Seuraa 
Viestejä7134

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005647959.html

Saa nähdä perustaa Paavo Väyrynen, Soini ja Hjallis uuden sosialistisen puolueen joka sijoittuisi johonkin vasemmalle etuviistoon. Hjallis kuulema huusi eduskunnan käytävillä että "Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee." Ja vihelteli mennessään.

Kommentit (6)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Jos Hjallis lähtisi Ljungnerin kanssa kaksi tai viisi vuotta kestävälle maailmanympäripurjehdukselle, niin olisiko se hyvä juttu?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Goswell
Seuraa 
Viestejä14997

Kokoomuksen saa laitta loputtomalle maailmanympäryspurjehdukselle, ilman yhteyksia ulkomaailmaan, olkoot siellä niin kykyä niin kykyä että, ainut kyky mikä noilta löytyy on loputon ahneus  ja epärehellisyys.

Yksi sana, HALLINTAREKISTERI, painakaa se mieleenne.

Minun mielestä noin.

panterarosa
Seuraa 
Viestejä3226

Molukkilan kansassakin on jotain vikaa, jos ja kun vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen äänestävät samoja "kykypuolueita"  ja kuvittelevat, että etikettiä vaihtamalla jokin muuttuu.

Novgorodin finnoarjalaisilla (ja) ruseilla oli suorademokratia jo tuhat vuotta sitten. Mongolipoimujen kommunismit ja N1c- demokratiakäsitykset tulevat hieman jälkijunassa.

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat