Seuraa 
Viestejä4142

"Mitä jos yksi teoria voisi selittää vapaan tahdon ongelman, alkeishiukkasten rakenteen, kvanttifysiikan kaksoisrako­kokeen, evoluution ja sen, miksi menneiden aikojen törttöilyjä on hankala jälkikäteen korjata?"
https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/kestava-kehitys/maailma-on-yksi

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (4)

Vierailija

"Annilan artikkeleita on ilmestynyt arvostetuissa kansainvälisissä julkaisuissa, mutta keskustelua ei ole syntynyt.

— Voisi sanoa, että kirjoitukseni eivät ole vielä saaneet osakseen ansaitsemaansa hyökkäystä, Annila haastaa."

Tällä palstallahan on keskusteltu sujuvasti Savorisenkin kanssa, muita nimeämättä.

jaho
Seuraa 
Viestejä1262

Mulle tuli artikkelista mielleyhtymä jonkun ajattelin ajatuksiin mustan valon aallonharjalla kulkevista yksisarvisista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Avausviestin linkin takaa löytyy jonkinlaista höpötystä, missä ei tunnu olevan oikeaa tietoa asioista ja ehkä siksikin syntyy kuvitelmia, mitkä eivät vastaa todellisuutta.

 " — Tyhjiö koostuu todellisista fotoneista, jotka ovat pareittain ja keskenään vastakkaisissa vaiheissa. Kun elektroni ja positroni kohtaavat toisensa, ne annihiloituvat eli tuhoutuvat. Silloin havaitaan syntyvän muutamia fotoneita, mutta ehkä syntyykin myös pimeitä fotoneita.

Jos valokvanttien avulla voidaan selittää tyhjiön ominaisuuksia, miten on sitten alkeishiukkasten laita? Atomithan koostuvat protoneista, neutroneista ja elektroneista, jotka puolestaan rakentuvat niitäkin pienemmistä kvarkeista.

— Hienorakennevakio kertoo meille, että elektroni käsittää 138 kvanttia. Rakenteeltaan se on torus, kela, kuten André-Marie Ampere jo päätteli. Yksinkertainen malli pitää kutinsa mit­tausten kanssa, kuten myös positronin ja neutronin mallit. Alkeishiukkasmalleja voi koota ikään kuin legopalikoilla rakentelisi."

Joo-o, 

"elektroni käsittää 138 kvanttia. Rakenteeltaan se on torus, kela, kuten André-Marie Ampere jo päätteli. Yksinkertainen malli pitää kutinsa mit­tausten kanssa,"

Vs.

"Elektronin muoto on mitattu tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin. Uudella menetelmällä saatiin selville, että elektroni näyttää vastoin odotuksia olevan tasaisen pallomainen.

Modernit hiukkasfysiikan teoriat olettavat, että elektronin muoto ei ole aivan pallo vaan hieman vääntynyt tai venynyt."

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/elektroni_on_sittenkin_pyorea

Hienorakennevakio ei kyllä kerro millään tavalla, että elektroni sisältäisi 138 kvanttia, ilmeisesti fotoneita, toisin kuin esimerkiksi Urantia kirjassa, jossa tyydytään sataan ultimatoniin.

Elektronin ja positronin annihilloituessa syntyy fotoneita, joilla on vastaava määrä energiaa, eikä ole syytä kuvitella että samalla syntyy ehkä jotain muutakin lisäenergiaa, mikä ei ole havaittavissa.

Fotonia hiukkasena ei ole edes olemassa, vaan kyseessä on sähkömagneettisen kentän viritystila ja jos eri vaiheessa olevat viritystilat kumoavat toisensa, ei jää jäljelle mitään viritystiloja tai pimeitä fotonihiukkasia.

Biofysiikan professori arvelee keksineensä kaiken teorian, mutta ainakaan linkin takaa löytyvästä tekstistä ei sellaista löydy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat