Seuraa 
Viestejä129

Poliitikkojen hurskastelulla ei ole taas rajoja:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005680491.html

EU tukee 500 miljoonalla eurolla kuukaudessa terrorijärjestö Hamasin pomminrakennusta Gazassa, keinotekoisessa "valtiossa" ja hurskastelee sitten kun Israel puolustaa rajojaan joukolta, jonka ainoa missio on järjestää uusi holokausti juutalaisille.

Ei kaihdeta tuoda kahdeksankuukautisia vauvoja taistelutantereelle jossa saavat kyynelkaasua ja kuolevat, sillä saa hyvää propagandaa maailmalla.

Meillä hallitus katsoi sormi suussa kun 30 000. - 50 000 islamtaistelijaa marssi rajan yli maahan taikasanalla "asylum", olivat tulleet viiden turvallisen maan läpi etsimään hölmlandiaa. Turun puukotusten jälkeen hallituksella on verta käsissään ja sananvapaus yritetään tukahduttaa, kas "hei, me tienataan tällä".

Putinia varmaan harmittaa, ettei älynnyt marssittaa armeijaansa "vihreitä miehiä" Suomeen samalla taikasanalla.

Kommentit (12)

John Carter
Seuraa 
Viestejä15361

Yrjö Bushman kirjoitti:
Ei kiinnosta vihervasemmiston natsihomoja?

Tarvitaan ilmeisesti lyijyä lisää, ennen kuin alkaa kiinnostamaan? Ei kannata silti mainita natseja ja homoja samassa lauseessa:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä59802

Tässäkin hienosti poliisi hoiti mielestäni mahdollisten Venäjän renkien masinoimat kaaokset ja hässäkät. Ei  tarvinnut ampua laukaustakaan.

"Helsingin Rautatientorin viimetalvinen Suomi Ensin -mielenosoitus poiki noin 30 rikosepäilyä, jotka liittyvät väkivaltaiseen ekstremismiin. Äärikansallismielisten Suomi Ensin -mielenosoittajien tekemiksi epäillyt rikokset olivat muun muassa eriasteisia pahoinpitelyitä. Tiedot käyvät ilmi sisäministeriön Väkivaltaisen ekstremismin tilannekatsauksesta."

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3914783/Suomi+Ensin+mielenosoitus+poiki... .

jussipussi
Seuraa 
Viestejä59802

tammukka kirjoitti:
Busse on Tanskasen homompi versio.
Ennen oli muropaketeissa sisällä  kerättäviä tuotteita ja takana houkutin että kerää koko sarja. Tätähän voisi täällä tehdä multinikkienkin osalta.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10068

Miksi Suomen pitäisi puolustaa Israelin rajoja (Israel puolustaa rajojaan - Suomi ei). Tai, no onhan sitä parikin TV -kanavaa, jotka ovat barrikadeilla Israelin rajoja puolustamassa tai siirtämässä.

Käyttäjä7614
Seuraa 
Viestejä2

Pitäisi tehdä näin: Otetaan pakolaisia, mutta jokaista maahamme otettua pakolaista kohden lähetetään kymmenen punikkivihreää jonnekkin lähi-idän kriisipesäkkeeseen, niin oppivathan olemaan ja miettimään pöljää aattettaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat