Seuraa 
Viestejä3

Et voi käyttää Facebookia tällä hetkellä Tarkistamme kuvan, jonka lähetit meille xx huhtikuu. Haluamme varmistaa turvallisuuden, joten et voi käyttää Facebookia ennen tätä.
ja sen jälkeen ne vain poisit mun profiillin ei oo ennen tehnyt???
en tiedä minne ilmottiiaa en saa mistään vastauksia( en varmasi saakkaan mistän turha toivo)
P.S ei turhia vastauksiaei mitään vittuilua kiitos!!!! tonko kellään kokmusta !!!!!!!

Kommentit (2)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä34602

Tämä saattaa tuntua vittuilulta, mutta mitä oikein kysyt? Mihin ilmoittaa asiasta? Ei siitä tarvitse mihinkään ilmoittaa, se on sinun ja Facebookin välinen asia ja en tuon tapahtumakuvauksen perusteella usko, että Facebook rikkoo sen enempää käyttöehtoja, jotka olet hyväksynyt kirjautuessasi palveluun, kuin minkään valtakunnan lakeja. Voit neuvotella firman kanssa, jos niitä huvittaa, mutta heillä ei ole velvollisuutta keskustella kanssasi. Käytännössä heillä on erittäin laaja valta tulkita lähettämäsi aineisto käyttöehtojen vastaiseksi.

Ratkaisuna kannattanee etsiä sellainen sosiaalisen median foorumi, jonka ylläpito jakaa omat ajatukset ja tavat tuoda ne julki. Tarjontaa löytyy kyllä joka lähtöön. Sitä kautta lukijatkin ovat luultavimmin enemmän samalla aaltopituudella ja kaikenlainen turha ja kaikille osapuolilla rasittava someraivo vähenee.

Ja ei, ei minulla ole kokemusta banneista missään foorumissa. Viestejä on joskus poistettu. Kaikkialla muualla paitsi täällä sille on kyllä ollut asialliset syyt (useimmiten keskustelun rönsyily varsinaisen aiheen ulkopuolelle, jotkut foorumit ovat hyvin tiukkoja siinä). Täällä on muutama käsittämätön tapaus, jossa on poistettu joku tekninen selostus, jossa ei ole minkäänlaisia mielipiteita mihinkään suuntaan ja joka on täysin oppikirjatieteen mukainen. Epäilen, että ehkä täällä kokeillaan jonkinlaista moderontibottia, jolle sattuu haksahduksia. Tai sitten moderoijina on jotain hyvin huonosti suomea taitavia ulkomaalaisia.

salai
Seuraa 
Viestejä8161

Facebook ei näytä toimivan monilla käyttäjillä. Uutiset (News feed) ei lataudu, vaan Facebook toivottaa tervetulleeksi ja pyytää lisäämään ystäviä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat