Seuraa 
Viestejä45973

Uusi työntekijä

Pomo uudelle työntekijälle:
- Voitte ruveta siivoamaan tällä harjalla.
- Anteeksi, johtaja. Kiinnittäisin vain huomiota siihen seikkaan, että olen juuri valmistunut insinööriksi.
- Sen minä ihan unohdin. No, antakaahan se harja niin minä näytän mallia...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Insinööri oli lenkillä ja blondi ajoi pyörällä vastaan. Blondi hyppäsi pyörän selästä insinöörin edessä, riisui kaikki vaattee ja sanoi insinöörille: "Nyt saat ihan mitä ikinä haluat". Insinööri pohti hetken ja otti sitten polkupyörän.

Polkupyörineen hän meni kotio ja seuraavana päivänä töihin, missä hän tapasi toisen insinöörin. Tämä sanoi hänelle, että "oot hommannut hienon pyörän, mitä makso?"

Tähän insinööri kertoi koko tapauksen. Toinen insinööri sanoi sitten, että oli se hyvä, että otit tuon pyörän, ei ne vaatteet sulle olis mitenkään sopineetkaan.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Liukumäki oli täynnä lapsia. He kirkuivat ilonsa säveliä. Lapsiin kohdistuvat komennukset kiirivät ilmassa. Äidit ojentelivat jäseniään. Neroksi luultu ihminen asteli lasten keskuuteen. Äidit kääntyivät kysyvästi liukumäen tolppiin nojaavaa miestä kohden.

- Anteeksi, rouvat mutta voisiko joku testata, olenko lapsen kanssa samalla aaltopituudella ja kehityksen asteessa samassa asemassa, neroksi luultu kysyi kuivasti, haroi epämääräistä hiuskuontaloaan.
- Asetu tuohon aidan viereen. Minä pyydän Manta-tyttäreni testaamaan tilanteen, yksi äideistä sanoi huvittuneena. Nainen oli kuullut, kuinka miehillä oli ollut känää läheisellä rakennuksella. Neroksi luullulle oli sanottu; ”olet kuin lapsi!” Pian selvisi, että tajunnallinen aaltopituus oli aivan eri asteista lapsen ja neroksi luullun välillä.

- Tule tänne nyt takaisin, työnjohtaja huusi. Hitsaajat, rakentajat ja muut rakennusepistolan jäsenet luulivat pääarkkitehdin menettäneen aivojensa hallinnan. Neroksi luultu istui nurkassa ja jutteli lapselle. Uskomattomalla tavalla hän pääsi kaivautumaan mukaan samaan maisemaan lapsen kanssa.

- Et ole lapsi. Sinulla on muurosikäisen metodit eli hermostut herjasta. Hoidetaan projektisuunnittelu loppuun, työnjohtaja kyseli vaivaantuneena. Nereoksi luutu juoksi sanat kuultuaan läheiselle ylä-asteelle. Asettui nuorten poikien rinkiin juttelemaan mopoista.
- Kaasureikää suuremmalle ja ilma-aukkoa pienenmälle, neroksi luultu osasi sanoa. Ylä-asteelaiset tuijottivat jännittyneinä mopoa ja neroksi luultua samalle tasolle asettunutta.
- Äiti ei nyt oikein tykkää, kun päästään 80km/h, neroksi luultu naurahti juuri oikealta taajuudelta vitsin viisitoista vuotiaiden poikien yhteisöön. Hänen naamansa oli vain aavistuksen parrakkaampi.

- Tule nyt viisaampien asioiden pariin, työnjohtaja pyysi kärsimättömänä. Neroksi luultu arkkitehtina tiesi yksin, miten rakennus tulisi rakentaa oikein. Hän oli myös alueen omistaja ja rakennus tulisi hänelle. Oli käsittämätöntä, miksi hän halusi lähteä pelleilemään tuolla tavalla normaalissa vakavassa asissa, mutta hän vain pystyi siihen ja teki sen huvikseen.

Hyvin polkee.

Kato vähän mihin muijas viet!

Näinkin voi käydä...

Paavo oli insinööri ja teki paljon ylitöitä. Aikaa ei jäänyt perheelle ja vaimolle juuri ollenkaan. Vähänkin vapaa-ajan vei keilailu ja golf, jos nyt ehti radalla tai kentällä käymään. Selvät stressin merkit alkoivat näkyä Paavon kasvoilla ja vaimo päätti ilahduttaa miestään suuntaamalla ajatukset muuhun kuin työntekoon.

Pohdittuaan aikansa rouva keksi että vie Paavon yökerhoon, jossa oli strippari ja kaikkea tarjolla. Eräänä iltana (myöhään tietysti, kun Paavo tuli aina melko myöhään) vaimo sitten paljasti asian ja siitä porhallettiin yökerhoon, josta vaimo oli varannut pöydän.

Taksista noustaessa yökerhon ovella portsari moikkasi:
"Terve Paavo ja tervetuloa!"

Vaimo oli kovin hämmästynyt.
"Oletko käynyt täällä ennen, kun portsari ilmiselvästi tunsi sinut?"

Paavo hiukan luikerteli ja sanoi:
"En tietysti - mies on golfkentän hoitaja, joka tekee iltaduunia täällä. Siksi minä tunsin hänet."

Pariskunta pääsi pöytään ja heti tuli tarjoilijatar paikalle:
"Hei Paavo!
"Otatko Lapin Kultaa tuopissa, kuten yleensä?"

Vaimo kovisteli entistä lujemmin ja aika epäuskoisena, mutta Paavo vakuutti, että nainen jakaa keilaradan hänen kanssaan turnauksen aikana.

Sitten tuli stripparin esiintymisen vuoro - havaittuaan Paavon strippari tuli oikopäätä tämän luokse ja kietoi hellästi kädet Paavon kaulaan kysyen:
"Haluatko, että tanssin sinulle tässä pöydällä niin kuin aina ennenkin?"

Se oli viimeinen pisara vaimolle, joka pyyhälsi itkien ja kiljuen ulko-ovelle ja sieppasi lähimmän taksin. Paavo juoksi tietysti perässä ja ennätti tunkeutua samaan taksiin ennen oven paukahdusta, mutta raivoaminen jatkui tietysti vielä.

Taksikuski kääntyi istuimellaan ja virkkoi:
"Terve Paavo, tavallista hurjempi mimmi mukana tänään!

Insinööri on ihan paska ammatti...

Vittu ku mein AMK elektroniikkaa lukemaan. Nyt potuttaa.
Mutta eiköhän tästä ammatti saada. Tuota matikka päätä ja teknillistä tietämystä sen verran.

Tarkkailija
Tämä anonymous alias vieras alias se ja se ei osaa muita kuin vanhoja...

Ei millään pahalla, yksikään vitsisi ei ole naurattanut yhtään, todella kuivia juttuja.

Onneksi meillä on tämä kuoliaaksinaurattaja fenomenologi, jonka jutuille kaikki nauravat selällään!

Haukuista huolimatta heitän tähän pari vanhaa insinöörivitsiä, jotta tämäkin saitti pysyisi hengissä:

- Mitä eroa on diplomi-insinöörillä ja tavallisella ihmisellä?
- Ei mitään, mutta insinööri ei huomaa sitä.
- - -
- Mitä eroa on vessapaperilla ja diplomi-insinöörillä?
- Vessapaperi on kaksinkertainen.
- - -
- Mitä eroa on teknikolla, insinöörillä ja diplomi-insinöörillä?
- Teknikko taitaa, insinööri tietää, dipl.ins. taitaa tietää.
- - -
- Miksi metrin mittainen pätkä rautatiekiskoa taipuu, kun insinööri vääntää sitä?
- Viisaampi antaa periksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat