Seuraa 
Viestejä1

Hei!

Opiskelen insinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja teen opinnäytetyöhöni liittyen tutkimusta kotien paloturvallisuudesta. Oheisesta linkistä pääset osallistumaan tutkimukseen. Tutkimukseen osallistuminen kestää n. 5 minuuttia.

Kiitos osallistujille!

Linkki kyselylomakkeeseen:
https://www.webropolsurveys.com/S/1B3FB395ABFC54E4.par

Kommentit (2)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7396

Kyselylomakkeestasi puuttui kohta: Oletko tehnyt innovaatioita paloturvallisuuden parantamiseksi? Vastaus. Kyllä. Kun asuttiin meidän edellisessä kodissa ja kaksoset olivat pieniä, heillä oli taipumusta hellan nappuloiden kääntelemiseen. Pari kertaa oli palonalku ja ne saatiin sammumaan nopeasti. Kerrankin paloi Aamulehti hellalla, mutta emäntä huomasi ja sammutti palon nopeasti. Emäntä tilasi sellaisen häkin hellan nappuloiden eteen, mutta se ei kaksosia pidätellyt. Seuraavaksi oli minun vuoroni tehdä innovaatio. Tilasin sähkömiehen rakentamaan sellaisen systeemin, että eteiseen sulaketaulun viereen korkealle seinään laitettiin kellokytkin. Kellokytkin ohjasi kontaktoria, jonka sähkömies laittoi sulakekaappiin sulakkeiden taakse. 3-vaihekontaktori sitten ohjasi hellan virtaa. Ennen kokkaamista käännettiin kellokytkimestä haluttu aika ja sen sai kääntää takaisin nollaan sitten, kun kokkaaminen tuli valmiiksi. Kellokytkin oli seinässä sen verran korkealla ettei lapset ylettyneet.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä34635

Ertsu kirjoitti:
Tää kyselytutkimus on täysin huijausta. Tutkimuksen tekijä levittää tätä osallistumispyyntöä monella foorumilla, mutta ei viitsi vastata mihinkään kommenttiin. Joku tietojenkalasteluhuijaus tää on mitä ilmeisimmin.

Tai sitten hän yrittää saada pienellä vaivalla opinnäytteen vaatimat datat. On kiinnostunut prosenteista ja yleisistä trendeistä eikä yksittäisten propellihattujen innovaatioista.

Jos hän kerää noita tietoja myydäkseen, niin eiköhän hän huomaa pian, että on kannattavampaa myydä lunta eskimoille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat