Seuraa 
Viestejä7201

Oli mainio mielipide/keskustelunavaus internetin syövereissä. Laitan kopion kahdessa osassa (pahoittelut alkuperäiselle kirjoittajalle copy-pastesta ja muista tekijänoikeusrikoksista. Voit laittaa torpedot tarvittaessa perään):

"...Mutta sitten on poliiseista mm. Paavo Selin, Mikael Runeberg ja Kari Tolvanen, jotka eivät millään suostu ymmärtämään, että tuomittu rikollinenhan se on. Otetaanhan ihan yksitellen käsittelyyn:

Paavo Selin: Aarnion edeltäjä huumetoimiston pomona. Lähti sittemmin Supoon, jossa joutui työpaikkakiusatuksi. Jäi (tai joutui) eläkkeelle. Vahvasti aarniouskovainen julkisesti. Esiintyy Saara-haarassa todistajana Tammisen/ Aarnion kukkapenkkirahoista. Käräjäoikeuden tuomari S. Jäntti joutui komentamaan käräjäoikeuden lehteriltä pois (todistaja ei saa seurata oikeudenkäyntiä, mutta tätä ei oikeustieteen lisensiaatti Selin toki voinut tietää).
Aktiivinen Pasila-syndrooma sivustojen tviittaaja ( kerkii tviittaamaan sivustosta jo ennen kuin edes julkaistu). Hämmentävä kokonaiskuva Twitter-tilin perusteella. Puolustaa tasa-arvoa, hyvinvointiyhteiskuntaa, kannattaa demareita presidentinvaaleissa, ymmärtää Siltsua huumekohussa. Kaikin puolin erittäin fiksulta vaikuttava, akateemista uraa luonut poliisimies, joka kuitenkin jostain syystä jaksaa sinnikkäästi uskoa lainvoimaisesti tuomittua rikollista. Miksi?

Kirjassa Keisari Aarnio kerrotaan miten Aarnion kotiin lavastettiin kranaattisku, joka oli Aarnion ja alaisten tiedossa. Huumetoimiston ja Aarnion pomona toimi tuolloin Paavo Selin. Olisiko tässä se ruuvi mikä saa Selinin puolustamaan lapsenuskoisesti Aarniota? Olisihan se jokseenkin noloa, jos vaikka Aarnio pamahtaisi uskoon -tunnustaisi syntinsä -ja kertoisi miten Selinin Pavekin tiesi lavastuksesta? Siinä kokisi huikea ura ja kultturelli karju aikamoisen kolauksen.
Tässä linkissä Pave puolustaa mustasukkaisuuksissaan tapon tehnyttä Ismo Kähköstä:
Linkki Yle

Asenne käy harvinaisen selväksi. Vasikan paikka ei ole keinu karu naru vaan joku ihan muu...
Linkki Twitter

Mikael Runeberg: Ymmärtäkäämme Mikaelia. Kuitenkin kakkua tulossa Aarion peesaamisesta. Vittuillessaan käräytti Nissisen. Lienee uran kohokohta. Hieno Twitter-tili: kivoja taidekuvia, mittatilauspukuja Stockalta lähihoitajaopiskelijan liksoilla. Ei saletisti ole tiennyt Aarnion pöppelibisneksistä mitään.
Linkki Twitter

Kari Tolvanen: kansanedustaja, murharyhmän pomo, Aarnio jutun todistaja. Puolustanut kaveriaan ja vasikka-Vilhusta peräti A-studiossa. Maalaistollona sitä luulisi, että eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtaja haluaisi ottaa hajurakoa tuomittuun rikolliseen, mutta ei. Kartsa se jaksaa puolustaa Aarniota sekä kehua Vilhusta herrasmieheksi. Miestä, joka tuomittu Aarnio vyyhden aikaan mm.herrasmiesmäisestä velkamiehen sukulaisten raajojen katkaisun uhittelusta:
Linkki MTV3

"

🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

QS
Seuraa 
Viestejä7201

"Mutta mennänpä Volkan Unsalin juttuun ja huumetoimiston ja murharyhmän ns.yhteisjuttuun ns.tietolähteiden suhteen. Meneteltiinkö jossain kohdin kansankielellä "päin vittua" ja onko tutkinnassa oleva Volkanin murha (ja epäasialliset tuktintakeinot) se ruuvi, jolla Aarnio saa lakivaliokunnan puheenjohtajan Kari Tolvasen julkisesti puolustamaan itseään? Kukapa tietäää, mutta onhan tuota kieltämättä demokraattisessa tasavallassa ihmeteltävä.

Juhani Tamminen: ei poliisimies vaan entinen hörhö ja petosmies. Asuu Virossa. Keksinyt itselleen hienoja titteleitä kuten kirjailija, lakimies, teologi. Omakustannekirjailija, ei löydy asianajajaliitoista kummastakaan maasta ym. (että sellainen pätevyys). Tehtaileee liukuhihnalta perusteettomia tutkintapyyntöjä Aarnio-vyyhteen liittyen, joita Iltalehden virallinen aarnio perseennuolija Risto Kunnas uutisoi. Puolustaa julkisesti Aarnoita crimeplus-sivustoillaan. Lääkitys ilmeisen pielessä. Motiivi käytökselle ei tiedossa.

Eli eiköhän herätellä pientä keskustelua näistä. Mikä on se ruuvi, joilla nämä näennäisesti järkevät ihmiset puolustavat lainvoimaisesti tuomittua rikollista? "

🇺🇦 🇺🇦 🇺🇦

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33286

Seura tekee kaltaisekseen. Lahjakkaimmat venkulat ovat aina virkavaltaa askelen edellä, joka johtuu pitkälti siitä, että heitä valtion puolesta jahdistavista viranomaisista aina joku haluaa palan kakusta:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Keke on ihan herrasmies ja konnaksi todella fiksu. Keke Aarnionkin houkutteli pimeälle puolelle, mikä on mielestäni ihan tajuton suoritus.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33286

Ahneella on yleensä paskainen loppu, varsinkin liian ahneella:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat