Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Aikoinaan ihmisten oli vaikea hyväksyä se tosiasia, että olemme pallon päällä, joka pyörii akselinsa ympäri, samalla kun kiertää aurinkoa.

Nykyään ihmisten on vaikea ymmärtää/hyväksyä se tosiasia, että kaikki aine laajenee kolmiulotteisesti kiihtyvällä vauhdilla tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Ensimmäinen ilmiö saa aikaiseksi kolmiulotteisen illuusion, jonka mukaan aurinko näyttää kiertävän meitä.

Toinen ilmiö saa aikaiseksi kolmiulotteisen illuusion, jonka mukaan esim. maapallo näyttää vetävän meitä puoleensa jollakin ihme voimalla.

Kumpiko ilmiö ihmisen on/oli vaikeampi ymmärtää/hyväksyä?

Savor

;):)

Sivut

Kommentit (37)

Mr Jönssi
Nykyaikana ihmisten on vaikea käsittää, milloin ketään ei kiinnosta.

Montakos kuperkeikka Mr Jönssi lupaa tehdä, jos ajatukseni todetaan toimivaksi ja sen avulla saadaan kehitettyä fysiikan kaiken teoria?

Savor

;):)

Savor
Mr Jönssi
Nykyaikana ihmisten on vaikea käsittää, milloin ketään ei kiinnosta.
Montakos kuperkeikka Mr Jönssi lupaa tehdä, jos ajatukseni todetaan toimivaksi ja sen avulla saadaan kehitettyä fysiikan kaiken teoria?

Savor

;):)


Mitäs ite lupaat jos sun ajatuksia ei todeta toimiviks.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006
Mr Jönssi
Nykyaikana ihmisten on vaikea käsittää, milloin ketään ei kiinnosta.

heheh... reps täällähän vilisee peeloja. Koittakaa saattaa alulle lapsia tilassa, jossa on hyvä sänky

Hyvin polkee.

Lupasin tehdä kuperkeikkoja Kuopion torilla, mutta en muista milloin ja minkä verran.

Vaan jos ajatukseni ei ole ylittänyt uutiskynnystä ja sitä ei oteta vakavasti ennen vuoden 2008 kesää, niin lupaan tässä ja nyt tehdä Kuopion torilla kahdeksan kuperkeikkaa 10.7.2008.

Toivottavasti joku muistuttaa tästä lupauksesta, jos joudun sen lunastamaan.

Savor

;):)

Joku lupasi pyöriä kuperkeikoilla entisen koulumatkansa, joka oli muistaakseni yli viisi kilometriä pitkä matka, jos kehitän toimivan ajatuksen siitä miten maaimankaikkeus toimii.

Vaan eipä/eikö enää löydy kuperkeikkojen lupaajia?

Savor

;):)

Teeveessä oli juttua tytöstä joka näki ihmisten sisälle ja pystyi kertomaan ihmisten sairauksista.

Ihmetytti miksi tyttö ei vaatinut, että olisi saanut katsella koehenkilöitä samalta etäisyydeltä kuin normaalisti.

Lisäksi metallilevyn havaitseminen saattaa olla vaikeampaa tai mahdotonta, jos hän oikeasti omaa jonkun erikoisen kyvyn nähdä eri tavalla kuin muut ihmiset.

Metallista kun avautuu selkeästi eri tiheyden ja aallonpituuden omaavia energia-aaltoja kuin elävistä soluista.

Ihmetytti myös miksi koetta ei toistettu uudella koeryhmällä.

Kymmenenkin kertaa neljä oikein olisi matemaattisesti sen verran kova suoritus, että lähtisin pelaamaan rulettia kansainväliseen kasinoon heti vastaavalla todennäköisyydellä.

Savor

;):)

Ilmalämpöpumpunkin toiminta pitää perustua paineen vaihteluihin ja niinhän taitaa olla?

Vaan mitä mieltä olette ilmalämpöpumpuista?

Savor

;):)

Aivan oikein, niinhän niitä energia-aaltoja avautuu ilmakehänkin molekyylien atomien ytimistä koko ajan, vaikka ulkoapäin ilmakehään ei tulisikaan paljoa energia-aaltoja.

Ja sieltähän se ilmalämpöpumppukin sen lämpöenergian ottaa, siirtää sisäilmaan ja saa näin ulkoilman viilenemään entisestään.

Savor

;):)

Lepakot näkevät omien ääniensä avulla.

Ihminen näkee, koska valonlähteestä avautuu energia-aaltoja, jotka mennessään kappaleiden pinnalla olevien atomien ytimiin, hankautuvat sieltä avautuviin energia-aaltoihin ja saavat niistä syntymään fotoneja.

Lepakot lähettävät äänienergia-aaltoja, jotka saavat kappaleista avautumaan äänienergia-aaltoja.

Lepakoiden aivot ovat kehittyneet niin, että ne muodostavat kuvan sen mukaan miten niiden omista äänienergia-aalloista muodostuu paineaalto, joka eteenee ilmakehän molekyylistä molekyyliin ja kohtaa lopulta kiinteän aineen atomit, joihin kohdistuu paine, jonka takia ilmakehän molekyylien atomit puristuvat lähemmäksi kiinteän kappaleen pinnalla olevia atomeja.

Näin ilmakehän molekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallot kohtaavat kiinteän kappaleen atomien ytimistä avautuvat energia-aallot tiheämpinä/energisempinä ja näin niihin syntyy energisempiä energiakimppuja, jotka pääsevät vierellä olevien ilmakehän molekyylien atomien ytimiin normaalia energisempinä ja näin ne palavat/laajenevat kohti kappaletta voimakkaasti ja siitä liike-energiaa poispäin kiinteästä kappaleesta, joka aiheuttaa paineaallon pallonpintamaisesti joka suuntaan ja näin myös kohti lepakkoa, joka alunperin lähetti paineaallon.

Mikä loogisuus, yksinkertaisuus ja kauneus.

Ruohonjuuritasolta lähtien eli atomeista lähtien, avautuvat energia-aallot ja niiden kohtaamiset selittävät asiat loogisen yksinkertaisen kauniisti.

Eipä ihme, että ihmisetkin tönivät aika ajoin toisiaan poispäin toisistaan nopeammin kuin laajenevat eli siis sotivat keskenään.

Töniväthän atomitkin hylkimisreaktiossa toisiaan poispäin toisistaan nopeammin kuin laajenevat.

Ihmiset ovat liittoutuneet ja purkaneet liittoutumisiaan aikojen saatossa, aivan kuten atomitkin ovat tehneet.

Ja kaikki tämä yhden yksinkertaisen periaatteen mukaisesti eli yhden voiman mukaisesti.

PAINEvoiman.

Sanokaa minun sanoneen.

Savor

;):)

Tupakoitsijat ovat sikäli luusereita, että he eivät osaa olla seurassa, jos eivät saa hypistellä jotakin kuten taupakkaa koko ajan.

Tai heillä pitää ainakin olla tieto siitä, että jos seurueeseen syntyy hiljainen hetki, joka heitä hermostuttaa, niin silloin he pystyvät ottamaan tupakka-askin ja hypistelemään ensin sitä, jonka jälkeen tupakan sytytys ja sen polttaminen rentouttaa heidät.

Tokihan tupakan vaikuttavat aineet lisäävät heidät rentouttaan jne.

Vaan miten päin nämä raukat nyt osaavat olla ravintoloissa, kun eivät kohta enää saakkaan hypistellä tupakkaansa hermostuksissaan.

Joku voisi ottaa mallia Jörn Donnerista, joka on ottanut olemukseensa mukaan tuo "coolin" asennon, joka syntyy kun tupakkaa polttaa.

Taitaa Donnerkin olla näitä hermoilijoita, joka on ensin peittänyt hermoiluaan tupakalla ja siirtänyt sitten fiksuna tyyppinä tuon tupakan polttoon liittyvän asennon koko olemukseensa, jolloin tupakkaa ei tarvitse vetää putkeen.

Minun puolestani Aki Kaurismäki voi muuttaa sellaiseen maahan jossa saa polttaa tupakkaa yleisissä tiloissa, jos hän ei kykene seurustelemaan ihmisten kanssa Suomalaisissa ravintoloissa ilman tupakkaa.

Savor

;):)

Terveiset Kauko Niemiselle.

Sattuisko joku tietämään Kaukon puhelinnumeron?

Entäpä linkkiä Kaukon eetteripyörreteoriaan?

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat