Seuraa 
Viestejä45973

Tätä käyttäen mm. poliitikot sorvaavat ulosantinsa:

http://puppulausegeneraattori.fi/

Lienee sanomattakin selvää, että teoreettinen mielipide näyttää todeksi hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että tehtävien kopiointipiiri parantaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa. Arkielämä on opettanut meille, että yhteys oikeusdogmatiikan ja traditionaalisen oikeusfilosofian välillä näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa tulevaa taloudellista ja teollista behavorismia. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos synergiaetu Suomitasolla on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. Vaihtelevalla menestyksellä myös markkinatalouden maailmanlaajuinen kehittyminen vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. Lienee sanomattakin selvää, että järjettömiin mittasuhteisiin paisunut opposition viivytystaktiikka parantaa huomaamattomia haittatekijöitä. Universaalista näkökulmasta katsoen kotikäytössä mainetta niittänyt plug & play parantaa tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta George W. Bush parantaa huomaamattomia haittatekijöitä ja ratkaisee ongelmia tutkittaessa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (22)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että Mr. Lordi järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Mr. Lordi ratkaisee ongelmia tutkittaessa organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta Mr. Lordi yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Mr. Lordi havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta.

...Kuka tätä muka puppugeneraattoriksi kehtaa väittää?!?

Tuo menee kirjanmerkkeihin, aivan ehdottomasti.

EDIT: vielä yksi!

Kaikesta huolimatta Mr. Lordi aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

[VINEEEE] Mistä rahat viisujen järjestämiseen?[/VINEEEE]

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Liittynyt
Näköjään copy-paste-Koshin kirjoituksien alkulähde löytyi sittenkin.

hmphPRTSS(kahvit lensi suusta)muHAHAHAHAAAHAAAAhehehehee-hiiih!

Rupesin vain suoraan lukemaan sen enempää ajattelematta, enkä tajunnut tekstistä yhtään mitään. Ajattelin heti, että tuommoisella generaattorillahan poliitikot tuottavat tekstinsä. Tuotahan voisi käyttää joskus koulussa esitysten tukena. Niin tai joskus kun juhlilla tarvitsee pitää puheita.

No kokeillaan mokomaa.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että Tiede.fi - sivuston käyttäjät kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa liian vähäisiä tuotannollisia resursseja. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Tiede.fi - sivuston käyttäjät näyttää todeksi yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Tilastot osoittavat, että Tiede.fi - sivuston käyttäjät opettaa sisäistämään hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että Tiede.fi - sivuston käyttäjät parantaa yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

Toi tekstikone suoltaa fiksumpaa ja asiallisempaa tekstiä, kuin ”avainsana” jolla lähdin kokeilemaan sen toimivuutta. Joka oli, Tiede.fi - sivuston käyttäjät.

Jotain haastavampaa…

Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että BUSHMAN opettaa sisäistämään erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta.Jumalauta, tämä konehan toimii!!! jatkuu...
Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että BUSHMAN ratkaisee ongelmia tutkittaessa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. Vaihtelevalla menestyksellä myös BUSHMAN kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa. Todellisuudessa BUSHMAN aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

No joo, olihan toi hauskaa, mutta tasavertaisuuden vuoksi…

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että pc = potential criminal aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että pc = potential criminal noudattaa epäilemättä ideatasolla yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

Perkele! ei tän näin pitänyt mennä.

Lienee sanomattakin selvää, että Jukteri antaa mahdollisuuden parantaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että Jukteri noudattaa epäilemättä ideatasolla yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita. Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että Jukteri on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

Kolme virkettä puhetta, eikä sanaakaan informaatiota. Kyllä ne osaavat!

Tällä ohjelmallahan saa keksittyä C++-ohjelmointikielen etuja:

Todellisuudessa C++ kuvailee yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että C++ panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

Ei sovi unohtaa, että C++ auttaa käyttäjää ymmärtämään hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

Arkielämä on opettanut meille, että C++ opettaa sisäistämään yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että C++ yksinkertaistaa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Vaihtelevalla menestyksellä myös C++ näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että C++ asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Hah, nyt ei enää BASIC-pojat pärjää perusteluiden määrässä.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

"Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että akuankkanaamio antaa mahdollisuuden parantaa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta "

Tuo pisti kyllä ajattelemaan. Ehkä pitäisi vihjata pomolle.

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta wizard aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. Universaalista näkökulmasta katsoen wizard todistaa oikeaksi reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että wizard parantaa huomaamattomia haittatekijöitä.

No, entä Kosh ja Arla:
Lienee sanomattakin selvää, että Kosh ja Arla aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

Ja sitten ArKosia, vaikka hänelle onkin kehitelty oma generaattori.
Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että ArKos auttaa käyttäjää ymmärtämään hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

Täydellistä!

"Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että Andúril näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja. Universaalista näkökulmasta katsoen Andúril antaa mahdollisuuden parantaa ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että Andúril kuvailee laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että Andúril vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Andúril parantaa peräänkuulutettua lakonisuutta. Tosiasia on, että Andúril johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti viimeaikaisia absurdeja väittämiä."

Tuohan on oikein syvällinen analyysi palstan useastakin viime aikaisesta keskustelusta.

Pari sukulaista. Postmodernismigeneraattori:

http://www.elsewhere.org/pomo

Lisää puppua saa lataamalla sivun uudelleen, loputtomasti. Lähdeviitteet viittaavat aikaisemmn generoituihin teksteihin.

Noam Chomskyn generatiivista kielitiedettä taas tuottaa Chomskybot:

http://rubberducky.org/cgi-bin/chomsky.pl

Tiede.fi
Tiede.fi-foorumin päävalikko. Keskustelua totanoin kaikille tieteest kiinnostuneille. Edellyttää vittu rekisteröitymistä.

Kellonaika on tiätsä nyt niinku Tor vittu Tou 25, totanoin 2006 2:01 vittu pm
Tiede.fi-foorumin päävalikko Kazo viestit tiätsä joihin niinku ei vittu ole vastattu

Tuli v*ttu tuolla korsoraattorilla tiede.fi sivuistakin v*ittu vähän luettavampi.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Mikä tekee vittu nykynuorison vastuuntunnottomix totanoin hulluixi?
Entisajan sotataidosta
Patruunojen erot
Tuulivomalan sijainti
Suunnittele antenni vittu kosmist kommunikaatiota tiätsä varten
Omat runot niinku esille!
Ei voi vittu sanoa että totanoin kulutus saastuttaa! vittu Ja ydinvoima-asiaa.
Sota ja ympäristötuhot
OpenOffice.org
Taas yx tabu, jost ei tiätsä saa puhua niinku kuin vain tieteellisesti
Alan Dorkinin vittu ja Co. totanoin jäähyväiset tiedepalstalle
Raportti uskonnollisest ihmeparantamisesta
Puppulausegeneraattori
On kerrankin täys vittu tyhjä pää
tiäremiähen ohjeil ei stressaa tiätsä turhaan

Johan ryhty noi otsikotkin oleen melko hyvässä synkassa sisällön kanssa

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Laitoin korsoraattoriin koko osotteen niin että http:// tuli kahteen kertaan

Tuli tälläinen: Mikä vittu toi http: muka on?

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta kreationisti noudattaa epäilemättä ideatasolla viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että kreationisti asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

Tosiasia on, että puppulausegeneraattori avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Massi^-
Laitoin korsoraattoriin koko osotteen niin että http:// tuli kahteen kertaan

Tuli tälläinen: Mikä ***** toi http: muka on?

Itse korsonoin korsinaattorin itsellään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat