pienellä korvauksella mies töitään tekee?
Vai miten lie?
Nostaako ukkeli palkan käteisenä eduskuntatalon kahviosta ennen voudin kouraa?
Jos tavallinen rahvaan edustaja olisi samansuuruisissa veloissa, ei työnteossa olisi juurikaan mieltä?

Ei korppi korpin silmää vai miten häh..?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Juhantalo on velaton jätkä! Juhantalon pyörittämät osakeyhtiöt sitä vastoin ovat suurissa veloissa. Juhantalo rules. Pankkiryöstö ei kannata, osakeyhtiöillä kikkailu ja veropetokset ne tekee rikkaaksi, ja vie köyhyyden kipeyden mennessään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat