Seuraa 
Viestejä7801

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803102200802366_ul.shtml?ref=juuriny...
"Yhdysvaltalaisen astronautin Scott Kellyn DNA on muuttunut avaruudessa vietetyn ajan seurauksena. DNA:n muutos käy ilmi ilmailu- ja avaruushallintoviraston NASA:n tekemästä tutkimuksesta, kertoo uutissivusto Newsweek.

NASA pystyi vahvistamaan Kellyn DNA:n muutoksen tutkimalla miehen identtisen kaksoisveljen Mark Kellyn DNA:ta, ja vertaamalla sitä Scott Kellyn DNA:han. Scott Kelly oli avaruudessa vuoden 2015 maalikuusta vuoden 2016 maaliskuuhun saakka. Samaan aikaan hänen kaksoisveljensä oli maassa.

Tutkimustuloksissa selvisi, että seitsemän prosenttia Scott Kellyn geeneistä ei palautunut normaaliksi maahan palaamisen jälkeen."

1) Miten juttu oikeasti meni, koska Iltalehti on iltalehti?
2) Miten tuo selittyy nykyisen evoluutioteorian ja sen DNA:sta esittämien väitteiden kanssa?

Kommentit (2)

käyttäjä-3779
Seuraa 
Viestejä1785

Tästä käy ilmi,  että tuhannet ja taas tuhannet geenit olivat muuttuneet avaruudessa. Muutoksia olivat  lisääntynyt metylaatio tai geenien on/off-tilan muuttuminen.

https://www.nasa.gov/feature/fireworks-in-space-nasa-s-twins-study-explo...

Lähinnä tulee mieleen, että elämä eri vahvuisessa magneettikentässä ja jatkuva liikkuminen kenttäviivoja vastaan vaatisi solujen toiminnan mahdollistamiseksi joitakin uusia järjestelyjä. Myös jonkinlainen läpitunkeva säteily voisi vaikuttaa geeneihin. Ja miksei painovoiman erisuuruus myös

https://www.google.fi/search?q=fields+on+earth&source=lnms&tbm=isch&sa=X...

https://www.google.fi/search?q=living+cells&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ve...

Keijona
Seuraa 
Viestejä19402

Jotenkin ihmeellistä, kuntiedetään että  maapalolla on parhaat mahdolliset oloduhteet älylliselle elämälle, niin sitten pitää jonnekin hankalaan kurjuuteen. Epäluonnolisen kulttuurin aiheutamaa  ahdistusta ja rauhattomuutta karkuun

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat