Seuraa 
Viestejä34881

Tähän threadiin voi linkittää mainoksia, jotka osuivat ja upposivat. Eli mainoksia, jotka vetosivat sinuun, tai olivat vain muuten parhaita:) Avaan klopoilla:

https://vimeo.com/256068588

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

  • ylös 5
  • alas 2

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Terhon e-sports unelmat kaatuukin siihen. Lätkässä jäädytetään numeroita ja Selänne on kova jätkä vaikka huutais neekeriä Kellokoskella. Vaan auta armias jos vähänkään ärähdät ku vituttaa, niin joku saatanan femakko tulee ja squattaa sut.

Vika ei ole markkinoissa, vaan pesanteissa, ja idiooteissa jotka kuuntelee heitä. Paskaako normijamppa ymmärtää jostain Total Warista, saati modeista, mutta he luovat ekosysteemin, jota et dumppaamalla faktioita voita.

Biisi liittyy ihan vitusti.

Stunnah - Fantasie (Neonlight Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=vhPPnifjlUs

Vierailija

Panta kaulaan tarkoittaa kuristusotetta, ei mitään sen vakavampaa. Kritisoikoot niin paljon kuin haluaa. Homman juju on siinä, että kukaan ei hypi silmille. Eli massia parhaimmille. Niin se toimii. Ja mua ei kiinnosta kuinka F2P ja Youtube on kusessa milloin mistäkin syystä, kun kyse ei ole siitä, vaan brändin rakentamisesta, kuten lätkän suhteen on tehty sata vuotta.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä34881

JPI kirjoitti:
Parhaat mainokset on ykkösellä, kakkosella ja teemalla.
😂

Ja YLE puheella:)

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Jake_Homer
Seuraa 
Viestejä43872

These wind turbines must for that reason in a deeper sense be of a timeless beauty, so that they do not in three or four decades hence burden a later generation with a heavy task of removing angular skeletons.....

Ulrich Hütter (1942)

Aerodynamics is highly educated guessing, worked out to 5 decimal places.

Fred Lindsey

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat