Seuraa 
Viestejä26666

Laitoin litraan blenderillä tekemääni hedelmä-marja smoothieta noin peukalon kokoisen inkiväärin kappaleen...näin hyviä unia yöllä...olin lopulta muuttamassa yhteen Natalie Woodin kanssa.

Yllätyin että hän oli kuollut mystisesti jo 1981.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Natalie_Wood

Mistä on kysymys ? Onko ravintoterapeuttia / unien selittäjää ?

Sivut

Kommentit (37)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Haahuilija
Seuraa 
Viestejä290

Pitäisikö tämän "ihmeaineen" nyt sitten vaikuttaa jotenkin?

Olen käyttänyt luomuinkivääriä muutaman kuukauden, palanen raakana ennen lounasta pureskeltuna.

En ole huomannut mitään erikoista, eli ei mitään negatiivistakaan.

Vierailija

Diam kirjoitti:
Eiks se ole, niin että hyvässä eli syvässä unessa ei nähdä unia ollenkaan.

Voipi olla....myös litralla smoothieta ilalla nautittuna voi olla uneen vaikuttavia tekijöitä ?

Vierailija

Voin tunnustaa että laitoin aivan pienen lorauksen katajanmarjauutetta mukaan viimeiseen lasilliseen. Tulisivatko nämä huikeat univisiot siitä ?

Olen myös tavannut 17 kesäisenä yhden tulevan Hollywood tähtösen lukiossa USAssa. Voisko Natalie Wood sublimoitua sieltä ? Olen myös kova golfari ja Tiger Woods oli esikuva 1990 nyrkilla ?

MooM
Seuraa 
Viestejä11555

Diam kirjoitti:
Eiks se ole, niin että hyvässä eli syvässä unessa ei nähdä unia ollenkaan.

unisyklejä on erilaisia ja syvä uni on tärkeä. Mutta ei koko yöuni ole syvää unta, vaikka nukkuisi kuinka "hyvin". REm unta, jonka iakana unet nähdään tapahtuu  parin tunni välein ja ne jaksto pitenevät aamua kohti.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nukkuminen

"Uni jaetaan karkeasti kahteen luokkaan: vilkeuneen eli REM-uneen ja muuhun uneen eli NREM-uneen. Nukkuja siirtyy yön aikana monta kertaa yhdestä NREM-vaiheesta toiseen ja takaisin. Unen ensimmäinen vaihe NREM-1 on lyhytkestoinen valvetilan ja unen rajatila, jossa voidaan kokea hallusinaatioita. Sitä seuraava NREM-2-vaihe on ensimmäistä vaihetta syvempi ja kestää yhteensä noin puolet yöstä. Kolmas vaihe, NREM-3, on syvän unen vaihe, joka kestää noin puoli tuntia, ja sen aikana on hyvin vaikea herätä. Unen neljäs vaihe on muista poikkeava REM-uni. Silloin aivojen toiminta muistuttaa ensimmäisen vaiheen kevyttä torkkumista, mutta nukkujassa tapahtuu monenlaisia fyysisiä muutoksia, kuten hengityksen ja sydämen sykkeen kiihtymistä sekä nopeita silmänliikkeitä.[4] REM-uni vie enemmän energiaa kuin syvä uni.[5]"

Kuva täältä https://www.forbes.com/sites/christinecomaford/2013/11/24/get-horizontal... 

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat