Seuraa 
Viestejä38299

"1900-luvun alun talot ovat energia­tehokkaampia, kestävämpiä ja terveellisempiä kuin uusilla menetelmillä rakennetut, väittää radikaali arkkitehtiviisikko"

Artikkeli voisi olla myös keskustelussa "toimittajien harhaisuus". Monet julkaisut kun väittää päinvastaista kuin hesari, että talot ovat nykyään energiatehokkaampia kuin koskaan.

Aluksi tuli naureskeltua kun joku CCTV, Al Jazeera ja BBC väittivät ihan päinvastaisia, nythän sama käytäntö on yleistä myös Suomessa.

Tuollainen naismaisuuden ja valehtelun, totuuden meikkauksen toki ymmärtää kun kysymyksessä on pesäkeskeinen aihe. Onhan rakennusala ja pesänrakentajat paljolti naisten ehdoilla ja siten myös arvoilla varustettuja.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä12422

VMP.

Suurin osa 1900-luvun pientaloista on mädäntynyt tai poltettu maan tasalle aikoja sitten.

Toki jotkut isommatkin.

Kivitalot tietysti kestävät pitkään ja niistä saa pienellä vaivalla ja modernilla teknologialla kohtalaisen energiatehokkaitakin. Nykyaikaisia mukavuuden ja käytettävyyden suhteen ei tahdo saada isollakaan rahalla toki.

Kyllä uusi on aina parempaa, se on päivänselvä asia. Uuden voi toki rakentaa vanhalla tavallakin, jos haluaa. Ruma, kallis ja epäkäytännöllinen on monelle statussymboli tai jokin ideologinen päähänpinttymä. Mikäs siinä, jos oman elämänsä pilaa. Rakentaminen kyllä vaikuttaa jopa jälkipolviin ja sivullisiin.

I see...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat