Seuraa 
Viestejä13878

On jo aikaki

Kommentit (4)

Vierailija

"

Nainen väittää Räikkösen ahdistelleen – Kimi teki rikosilmoituksen kiristyksestä: "Tilanne päällä"

RIKOS JULKAISTU 29.05.2018 12:11

Nainen väittää Räikkösen ahdistelleen – Kimi teki rikosilmoituksen kiristyksestä

Formulakuljettaja Kimi Räikkönen on tehnyt rikosilmoituksen häneen kohdistuneesta kiristyksestä. Rikosilmoitus on MTV Uutisten tietojen mukaan tehty maanantaina Montrealissa, Kanadassa.

– Montrealissa on tilanne päällä. Tämä on ollut pitkä prosessi, mutta nyt rikosilmoitus kiristyksestä on tehty, Räikkösen asioidenhoitaja Sami Visavahvistaa MTV:lle.

Visa ei halua kertoa tässä vaiheessa tarkemmin, millä tavalla Räikköstä on kiristetty.

– Enempää en voi asiaa kommentoida.

Tapaus liittyy väitteeseen, että Räikkönen ja hänen seurueensa olisi ahdistellut tarjoilijaa Montrealin formulakisojen jälkeisessä juhlassa vuonna 2015. 

Nainen on kirjoittanut tapauksesta blogiinsa lokakuussa 2016. Hän ei nimeä Räikköstä ahdistelijaksi, vaan puhuu tekstissä ”formulamulkusta”.

Väittää kourineen

Tekstin mukaan hyvin humalaisen Räikkönen olisi tarttunut naista rinnasta ja joku toinen seurueeseen kuuluneista kourinut alapäästä.

Nainen ei mainitse kirjoituksessa tapahtuman vuotta. Hän ei tehnyt tapahtumasta tuoreeltaan rikosilmoitusta.

Tuoreemmassa helmikuuhun 2018 päivätyssä blogikirjoituksessa nainen ilmoittaa, että ”nyt on teidän vuoronne kärsiä seuraukset”.

 Räikkösen asioidenhoitaja Visa sanoo MTV:lle, että Räikkönen luonnollisesti kiistää väitteet, koska rikosilmoituskin on nyt jätetty. "

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/kanadalaismediat-kimi-raikkos...

Vosu oli kiristänyt kohtuu isoa summaa. Tissibaarin misu?

Kanadalaismediat: Kimi Räikköseltä kiristettiin seitsemännumeroista rahasummaa

RIKOS JULKAISTU 29.05.2018 17:33

Räikköstä väitetysti kiristänyt nainen yläosattomissa rohkealla videolla

Uutisklipit

Nainen oli vaatinut mittavaa rahasummaa Räikköseltä maanantaihin mennessä. Samana päivänä Räikkönen teki rikosilmoituksen kiristyksestä.

Kanadan Montrealissa julkaistava ranskankielinen La Presse -lehti kertoosaaneensa lähteiltään tietoa, että kaksissakymmenissään oleva nainen olisi kiristänyt formulakuljettaja Kimi Räikköseltä seitsemännumeroista rahasummaa.

Lehti kertoo naisen uhkailleen tekevänsä julkisia syytöksiä Räikkösen väitetystä ahdistelusta, mikäli ei saisi vaatimiaan rahoja.

MTV Uutiset kertoi tänään, että nainen on väittänyt Räikkösen ahdistelleen häntä Montrealin formulakisojen jälkeisissä juhlissa joitain vuosia sitten.

Vaati rahoja maanantaihin mennessä

Rahasummaa vastaan nainen ei ilmeisesti olisi tuonut ilmi Räikkösen nimeä. Nainen on kirjoittanut väittämästään ahdistelutapauksesta blogiinsa kahdesti, mutta puhunut tekstissä vain ”formulamulkusta”.

Radio-Canada kertoo, että nainen oli asettanut lunnaidensa takarajan maanantaihin. Samana päivänä Räikkönen jätti kiristyksestä rikosilmoituksen Montrealin poliisille.

La Pressen mukaan Räikkönen palkkasi yksityisetsivätoimiston tutkimaan tapausta. Montrealin poliisi kieltäytyy antamasta tapauksesta lisätietoa, lehti kertoo.

Vierailija

Mielenkiinnolla odotan mihin tämä päätyy.
Tekeeköhän naisen lakimies hommia provikkapalkalla ja kenen idea kiristäminen loppupelissä oli?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat