Seuraa 
Viestejä7070

Suomenlahdella liikkuu nyt kelluva ydinvoimala. Hyvä tapa viedä sähköntuotantolaitos sinne missä sähköä tarvitaan. Periaatteessa ydinkäyttöiset sukellusveneet voisivat toimia samoin eli ajaa sähköpulasta kärsivän kaupungin satamaan ja syöttää sähköä kaupungin verkkoon.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Terve foorumilaisille täältä jostain saaresta (Suomessa taas). Ydinvoimala seilasi Itämerta pitkin joku päivä tässä. Harvinaisen ruma maalaus. Oiken neukkula-look. Ehkäpä se maalataan yli. Oli ruostetta jo aika paljon kupeilla. 2 murtajan pikkureaktoria neukkuajalta, pääosin varastoromuista koottuina. Miten paljon Ukrainaan jäi valmistusteknologiaa, en tiedä. Osa kuitenkin. Lännellä ei ole intressiä tuohon kalustoon, koska ovat 50-60-luvun kopioita Länsi-tuotannosta. Toki Lännessä ei enää ole tekniikkaa tehdä wanhaa kovaa tekniikkaa, koska tehtaat on jo purettu kauan sitten ja kuvat museoissa.

En tiedä millä nikillä tää tulee, kun en muista. Oli siksi kirjoitettava jotain skeidaa tänne :-)

Naps..

- Ubi bene, ibi patria -

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Näinonnäreet kirjoitti:
Yksi semmonen Vuosaaren satamaan korvaamaan Hanasaaren hiilivoimalaitosta.

Voisihan sen laittaa Hanasaaren rantaankin. Kaukolämpöä Kallioon ja Hakaniemeen niinkuin ennenkin. Ja Vallilaan. Toisen voisi ankkuroida Salmisaaren luokse ja bättretalande folk saisi oman osuutensa.

Ja maailma pelastuu.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat