Seuraa 
Viestejä49

Tapahtumat New York'issa 11.9.2001 olivat USA:n itse suunnittelema ja toteuttama Operation Norhwoods -tyylinen false flag -teatteri, jossa USA surmasi omia kansalaisiaan.

Tappavan valeiskun syy oli saada oikeutus ja vapaat kädet "terrorismin" vastaiseen sotaansa mm. Israelin puolesta Lähi-Idässä. Tässä murhaavassa US-valheessa on jo kuollut satoja tuhansia siviilejä (lapsia, miehiä ja naisia) ja sotilaita Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Palestiinassa - ja pian mahdollisesti Iranissa.

USA on pyrkinyt peittämään joukkomurhatekonsa mm. NIST-valeraportilla, jonka valheellinen, epätieteellinen "anal-yysi" on syvältä, täynnä puuteita. WTC7-romahduks videoanalyysin datapohja tarkoituksellisesti pimitetty "kansallisen turvallisuuden nimissä", vaikka juuri kansallinen turvallisuus ja rakennusturvallisuus erityisesti edellyttävät rakenneanalyysin täysin avointa esittämistä - kuten Dr. Hulsey Alaskan Fairbanks'in yliopistosta tekee omassa tieteellisessä (!) selvityksessään (2015-2018) WTC7-tornin free fall tuhoutumisanalyysissään ko. rakennuksen romahtamisesta samaisessa USA:n false flag -tapahtumassa 11.9.2001.

Lisätietoja mm. ae911truth.org ja wtc7evaluation.org (suomeksi mm. wtc-7.blogspot.com/)
Taustoista kiinostuneet voivat aloittaa vaikka tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=CGzeixUAzHc

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Sivut

Kommentit (45)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

(Jahas. Kaksi vierailevaa US/NL-trollia (tyhjänpuhuja-disinformaattoria) käynyt paikalla - täytyy olla tärkeä asia kyseessä ja tosiaan onkin  =D)

Mutta asiaan.

Nimerkki "Mie Voan" mainitsema USA:n yliopiston WTC7 -raportti on nyt 3.9.2019 valmistunut peer-review -vaiheeseen!

Raportti löytyy Alaskan Fairbanks -yliopiston sivoilta:  =>      http://ine.uaf.edu/wtc7.

Tutkimuksen tarkoitus:

"The objective of the study was threefold:

(1) Examine the structural response of WTC 7 to fire loads that may have occurred on September 11, 2001;

(2) Rule out scenarios that could not have caused the observed collapse; and

(3) Identify types of failures and their locations that may have caused the total collapse to occur as observed."

Raportti todistaa (rules out):

1) WTC7  EI  tuhoutunut USA:n hallinnon (NIST) väittämällä tavalla "by office fires".

=> USA:n hallinto siis VALEHTELEE, nyt tieteellisesti todistetusti (olettaen, että peer review menee läpi) WTC tuhon -tapahtumista.

2) WTC7 putosi lähes symmetrisesti free fall -gravitaatiokiihtyvyydellä 2,5 sekuntia joka on yliopiston mallinnuksen mukaan mahdollista vain jos KAIKKI WTC7:n tukipilarit katoavat rakennuksen sisältä (räjäytetään) alta pois (lähes) samanaikaisesti. Muussa tapauksessa rakennus EI putoa nähdysti suoraan alas, vaan kaatuisi kumoon.

=> WTC7 siis pudotettiin tuhoonsa hävittämällä kaikki rakennusta kannattelevat kymmenet pilarit - tämä tapahtuu vain tarkoin ja suunnitellusti kontrolloimalla pilareiden hävittäminen (by controlled demolition) - käytännössä sellainen voidaan toteuttaa vain yhtäaikaisilla räjäytyksillä.

11.9.2001 New York'issa tuhoutunut WTC7 rakennus oli mm. Donald Trumpin ja Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun ystävän Larry Silversteinin hallinnassa (kuten myös WTC1 ja WTC2). Varmemmaksi vakuudeksi Silverstein on itse sanonut (2002 haastattelussa), että WTC7 was "pulled" [down].  Termi "pull" on tuhottavien rakennusten kontrolloidun alasräjäyttämisen termistöä.

Alaskan Fairbanks yliopiston tutkimuksesta voidaan vetää VAKAVA johtopäätös,  että WTC7 -rakennus - joka oli erittäin tarkoin vartioitu ja siinä oli mm. CIA:n toimisto - räjäytettiin USA:n hallinnon tieten. Arabiterroristit varmuudella eivät ole voineet valmistella CIA:n WTC7-rakennuksessa jokaisen tukipilarin räjäyttämistä kuten sen tuhoaminen on vaatinut.

Näin ollen WTC7 osoittautuu siksi "smoking gun":iksi, joka osoittaa jonkun USA:n hallinnon osan toteuttaneen ja olevan vastuussa WTC-iskuista. Antaisiko CIA  panostaa ja tuhota oman toimistorakennuksensa tietämättä / hyväksymättä sitä itse - tuskin.

Odotan juttua tästä tiedemallinnuksesta myös Tiede- lehteen, niin mielenkiintoinen ja merkittävä se on. Tännekin kannattaa myös lehden itsensä aiheesta kommentoida.

Jännittävää myös nähdä saadaanko US-NL -trolleilta kommentteja tähän vai pysytäänkö tiukasti asiassa.

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Yliopuston tutkimustaa voi kommentoida 1.11.2019 asti:

"There will be a two-month public comment period from September 3 to November 1, 2019, with the final report will be released later this year. During this period, we welcome any and all members of the public to submit constructive comments intended to further the analyses and presentation of findings contained in the report. Designated reviewers external to UAF and Architects & Engineers for 9/11 Truth will also review the report during this period. Commenters are asked to send their comments in an attached PDF or Word document to publiccomment@AE911Truth.org."

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

___
Seuraa 
Viestejä596

Tärkeä näkökulma asiaan.

Olisin itse taipuvainen ajattelemaan, että lentokoneiden törmäyksiä torneihin ei välttämättä edes ollut. Ne olivat koordinoidusti levitettyjä ja taitavasti tehtyjä kuvamanipulaatoita. Mitä mieltä olet siitä?

Tornit otettiin alas räjähteillä, se on selvää.

Tokilogi
Seuraa 
Viestejä5515

"Kaksi vierailevaa US/NL-trollia (tyhjänpuhuja-disinformaattoria) käynyt paikalla"

---

Sinulla oli näköjään yli vuosi taukoa, olitko tutkimus tms osastolla.

Katso WTC tornien romahdusvideot, näkyykö siellä räjähdyksiä, tämän enempää en viitsi mitään idioottimaisia lässytyksiä kommentoida.

Shockrates
Seuraa 
Viestejä3197

Tokilogi kirjoitti:
"Kaksi vierailevaa US/NL-trollia (tyhjänpuhuja-disinformaattoria) käynyt paikalla"

---

Sinulla oli näköjään yli vuosi taukoa, olitko tutkimus tms osastolla.

Katso WTC tornien romahdusvideot, näkyykö siellä räjähdyksiä, tämän enempää en viitsi mitään idioottimaisia lässytyksiä kommentoida.

Hassua että jjaksoit idioottiaista lässytystä hulluksi kommentoida? Oletko kuullut sanonnan "ettei pidä lähteä sian kanssa painimaa?".

Sitäpaitsi rakennuksen tukipilarit olivat tornien sisällä useamman merin päässä ja väliseinien rajoittamia. Olen itse sen verran räjäytyksiä seurannut että voin sanoa kokemuksella niiden hyvin harvoi näyttävän "holywood" räjähdyksiltä, edes siltä kuin rakennusten alas vetovideot näyttävät aluksi, sitäkään harvoin näkee, koska hyvin suojattu räjäytys on hyvin simppelin näköinen. Käyttämäsi perustelut eivät olleet mitenkään valideja.

-Shock-

Vierailija

Eikös WTC7 nimenomaan räjäytetty alas koska se olisi palavana vaarantanut kaikkien turvallisuuden ? Silbersteinin " Take it down !"..on kaikkien huulilla.

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

On täysin mahdollista, että lentokoneita ei ollut. Tätä puoltaa mm. se seikka, että lentokoneiden lähetymisestä ei ole olemassa mitään videokuvaa ja videot, missä kone "törmää" WTC-torniin näyttävät lähinnä piirretyiltä filmeiltä, joissa kone uppoa teräspalkiston läpi vahingoittumattomana - täysin mahdoton tapahtuma jo tämä. Asiaa tukee seika, että Pentagonin alueen yli 80:n valvontakameran otoksia ei ole yleisölle haluttu näyttää eli ne on salattu ilman mitään muuta järkevää selitystä kuin että ne palljastaisivat petoksen. Petos Pentagonissa on paljastunut jo niiden kahden valvontaportin kameroiden muutaman julkistetun kuvan  keskinäisen vartailun analysoinnilla. Se osoitti, että lentävän esineen smoke trail kuvaa oli manipuloitu kököllä copy-paste toiminnolla niin, että toisesta kuvasta on liitetty osia toiseen kuvaan lentokonemaisen kuvamanipulaation aikaansaamiseksi.

Summa summarum.

* On siis MAHDOLLISTA, että koneita ei lainkaan törmännyt torneihin, vaan äärimmäisen kalliiksi käyneet asbestiongelmajätetornit keskellä New York'ia vain räjäytettiin ja lentokonevideot olivat osa huolellisesti suunniteltua peitetarinaa tornien tuhoamisräjäytysten oikeuttamiseksi.

* On siis VARMAA, että koneetkaan / räjähdykset yläkerroksissä eivät voineet sorruttaa alaosaltaan käytännössä vahingoittumattomia torneja. 90. kerroksessa ollut ja ulos selvytynyt palomies totesi palot tornissa hallinnassaoleviksi, pienimuotoisiksi ja lähes sammuneiksi, ennen ko. tornin räjähdyksenomaista tuhoutumista.  Tässä vielä tuore 11_2019 tieteelinen matemaattinen selostus sortumisen mahdottomuudesta matemaatikko Ansgar Schneiderilta:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1074&v=A_TfcdKp8Yw.

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Nimenomaan räjäytettiin alas ja se esivalmistelu olisi vaatinut viikkojen valmistelun.

Eli WTC7:kin tiedetiin jo ENNEN 11.9.2001 että se räjäytetään 11.9.2001 - aivan kuin WTC 1  ja 2 tornitkin.

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Eli pysytäänkö tieteellisessä argumentoinnissa.

Alaskan Fairbanks yliopiston nelivuotinen tutkimus toteaa yksiselitteisesti, että WTC7 - tippuessaan vapaassa gravitaatiokihtyvyyden pudotuksessa 2,25 sekuntia! (sic) -   EI romahtanut siten kun virallinen selitys NIST esittää, vaan romahdus vaati kaikkien tukipilareiden käytännössä yhtäaikaisen poistamisen alta pois.

WtC7:kaan ei törmännyt lentokone, eikä  tuli ei voinut kaikkia tukipilareita äkillisesti poistaa, vaan AINOA tiedossa oleva mekanismi siihen on tehdä rakennuksen tuho tarkoin konrolloiduilla räjäytyksillä (ns. controlled demolition). Sen toteuttaminen vaatii vähintään VIIKKOJEN VALMISTELUN, EIKÄ OLE MAHDOLLISTA tehdä palavassa rakennuksessa (sic). (Joten,  hallituksen tilaaman, salatun, talon rakenteita vääristelleen, epätieteellisen  NIST-"tutkimuksen" kannattajat, nyt on viimeistään aika laittaa valoja päälle!)

JOS et ole samaa mieltä ainoan tieteellisen tutkimuksen kriteerit täyttävän Alaskan Fairbanks yliopiston neivuotisen, perusteellisen tutkimuksen kanssa, niin MENE ihmeessä argumentoimaan tätä tutkimusta, NYT kun tieteellinen kaikille avoin peer review -vaihe on menossa marraskuun loppuun asti.

Faribanks yliopiston tutkimus verkossa: http://ine.uaf.edu/wtc7

MOT.

(Harras toive: Älköön höpiskö täällä naiiveja uskomuksia, kun saatavissa on tieteellinen, faktoihin nojaava tuore (3.9.2019) tutkimus aiheesta, vaan osallistu ihmeessä tutkimuksen peer review -prosessiin, tieteellisin argumentein).

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Kyllä WTC7:kin nimmenomaan räjäytettiin alas. Rakennuksen omistaja Larry "the liarry" Silverstein paljasti osaltaan controlled demolition metodin WTC7 tuhoamiseen käyttämällä rakennuksen putoamisesta rakennusten tarkoitukselliseen tuhoamisessa käytettyä termiä pull:  "we decided to PULL" [down the building WTC7 ].  Liarryllä oli myös jo vuonna 2000 tehdyt suunnitelmat hyväkuntoisen WTC7:n uudelleen rakentamiseksi. Rakennusta vuokrasi mm. CIA, jonka agentti tunnusti kuolinvuoteellaan (tunnustusvideo löytyy netistä), että CIA:n tehtävänä oli WTC7:n tuhoaminen 11.9.2001.

Alaskan Fairbanks yliopiston tuore nelivuotinen tutkimus (http://ine.uaf.edu/wtc7  [3.9.2019])  WTC7:n pudottamismekanismista vahvistaa, että kyse oli tornin kontrolloidusta tuhoamisesta. Tällä faktalla on massiiviset seurannaisvaikutukset koko 911-tapahtumaan 11.9.2001: kyse on täytynyt olla CIA:n toteuttamasta,  tarkkaan suunnitellusta false flag-tapahtumasta terrorismin vastaisen keinotekoisen sodan oikeutuksen fabrikoinista yleisölle ja sodan aloittamiseksi Lähi-Idässä (suomalaisittain lähin verrokki on Neuvostoliiton hallinnon toteuttama False Flag -toimi sodan aloittamiseksi Suomea vastaan eli ns. Mainilan laukaukset 1939).

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Deimos
Seuraa 
Viestejä11482

Kyllä jokainen pilvenpiirtäjä kestää täydessä polttoainelastissa olevan lentokoneen törmäämisen. Kun Pasilan tornitalot (+Kalasatama) valmistuvat, pääsemme tekemään omakohtaisia testejä. Helsinki-Vantaa on yllätävän lähellä.

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

"Kyllä jokainen pilvenpiirtäjä kestää täydessä polttoainelastissa olevan lentokoneen törmäämisen."

Mihin tieteelliseen tutkimukseeen perustat tuon väitteen?

(Kyse on puhtaasta trollauksesta, jos vastausta et osaa antaa.)

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Tuoreita oikeusjuttuja (2018-2019) 911-tapahtumiin liittyen on nyt nostettu viitisen kappaletta USA:ssa.

Lisätietoa kiinnostuneille löytyy täältä:

https://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/

Tuoretta (3.9.2019, peer review -vaihe menossa) tutkimusfaktaa  WTC7 -rakennuksen kontrolloidusta tuhoamisesta, samana päivänä 11.9.2001  WTC 1 ja 2 tornien kanssa:

http://ine.uaf.edu/wtc7 

(virallinen salaliittoversio "arabiterroristeista" romuttuu tutkimuksen myötä, USA itse romutti WTC7-rakennuksen)

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Deimos
Seuraa 
Viestejä11482

Mie voan kirjoitti:
"Kyllä jokainen pilvenpiirtäjä kestää täydessä polttoainelastissa olevan lentokoneen törmäämisen."

Mihin tieteelliseen tutkimukseeen perustat tuon väitteen?

(Kyse on puhtaasta trollauksesta, jos vastausta et osaa antaa.)

HAH

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

Deimos
Seuraa 
Viestejä11482

Mie voan kirjoitti:
"Kyllä jokainen pilvenpiirtäjä kestää täydessä polttoainelastissa olevan lentokoneen törmäämisen."

Mihin tieteelliseen tutkimukseeen perustat tuon väitteen?

(Kyse on puhtaasta trollauksesta, jos vastausta et osaa antaa.)

Nyt täytyy kysyä ihan? Onko tuo sarkasmia? Jos ei ole, olet pulassa =D

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

Deimos
Seuraa 
Viestejä11482

Oletko virkkari vai salkkari. Kun en oikein ota selvää =D?

BW kirjoitti: "The mad man from Tikkurila, who eats (drinks) more than he earns!
Einstein:Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
Einstein:The most beautiful experience we can have is the mysterious.It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science.
Reifengas: Saattaa säilyäkin pimeä markkina jonkin aikaa, mutta ...tuoni vie.Valtion on otettava omansa, huolehdittava omistaan, ja valtio olemme me.

Mie voan
Seuraa 
Viestejä49

Alaskan yliopiston nelivuotinen tutkimus todistaa, ettei rakennus voinut pudota kuten se teki, lähes symmetrisesti alas gravitaatiokiihtyvyydellä 2,25 sekuntia ilman, että RAKENNUKSEN KAIKKI TUKIPILARIT.....

(((ei siis yksi pilari 79, josta hallinnon toimija NIST - a) epätieteellisesti ja "laskelmiensa" lähtöarvot julkisuudelta salaten sekä b) talon rakennetta rankasti vääristellen  - tarinoi)))

..... PITÄÄ TUHOTA SAMANAIKAISESTI (sic), JOTTA nähty symmetrinen, vapaa putoaminen alas 2,25 sekuntia mahdollistuu epäsymmetrisessä rakennuksessa.

Tutustu Alaskan yliopiston tutkimukseen niiin ymmärrät:

http://ine.uaf.edu/wtc7

Lisää aiheesta:

* ae911truth.org

2018-2019 aloitetuista oikeusjutuista:

* https://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/

Vuooden 2018 faktaa false -flag -tapahtumasta New York'issa 11.9.2001

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat