Seuraa 
Viestejä6962

Arvovaltainen Brittiläinen The Postillon (Posteljooni) -sanomalehti kertoo tänään uudesta käänteestä terrori-iskututkimuksesta. Passi oli uurikoisen pudonneen (puun)lehden alla.

http://www.the-postillon.com/2018/03/salisbury-putin.html#.Wq5sQtpgu0h.facebook

" British police find Putin's passport at scene of Salisbury poison attack

Salisbury (dpo) - Last doubts over Russia's guilt in poisoning former spy Sergei Skripal have been eliminated. As the British government announced today, the passport of Russian president Vladimir Putin was found at the scene in Salisbury.
According to Prime Minister Theresa May, the passport was only now found in another search of the scene, as it had been hidden under a fallen leaf.
“Russia has 24 hours to extradite Vladimir Putin for questioning in London”, according to a statement issued by the British government. “Refusal will be taken as admission of guilt.”
fed, ssi, dan; translation: dj

Read the German version HERE.

Kommentit (12)

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

Tokkura kirjoitti:
Arvovaltainen Brittiläinen The Postillon (Posteljooni) -sanomalehti:

Read the German version HERE.

Laatulehden erityisen huolellisesti toimitettu saksankielinen sivusto varoittaa ennkoon mahdollisesta valeuutisten sumasta tänään:
http://www.der-postillon.com/2018/03/april-boykott.html#more

Samstag, 31. März 2018

Signal gegen Falschmeldungen: Der Postillon boykottiert den 1. April

Samstag, 31. März 2018

Signal gegen Falschmeldungen: Der Postillon boykottiert den 1. April

Fürth (dpo) - Falschmeldungen? Nicht mit uns! Wie in jedem Jahr seit seiner Gründung (1845) boykottiert der Postillon den überaus schändlichen 1. April. Deutschlands größte Tages- und Nachtzeitung der Welt setzt damit ein Zeichen gegen die albernen Lügen und Aprilscherze, die in vielen weniger seriösen Medien an diesem Tag verbreitet werden.
Im Zuge des Boykotts werden am Sonntag, 1. April keine neuen Meldungen auf www.der-postillon.com veröffentlicht. Auch die Print-Ausgabe des Postillon wird nicht an die über 82.500.000 Abonnenten allein in Deutschland ausgeliefert.
Ein Sprecher des Postillon erklärte, das Blatt wolle ein Zeichen gegen den institutionalisierten Klamauk des 1. April setzen: "Wer Menschen durch gezielte Falschmeldungen auf den Arm nimmt, erschüttert damit das Vertrauen in eine kritische Presse", so der Sprecher. "Aber wir machen da nicht mit! Postillon-Leser wollen keine Lügengeschichten, sondern ehrliche, unabhängige und schnelle Nachrichten – und das schon seit 1845."
Es gibt allerdings auch unbestätigte Gerüchte, laut denen der Chefredakteur den 1. April einfach nur als Vorwand nutzt, um einen Tag (oder zwei) länger Urlaub zu machen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

http://selavii.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253971-sergei-skribalin-kissa-ei-kuollut

Sergei Skribalin kissa ei kuollut

18.4.2018 07:26 Seppo Lavikainen

Novichok, Skribal

On se vaan erikoista.

Pitkään on tietysti kansantaruissa kerrottu, että kissalla on 9 henkeä. Totta! Tämän lisäksi on satoja muitakin taruja sekä uskomuksia olemassa ihan vuosi satojen takaa, mutta lähinnä kärpässienen syömisestä.

Silti on pakko ihmetellä, että mikäli maailman tappavin ja kemikaalisesti edistyksellisin sotilaskäyttöön suunniteltu ja valmistettu hermomyrkky ei kykenekkään tappamaan kohdettaan, vaikka sitä on ollut useissa kohteissa kohdehenkilöille ohjattuna, niin mitä ihmettä? Ei mitään! Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää!

Britannian "luotettavan" tukimuksen mukaan Skribalien asunnosta on löytynyt suurimmat ja vaikuttavimmat määrät tätä kärpäsmyrkkyä. Sitä on myös tutkimuken mukaan löytynyt useista muista kohteista ja nyt nämä kohteet ovat suojattuja puhdistuksen ajan. Puiston penkki ja eräs ravintola on käyttökiellossa. Kuulemma.

Vaikka olen maallikko, enkä ymmärrä tuon taivaallista Novichok kaavoista, enkä sen tappavuudesta pienintäkään annosta saaneen kohdalla, niin silti minua mietityttää nuo kaksi marsua ja se kissa, jotka elivät ja altistuivat tuolle käsittämättömän myrkylliselle aineelle kokonaisen viikon. Marsut kuolivat Skripalin kotona janoon ja kissa nälkään tai oikeammin kissa sai lopetuspiikin ja sen jälkeen eläimet tuhkattiin pikaisesti. Hmmm....?

Salaliittoteoriaa! Niinkö? Luuletteko ihan oikeasti, että minä Pohjois-Karjalan peräkylän poika kirjoittelisin salaliittoteorioita!

En tietenkään. Luen vain rivien välistä. Viimeisimmän tiedon mukaan Novichok hermomyrkky olisi ollut suurimpana annoksena nestemäisenä Skripalien asunnossa. Sitä missä muodossa myrkky olisi ollut oven kahvassa, matkalaukussa, auton ilmastoinnissa, ravintolassa, puiston penkillä, postiluukussa... ei vielä ole tietoa julkaistu. Enkä usko, että julkaistaan.

Apinaa koijataan. Olen jo useasti painottanut medialukutaitoa. Nykyisin sitä lobataan jopa peruskoulussa. Voisin kuvitella, että jostakin suunnasta. Ei avoimesti, sillä jokuhan tuon aina maksaa.

Valtamedia on nimensä mukaan juuri sellainen. Valtamedia tuottaa sellaista uutisvirtaa, jota vallanpitäjät haluavat tuotettavan. Kukaan ei kuitenkaan kiellä suhtautumasta kriittisesti tämän yhteisön uutisointiin. Jokaisella on mahdollisuus etsiä myös muita lähteitä ja arvioida itse missä milloinkin mennään.

Voi olla ihan foliohattuilua, mutta Liikenne- ja viestintäministeriö myönsi kolmen miljoonan euron avustuksen mediayhtiö MTV:lle uutis- ja ajankohtaistoiminnan ylläpitoon ja laajentamiseen juuri ennen vuodenvaihdetta. Samoihin aikoihin tai oikeammin heti perään MTV kertoi aloittavansa yhteistyön yhdysvaltalaisen CNN-uutiskanavan kanssa. Hmmm...?

Eipä siitä pitkään mennyt, kun MTV:n uutisten vastaavana päätoimittajana pörrännyt Merja Ylä-Anttila valittiin Yleisradion toimitusjohtajaksi, vaikkei Ylä-Anttila edes hakenut paikkaa. Lotto voitto sanoi siivooja, kun pankin johtajaksi pääsi hakematta.

Jos ja kun tietysti veikkaan, niin CNN:n tarjonta uutismaailmassa tulee lisääntymään myös YLE:n tarjonnassa. Voin toki olla väärässäkin, mutta seurataanpas muutama kuukausi.

Mielenkiinnolla mutustelen.

Lyde19
Seuraa 
Viestejä8368

KGB jätti Putinin passin myrkytyspaikalle niin Putin pääsi sopivasti ennen vaaleja omalla kanavallaan väittämään että on henkilökohtaisesti hoitanut myrkytykset. Ja kansa uskoi ja äänesti Putinia kun muut ehdokkaatkin oli vankilassa.

Vierailija

Lyde19 kirjoitti:
KGB jätti Putinin passin myrkytyspaikalle niin Putin pääsi sopivasti ennen vaaleja omalla kanavallaan väittämään että on henkilökohtaisesti hoitanut myrkytykset. Ja kansa uskoi ja äänesti Putinia kun muut ehdokkaatkin oli vankilassa.

Ei muuten päässyt moista väittämään.

penni
Seuraa 
Viestejä5787

Eikö Al Capone laitettu nalkkiin veropetoksista? Ihan sama mistä ryssä tuomitaan. Roisto mikä roisto

Natsitohtori ja homotohtori vie teitä reppanoita kuin litran mittaa

Lyde19
Seuraa 
Viestejä8368

Putin on veronkiertäjä, mutta samahan se on huijaako valtiota veroissa kun kuitenkin varastaa valtion kassasta. Ts. parempi kun maksaa vähemmän veroja niin ei tarvitse niin paljon varastaa.

Tokkura
Seuraa 
Viestejä6962

https://tak-news.com/152996-syn-aliny-kabaevoi-poxozh-na-putina-kak-dve-kapli-vody-full.html?source=203&id=1623&site_id=pushm3&mark3=12233

" Сын Алины Кабаевой похож на Путина как две капли воды

1 февраля | Источник новости: newsland

50327

Как живет цветущая вдова Кобзона "Он нас мучил": Певцов о засыпающем везде Караченцове

Сама спортсменка такие сообщения опровергает журналисты многократно обсуждали возможный роман спортсменки и российского президента, но в Кремле опровергали такие слухи).

https://youtu.be/_ABDk1NLPTU

Некий аналитик признался американской газете The New York Post, что «Путин очень тщательно заботится о своем публичном имидже». При этом собеседник полагает, что, «поскольку мусульманское население России составляет 30 млн. человек, Путину вряд ли повредит наличие красивой жены, наполовину мусульманки».

Издание отмечает, что Алина Кабаева, родившаяся в Ташкенте, по отцу татарка (тат. Älinä Marat qızı Qabayeva, Алина Марат кызы Кабаева, — прим. РИА «Новый Регион»).

Как утверждают источники, российская гимнастка Алина Кабаева родила сына, отцом которого является Владимир Путин. Как пишет газета, Кабаеву считали подругой Путина еще с 2006 года. "

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat