Seuraa 
Viestejä14706
Liittynyt16.2.2011

Kontra1 kirjoitti:
Voi näitä surkuteltavia poloisia:

Yksi on jäänyt hyperlooppiin kiertämmään yhtä ja samaa rataa, ja rakastunut loistaviin valopötkylöihinsä niin, että ne täyttävät hänen kaiken tietoisuutensa, ja tuosta kierteestä  ei pelastusta näy.

Toinen on jäänyt kvanttikaivoon elektroneja  hyppyytelemään ja fotoneja lähettelemään ja sinne pyrkiviä nappalemaan kiinni, ja viihtyy homassa niin kotoisasti, ette ulkomaailmaan enää kiinnostustakaan.

Kolmas on jäänyt taustakentän näkymättömään verkkoon, ja toivottamalla pyristelyllään uuvuttanut voimansa loppuun, ettei tuskin enää toivoa vapaasta maailmasta.

Neljäs taas supermassiivisissa galaksiytimisssä räpistellee, ja odottelee millloin sen sisäinen paine kasvaa niin suurekisi että sylkäisee hänet takaisin Maahan Kuopio torille, vaikka musta aukko hillittömässä himossaan yrittää kiskoa häntä sisuksiinsa ikuiseen unodukseen, mutta tätähän hän ei voi havaita, kun mitään vetovoimaa ei ole olemassakaan hänen universumissaan.


Tämäpä oli niin mainio yhteenveto, että ansaitsee oman ketjunsa.

Hienorakennevakio suoraan vapausasteista: 1 / (1^0+2^1+3^2+5^3+1^0/2^1*3^2/5^3) = 1 / 137,036

Kommentit (1)

panterarosa
Seuraa 
Viestejä3138
Liittynyt24.12.2013

Taustaverkosta tuli mieleen, olen maininnut siitä jossain avaruusketjussa. Siellä tosiaan on jonkinlainen sähkömagneettinen verkkomainen rakenne. En tosin tiennyt, että eräs virolainen astronomi tai kosmologi oli tuonut tuon verkkotaustan esille jo 70-luvulla jossain kosmologien maailmankonferenssissa. 

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat