Seuraa 
Viestejä20

En syö paljoa muuta terveellistä kuin mustikoita ja broilerinlihaa, jos se nyt on terveellistä. Loput onkin aivan ääripäästä jota syön hyvin paljon, ydinvehnäjauhot, tavallinen sokeri. Yleensä aina viikossa kuluu 2 kg jauhoja yli 1 kg sokeria.

Mummununi joka oli hyväkuntoinen 95v ikään ja sängynreunalla istuva 97v ikään, söi viimeiset 35 vuotta pääasiassa rasvaiseen lehmänmaitoon tehtyä vehnäjauhovelliä.

Kuinkahan terve ja mitä ihmettä tekisin jos söisin vitamiineja, marjoja, terveysruokaa, ainakaan en ostaisia uusia autoja. Meilläpäin terveyden suurin salaisuus on syödä kohtuullisesti ja aina jos syö liikaa paastoaa päivän.
Melko outo kysymys, mutta onneksi voi piiloutua nimimerkin taa.

Kommentit (3)

Keijona
Seuraa 
Viestejä19369

Laittoi oikein miettimään avaus, asiassa saattaa olla perää. Jos ruokaympyrä ja ravintosuositukset pitäisi paikkansa olisivat eskimot kuolleet sukupuuttoon aikoja sitten. Kun pitkä ikäisiä  ihmisiä on haastateltu, niin yleensä varsin yksinkertaista ja simpeliä ruokaa ovat syöneet. 

Sellaista ajatusta joskus viljeltiin että ruokakin  voi olla  lääkettä . Kertoisiko vitamiinien tai monipuolisen ruuan tarve ihmisen sairaudesta, eikä terveydestä. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat