Seuraa 
Viestejä10323

Nyt ei puhuta suomalaisesta pesäpallosta ja sen perinteellisestä itä-länsiottelusta, jossa yleensä itä voittaa – kiitos mitä ilmeisimmin Sotkamon ja Kiteen [?]

Nyt puhutaan hiljalleen ryöstäytyvästä liikesarjasta, jossa läntinen kulutusyhteiskunta ja ympäristökuluttaja [1 viimeiseltä 150 vuodelta kouristelee maailmanpoliisituskassa – Yhdysvaltojen johtaessa vielä vähän aikaa maailmamme napaisuutta.

Meneillään oleva aikakausi on kiinalaisten vuosisata. Vielä 18 vuotta sitten, kun vuosituhat vaihtui oli oireita maailman napaisuuden kääntymisestä itään, mutta hyvin heiveröisesti. Tänään Kiina ja maailman suurin raaka-aineaitta ja ravintopotentiaalisin valtio Venäjä lähestyvät toisiaan [2.
...
West trolling manipulation ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mita-putin-ajattelee-suome... – osuva esimerkki piilovaikuttamisen osalta [**.

Edellinen itä – länsiottelu US edesmenneen presidentti Ronald Reaganin johdolla nujersi tähdenlentona Neuvostoliiton – ei siinä perestroikka ja glasnost auttaneet – juna meni ja kaatoi jo halvaantuneen neuvostoimperiumin – mahdottomana yhtälönä. Kommunismi ei toimi evoluution junailemassa ihmisluonteessa. Reagan voitti – ja sai nimensä lentotukialukseen – USS Ronald Reagan [3.

Tänään tilanne on aivan toinen – Venäjä sai uuden vanhan presidentin, joka lupasi läpimurtoa – nyt ei Venäjän pilkkominen enää onnistu, kuten onnistui Neuvostoliiton [4

Me emme täällä lännessä saata ymmärtää mitä Vladimir Putin tarkoitti läpimurrolla. Kiinassa se ymmärretään ja onnentoivotukset tulivat heti vaalien ratkaistessa niinistömäisen voiton Putinille.

Venäjällä saavutettiin suunnilleen sama äänestysvilkkaus kuin Suomessa – yhä laiskoja ovat äänestäjät täällä kuin siellä, jotain pitäisi tehdä – leivokset ja suolakurkut eivät ole riittävä kannustin.

.
Miksi länsi lietsoo vastakkainasettelua? [5
Miksi lännen media lietsoo rujoa West trolling manipulaatiota? [6

...
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (17)

Lyde19
Seuraa 
Viestejä8368

Putin kertoi että vaalitapa tullaan muuttamaan seuraavissa vaaleissa koska muut saivat yli 20% äänistä.
Koska Putin haluaa luotettavat vaalit joissa oikea ehdokas tulee valituksi niin seuraavissa vaaleissa ei ole muita ehdokkaita ja äänestäjä voi siis antaa äänen Putinille tai äänestää tyhjää joka voidaan joissain tapauksissa laskea ääneksi Putinille.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61860

Ilkka Luoma kirjoitti:
Nyt ei puhuta suomalaisesta pesäpallosta ja sen perinteellisestä itä-länsiottelusta, jossa yleensä itä voittaa – kiitos mitä ilmeisimmin Sotkamon ja Kiteen [?]

Onnellisuutta voi yrittää myrkyttää monin eri tavoin, yksi myrkyllisimmistä tavoista on valehtelu ja korruptio.

"Viime keskiviikkona YK:n onnellisuusraportti julisti mittauksessaan Suomen maailman onnellisemmaksi maaksi. Pohjoismaat ovat keikkuneet mittausten kärkisijoilla jatkuvasti.

Jos se ei johdu vauraudestamme, mistä se sitten johtuu?

Ojasella on yllättävä selitys. Hänen mukaansa yksi syy voi olla Pohjoismaiden protestanttinen, kristillinen etiikka. Protestanttisilla yhteiskunnilla näyttää olevan vahva yksilöstä huolehtimisen idea, hyvä hallinto ja vähän korruptiota.

– Kun karttaa katsoo, monet onnelliset valtiot ovat protestanttisia, Ojanen sanoo.

"https://yle.fi/uutiset/3-10119949 .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

[2]

Syyksi saadaan aina Krim, Ukraina ja Syyria

Meillä media unohtaa muutamia tosiasioita – ei Venäjä mennyt ensin Syyriaan, eikä luvatta kuten Yhdysvallat jo CIA-operoi vuonna 2013 [7. Venäjä pyydettiin vastapainoksi USA' n sotakoneelle – Syyrian laillisen hallinnon toimesta. US aloitti Syyrian pommitukset jo 2014 – ilman mitään mandaattia YK' lta.

Krim on osa venäläisyyttä – venäläisten ollen siellä paikka paikoin enemmistönä

Krimillä järjestettiin kansanäänestys, jota länsi ei hyväksy. Asiaa pitäisi kysyä ensin krimiläisiltä, jotka halusivat eroon Ukrainasta jo 1990 -luvulla ja liittymistä Venäjään [8.

Nyt se liitos on tehty – äänestys ratkaisi. Venäläiset sotilaat turvasivat Krimin, jottei sinne syntynyt Kiovan Maidan aukion verimellakoita ja eikä myöhemmän Odessan kaltaista murhapolttoa. Nyt voitaisiin kysyä vaikka YK' n valvonnassa itse krimiläisten mielipidettä – Venäjä vai Kiovan Ukraina … tulos on ennakoitavissa jo nyt.

Entä tuleva itä – länsiottelu?

Uusi US presidentti Donald Trump halusi vaalilupaustensa myötä aivan uudet Venäjän suhteet [9, tätä amerikkalainen ”uusmaccarthyismi” [10 ja sotateollisuus armeijan komppaamana ei halunnut.

USA tarvitsee sotaa – se on rakennettu sotimaan ja aina kaukana omien rajojensa ulkopuolella – joko luvalla tai luvatta. Viimeiset 20 vuotta todistavat tuon lauseen 100 prosenttisesti.

Jatkuva sota Afganistanissa (2001 - ], Irakissa (2003 - ), Syyriassa [2013 - ), Libyassa (2011), Somaliassa, Jemenissä ja nyt raskas mutta kiinalaispaineen alla laantuva uho Korean niemimaalle … onneksemme Kiinan otti kopin ja ohjaa Korean niemimaan kokonaisrauhoittamisesta –

… poistaen korealaisilta ydinaseet ja koko niemimaalta kaikki vieraat taistelu- ja hyökkäysjoukot – jotka aiheuttavat pelkoa, uhkaa ja sodan mahdollisuutta.

US on vielä jäljellä Korean niemimaan jakajista 1945 – Neuvostoliitto luhistui jo vuosikymmeniä sitten. Tuo amerikkalainen jäänne on poistettava uhkakuvana Korean niemimaalta.

Kun amerikkalaisten poistuminen tapahtuu, voi Kiina kaikille korealaisille suurimpana kauppakumppanina keskittyä ystävällisesti ohjaamaan korealaiset löytämään toisensa – ehkä idealla – yksi valtio, kaksi järjestelmää … kunnes riitasoinnut laantuvat ja saavutetaan yhteinen korealaisuus, kuten se oli ennen amerikkalaisten ja neuvostoliittolaisten tuloa niemimaalle 1945 – Japanin poistuessa hävinneenä miehittäjänä …

.

Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61860

Kun katsomme itään näemme korruption suurvallan. Voimme olettaa ettei ihmiset koe silloin itseään onnellisiksi.

Miksi joku Suomessa tukisi aktiivisesti onnetonta kehitystä. Selitys voi olla myös oudolta kuulostava.

"Hyvinvointi saa aikaan kummallisia ilmiöitä. Kaikkien hyödyksi tarkoitettuja asioita hajotetaan tahallaan."

https://yle.fi/uutiset/3-10119949 .

jussipussi
Seuraa 
Viestejä61860

Ilkka Luoma kirjoitti:
jussipussi kirjoitti:
Kun katsomme itään näemme korruption suurvallan. Voimme olettaa ettei ihmiset koe silloin itseään onnellisiksi.

Miksi joku Suomessa tukisi aktiivisesti onnetonta kehitystä. Selitys voi olla myös oudolta kuulostava.

"Hyvinvointi saa aikaan kummallisia ilmiöitä. Kaikkien hyödyksi tarkoitettuja asioita hajotetaan tahallaan."

https://yle.fi/uutiset/3-10119949 .

Menee ohi topicin,

.

Ei vaan se on koko homman ydin. Yksilö on oleellisin, valtio on yksilöön verrattuna sekundääri.  Valtio on mielessä luotu konsepti. Valtio ei ole niinsanotusti objektiivista todellisuutta.

Korruption suurvallala on isoja ongelmia kansalisten elämän suhteen ja ne ongelmat heijastuu lähes jokaiseen maailman maahan.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1814

Vielä tämä vitun idiootti jaksaa puolustaa tuota rikollisten johtamaa orjavaltiota, Venäjää. Sairas harrastus, sairaalla tyypillä.

Venäjä-Kiina suhteista sen verran että tuskin mikään muu maa kuin Kiina koko pallolla on tyytyväisempi jos Venäjä joku kaunis päivä hajoaa. Venäjän kauko-itä putoaa suoraan Kiinan syliin.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

[4

Sotilasvoima

Ihminen ei tule toimeen ilman sotimista – valitettavasti [19. Ihmiskunta tarvitsee paineenpuruksi sotaa – ja nyt se hyytävin asiakokonaisuus – me emme kokonaisena ihmispopulaationa kestä itä – länsiottelua maailmanlaajuisena täyssotana, sillä pelkästään Yhdysvaltojen ja Venäjän ydinaseet tuhoavat liki kaiken – vain Siperian asumattomat kolkat jäisivät ”henkiin”.

Me siis tarvitsemme ICAN-ydinaseiden kieltosopimukset,

… jonka Suomi jätti allekirjoittamatta pelosta, että USA ”hylkää meidät” [olisi varmaan hyvä, jos hylkäisikin?] - muistamme Nato – Isäntämaa pöytäkirjan [20, joka on huomioitu tarkasti rajanaapurissamme Venäjällä.

Meidän on purettava tuo Isäntämaa pöytäkirja ja ryhdyttävä ICAN-sopimukseen ja ”pakotettava” aiemmin innokas Ruotsi siihen mukaan. Ruotsalaisethan joutuivat amerikkalaisuhan alle, jossa varoitettiin seurauksista [21, jos Ruotsi allekirjoittaa ICAN-sopimuksen! Tässä on meidän ja Ruotsin yhteinen tulevaisuus – puolueettomuus ja sotilaallinen liittoutumattomuus –

… ainakin meidän osalta, sillä olemme idän ja lännen vedenjakajalla [22 ja aivan Venäjän strategisissa kohteissa kiinni – Kuolan niemimaa [kuva 3] ja Leningrad Oblast – viisas ja tältä osin kaukokatseinen kansakuntamme antaa jatkuvasti selviä säveliä [kuva 4] presidentillemme – pidä huoli ettemme liity Natoon, …

… emme halua olla Naton ja amerikkalaisten hyökkäysväylä itään, emme halua olla taistelualusta idän ja lännen ottelussa [23, jos sellainen hallitsemattomana syttyisi.

YK-rauhaturvatehtävien ja neuvottelupöytien luvattu maa

Me haluamme olla YK-rauhanturvatehtävien pieni suurvalta [24 ja olla se neuvottelupaikka, jossa suuret kohtaavat, kun haluavat neutraalin maantieteen omien riitojensa ratkaisupaikaksi.

Ehkä korealaiset [25 ratkovat suhteitaan amerikkalaisiin nähden vielä jossain vaiheessa Suomen Lapissa, jonka erityisesti kiinalaiset ovat löytäneet – matkailijoina [26.

14:27

.
Jatkuu

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Lyde19 kirjoitti:
Putin kertoi että vaalitapa tullaan muuttamaan seuraavissa vaaleissa koska muut saivat yli 20% äänistä.
Koska Putin haluaa luotettavat vaalit joissa oikea ehdokas tulee valituksi niin seuraavissa vaaleissa ei ole muita ehdokkaita ja äänestäjä voi siis antaa äänen Putinille tai äänestää tyhjää joka voidaan joissain tapauksissa laskea ääneksi Putinille.

...
Satuilua ... vai löydätkö jonkin linkin aiheeseen?

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

John Carter
Seuraa 
Viestejä15856

Ilkka Luoma kirjoitti:
Lyde19 kirjoitti:
Putin kertoi että vaalitapa tullaan muuttamaan seuraavissa vaaleissa koska muut saivat yli 20% äänistä.
Koska Putin haluaa luotettavat vaalit joissa oikea ehdokas tulee valituksi niin seuraavissa vaaleissa ei ole muita ehdokkaita ja äänestäjä voi siis antaa äänen Putinille tai äänestää tyhjää joka voidaan joissain tapauksissa laskea ääneksi Putinille.

...
Satuilua ... vai löydätkö jonkin linkin aiheeseen?

Kysyy itse satusetä. Olitko kenties vaalitarkkailijana?

Vladimir Putin sai ehkä kahdeksan miljoonaa väärää ääntä

https://www.verkkouutiset.fi/vladimir-putin-sai-vaaleissa-arviolta-8-mil...

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

[6]


EKSTRA
Britit hakevat tukea nyt EU' sta ja Yhdysvalloista – ovat ahdingossa Brexit-neuvotteluissaan, joissa brittien PM Theresa May ei ole tilanteen tasalla, eikä hallitse neuvotteluja – nyt ”hukkuva tarttui oljenkorteen”, Case Salisbury [* tuli kuin ”tilauksesta” pelastamaan Iso-Britannian halvaantuneen Brexit-neuvottelun … ”... Tämäkö on se todellinen syy, ainakin toistaiseksi todisteettomille valtiosyytöksille Venäjää kohtaan? Haetaan helpotusta Brexit-neuvotteluille tai vieläkin yllättävämmin perusteita kääntää brittien mielipide Brexit-vastaiseksi, jotta Brexit voidaan perua! [Mtv] ” [… Helsingin Sanomat ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005604847.html – HS]

[* ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252442-hermomyrkky-novichok-m... – [190]

EKSTRA II
Mika Waltari – Ihmiskunnan viholliset I ja II ... ”Nuoruuden ymmärtämättömyydessään tämä hamuaa rikkauksia, suhteita ja asemaa, mutta joutuu maksamaan ahneudestaan korkean hinnan ” -WSOY ~ https://www.wsoy.fi/kirja/mika-waltari/ihmiskunnan-viholliset-jattipokka... -

EKSTRA III
HS: ”Venäjän vaikuttamispyrkimysten havaitseminen on tärkeää. Mutta se voi olla meille myös haitaksi, jos havaintoja tarjotaan yliannostus ilman riittäviä näyttöjä
” ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005371839.html -HS/Laura Halminen

.
The END

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Vierailija

Huppelsson kirjoitti:
Kui paljo ne maksaa suomalaisille trolleille palkkaa sielt idästä? Vois iteki harkita, jos liksa on kohtuulline.

Kyllä kai ne maksaa melkoisesti, kun Ilikka tekee tuota täyspäiväisesti. Tai paremminkin yötäpäivää! Se, että vaalien aikana oli hiljaa, johtuu taas siitä, että oli vaalitarkkailijana Venäjällä yhdessä Johan Batmanin ja kumppaneiden kanssa.

Pitää minunkin harkita tuota Putinin trollin ammattia. Jo 100 000 ruplaa kuukaudessa verottomana olis aika paljon työeläkkeen lisäksi?

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Ilkka Luoma kirjoitti:

[6]

Olemme

Emme liity

Mika Waltari

emme halua

[x
[x
[x
[7 
[x
[x
[x
[11 

[12 

.
The END

Lopussa aina on tämä palkinto Luoman teksteissä. Muu sisältö samaa skeidaa ja valhetta joka ketjussa. Kannattaa siis suosiolla skrollata tuohon viimeisen sanan kultahippuun. 

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

West trolling manipulation. Trump tähtää suurimman vaalilupauksensa toteuttamiseen. Venäjän suhteet nostetaan toimiviksi, ei puututa muiden sisäisiin asioihin ja yhteistoiminta nostetaan aivan uudelle tasolle maailman suurimman raaka-aine varaston kanssa. Kolmen tapaaminen toukokuussa Suomen Lapissa! Ennakoitu niin sanottu 60% tieto Pekingistä, mutta varmistamatta. Kuka on kolmas, se on yllätys, mutta erittäin looginen

...
~ http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803212200826047_ul.shtml -

" ... Asiasta kertoo Washington Post, jonka mukaan Trumpin neuvonantajiltaan saamissa ohjeistuksissa luki isoilla kirjaimilla "ÄLÄ ONNITTELE".

Trump ei myöskään huomioinut neuvonantajiensa ohjeistusta tuomita Putin ex-agentti Sergei Skripalin myrkyttämisestä hermokaasulla Isossa-Britanniassa. Britannian ja Yhdysvaltojen hallinnot ovat syyttäneet teosta Venäjää. Trump itse on kieltäytynyt ottamasta voimakkaasti kantaa asiaan.

Trump kuvaili puheluaan Putinin kanssa "erittäin hyväksi puheluksi".

- Minulla oli puhelu Putinin kanssa, ja onnittelin häntä vaalivoitosta, Trump sanoi.

- Puhelussa käsiteltiin myös sitä tosiasiaa, että todennäköisesti tapaamme ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa.

Republikaanisenaattori John McCain tyrmistyi, että Trump onnitteli Putinia. McCainin mukaan Trump ei johda vapaata maailmaa onnittelemalla "jokaista diktaattoria, jotka voittavat petolliset vaalit". ... " -Iltalehti

.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

Mr Bauglir kirjoitti:
Vielä tämä vitun idiootti jaksaa puolustaa tuota rikollisten johtamaa orjavaltiota, Venäjää. Sairas harrastus, sairaalla tyypillä.

Venäjä-Kiina suhteista sen verran että tuskin mikään muu maa kuin Kiina koko pallolla on tyytyväisempi jos Venäjä joku kaunis päivä hajoaa. Venäjän kauko-itä putoaa suoraan Kiinan syliin.

...
Mahtavaa kielenkäyttöä - saattaa siinä herkkäsieluisempi lukija kauhistua - on opiskeltu laatusanoja!

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Ilkka Luoma kirjoitti:
Mr Bauglir kirjoitti:
Vielä tämä vitun idiootti jaksaa puolustaa tuota rikollisten johtamaa orjavaltiota, Venäjää. Sairas harrastus, sairaalla tyypillä.

Venäjä-Kiina suhteista sen verran että tuskin mikään muu maa kuin Kiina koko pallolla on tyytyväisempi jos Venäjä joku kaunis päivä hajoaa. Venäjän kauko-itä putoaa suoraan Kiinan syliin.

...
Mahtavaa kielenkäyttöä - saattaa siinä herkkäsieluisempi lukija kauhistua - on opiskeltu laatusanoja!

Tällä palstalla tuskin yksikään nimimerkki kirjoittaa paskempaa suomea kuin sinä. Sellaista kapulakieltä ja pompöösiä kakkaa harvoin tapaa äidinkielellään kirjoittavalla. Eipä sillä, että sisältö olisi sen kummempaa. 

Röh

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10323

1.
... Lähestymme lännen ja idän ottelua. Samaan aikaan Kiina viestii paremmista suhteista Venäjään. Millaisiin todisteisiin Englanti ja EU vetoavat karkotuspäätöksiä tehdessään? Entä Suomi? Millaisia todisteita täällä tarvitaan, riittävätkö pelkät väitteet? Näyttää valtiollinen West trolling manipulaatio jylyävän äärikierroksilla.

...
~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/venaja-myrkkykohusta-eu-ha... -

2.
... Valtiollinen vastakkain asetteleva West trolling manipulaatio huutaa jo täysillä, ja tarkoitushakuisesti unohdetaan kaikki toisen eli tässä oman osapuolen toimet NSA salakuunteluna, Stuxnet- hyökkäyksinä ja SWIFT- tunkeutumisina.

...
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005616137.html -

3.
... US pommitukset saavat jatkoa?

...
~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005614652.html -

" ... Trumpin uusi turvallisuusneuvonantaja John Bolton on ehdottanut Iranin ja Pohjois-Korean pommitusta ... "
.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat