Seuraa 
Viestejä83

Jätetään noi vedet, maidot ja muut no alkoholit pois. Olen kokeiĺut kaikkia mutta tuloksetta

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (6)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47429

Et sitten ole tullut ajatelleksi, että jospa se muistiin vaikuttava aine on itse alkoholi. Kokeile seuraavaksi vähän maltillisempaa annostusta.

Jos olet herkkä, niin sitten se on vain hyväksyttävä tai juotava hyvin maltillisesti. Se on jotenkin ihmeellistä, että jotkut kaverit ovat vasta hyvässä seurusteluhumalassa ja muisti alkaa mennä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juurikin_Niin2
Seuraa 
Viestejä280

Yhdyn edelliseen, NyC Diesel 50g, johonkin 500ml 80vodkaa, ja pitää kaapissa sen pari päivää, on muuten vähän hyvää. Ja alkoholi ei mene liikaa päähän, koska aikayksikössä käytetty kannabismäärä on niin suuri, että luulisin moiseen kohtalonjuomaan tulevan varmaan aika mukava nousuhumala, ja siis kun kannabista on tarpeeksi muttei liikaa mihinkään epämiellyttävään olotilaan. niin ei varmaan semmoista tulekaan. Ja tuossa on hyvä, että siinä on kuitenkin niin paljon kannabista, ettei voi juoda itselleen kovin isoja kännejä, jolloin krapulatkin jää pois.

Loistavaa, tuon kun laittaa ekaks aktiivihiilen läpi ja lopuksi sekoittaa aina 250ml viinaa vaikkapa 1.5litraan jääkylmää kokista.

Voin sanoa että hyvää olisi, varmasti!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat