Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt3.6.2014

Tapahtumat New York'issa 11.9.2001 olivat USA:n itse suunnittelema ja toteuttama Operation Norhwoods -tyylinen false flag -teatteri, jossa USA surmasi omia kansalaisiaan.

Tappavan valeiskun syy oli saada oikeutus ja vapaat kädet "terrorismin" vastaiseen sotaansa mm. Israelin puolesta Lähi-Idässä. Tässä murhaavassa US-valheessa on jo kuollut satoja tuhansia siviilejä (lapsia, miehiä ja naisia) ja sotilaita Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Palestiinassa - ja pian mahdollisesti Iranissa.

USA on pyrkinyt peittämään joukkomurhatekonsa mm. NIST-valeraportilla, jonka valheellinen, epätieteellinen "anal-yysi" on syvältä, täynnä puuteita. WTC7-romahduks videoanalyysin datapohja tarkoituksellisesti pimitetty "kansallisen turvallisuuden nimissä", vaikka juuri kansallinen turvallisuus ja rakennusturvallisuus erityisesti edellyttävät rakenneanalyysin täysin avointa esittämistä - kuten Dr. Hulsey Alaskan Fairbanks'in yliopistosta tekee omassa tieteellisessä (!) selvityksessään (2015-2018) WTC7-tornin free fall tuhoutumisanalyysissään ko. rakennuksen romahtamisesta samaisessa USA:n false flag -tapahtumassa 11.9.2001.

Lisätietoja mm. ae911truth.org ja wtc7evaluation.org (suomeksi mm. wtc-7.blogspot.com/)
Taustoista kiinostuneet voivat aloittaa vaikka tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=CGzeixUAzHc

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Kommentit (2)

Vierailija

Mites sitten ne pommi-iskut Moskovassa vuonna 1999? Ja mitä tapahtui Politkovskajalle ja miksi?

Mutta Stalin...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat