Seuraa 
Viestejä3768

Entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja arvostelee venäläisdiplomaatin karkoitusta:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005619313.html

Kauhistus varmaan ryssänrengeille. Sauli Niinistökin pyöritteli silmiään kuin kameleontti asiasta tiedottaessaan, miten nyt Puttelle tämän kerron?

Finlandisierung jatkuu vahvana, olisi pitänyt karkoittaa ainakin neljä kuten muut EU-maat ja laittaa ydinvoimalakauppa jäihin, Venäjän kaasuhanankin voisi kiertää kiinni.

Venäjä voi tosin kostaa EU:lle epäämällä Siperian ylilento -oikeuksia, mutta se iskisi kovaa omaan nilkkaan, ne ovat iso tulolähde. Muuten voi vain kalistella sapelia romuiksi luokiteltavilla asevoimillaan, pelkästään Yhdysvallat on sotilaallisesti 25 kertaa vahvempi kuin tämä kehitysmaa.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ekavekara
Seuraa 
Viestejä14161

Mikä siinä muuten on, ettei MV-lehti uutisoi koko asiaa (diplomaattien karkoituksia) ollenkaan? Eikä tämä olekaan olennainen tapahtuma, josta kannattaisi uutisoida? Vai onko tullut ohjeita jostain ylemmältä taholta?

jussipussi
Seuraa 
Viestejä59541

Dr Strangelove kirjoitti:
En nyt heti löytänyt mutta paljon muuta mielenkiintoista, mm. se että SUOMALAISMIEHET ovat ryhtyneet puremaan chattia, korvike mällille?

https://mvlehti.net/2018/03/27/suomalaismies-karahti-46-kilon-khat-lasti... .

Ennen asiat oli sentään reilassa oli vain pure jenkki. 

Laitako jatkossa viimeisenä olevan linkin perään vaikka välilyönnin ja pisteen jotta lainaukset menee kohdilleen. Laitoin nyt tämän sinun puolesta.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä59541

ekavekara kirjoitti:
Dr Strangelove kirjoitti:
En nyt heti löytänyt ...

Niinpä. Sellaisia asioita on turha uutisoida, jotka eivät edistä omaa agendaa. Ennen vanhaan sitä sanottiin puolueellisudeksi.

 

Nyt kun Thaimaan pomijoiden jutut on hieman huonossa jamassa niin kirsikan poimijoita voisi etsiä palstalta poiminta hommiin.

Nimimerkit Ilkka luoma ja outolempi voisivat nuorina ja vetreinä onnistua kirsikoiden poiminnassa.,

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat