Seuraa 
Viestejä9653

Koko nykyinen yhteiskunta on perustuksiltaan rakennettu se illuusion varaan, että erityyppisistä valta-asemissa olevat ihmiset olisivat jumalia. Jumalia pienellä j:llä niin, että heidän kaikki toimintansa olisi täydellistä myös ollessaan epätäydellistä. Jossa kansalle / työntekijöillesyötetään satuja, kuinka päätökset ovatkin niin täysin mietittyjä, vaikka todellisuus useimmiten on se, että herra isoherra sai kuningasajatuksen krapuloissaan kokousessa, että pääsisi pois ja sinne kauan odotetulla krapulapaskalle.

Asian vaikutuksesta kaikki yhteiskunnassa kääntyy päälaelleen. Koska jumala ei virhettä voi tehdä voi hän vaikka murhasta ihmisiä ilman, että siihen mitenkään puututaan. Noin tapahtuukin kaikissa isoimmissa maissa ja myös länsimaissa. Suomessa isoherrojen sikailuraja lienee jossain hieman alle raiskauksen, jota siis ei sallita vaikka hierarkian yläpalleilla liikuttaisiinkin. Kehityshän on asiassa ollut kaksijakoista: toisaalta illuusiot on aktiivisesti voimistettu erityyppisten propagandatoimistojen kautta, mutta toisaalta toki on niinkin että kyllä Kekkosen lähipiiri olisi selvinnyt raiskauksistaan kovin jakoon, kun kansa olisi raivostunut uhreille heidän uhatessa viedä heille rakkaat aivopesun aikaansaannokset alitajunnasta tajuntaan.

Yhtenä juonteena asiassa on nämä metrokeskustelut. On selvää, että propagandatoimistot ovat voittaneet ja ainoa vaikutus mitä keskustelulla voi hakea on se, että ehkä sadan vuoden päästä joku tutkija lukee keskustelut ja rikkoo sen aivopesun tuotoksen, että 2010-luvulla olisivat asiat muka menneet niinkuin ne kaikkialla yhteiskunnassa esitetään muka menevän. Kuinka massiivisten ongelmien juurisyy olisi voitu hoitaa, muttei haluttu, koska aikamme johtajat ovat perverssejä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat